FRIDAY FAVOURITES: 213

Favourite Thing About Coming Home – Sushi
 photo IMG_4848.jpg

Er is geen ontkennen aan, sushi is het beste van thuiskomen uit Oostenrijk en Italië, twee landen waar ik nog nooit goede sushi heb mogen proeven. Het zal er vast zijn, maar het wordt daar in ieder geval (vers) bij de supermarkt verkocht en dat is bij mijn AH (Elandsgracht Den Haag) het geval. Ik krijg vaak de vraag of die sushi nu echt lekker is, daar kan ik volmondig ja op antwoorden. Natuurlijk heb ik wel eens lekkerdere sushi gegeten, maar als je het vergelijkt met het gemiddelde all-you-can-eat restaurant, dan is dit VEEL beter.

Favourite Run – The Walk

 photo IMG_5011.jpg

Al zestien dagen heb ik niet gelopen. De eerste tien dagen ging het prima, toen skiede ik elke dag en was ik toch de hele dag wel een beetje in beweging. Hier in Nederland vind ik het lastiger, zeker met dit mooie weer. Gelukkig is er een alternatief, wandelen. Hoe lang het nog duurt voordat ik weer kan hardlopen? Don’t ask, ik probeerde gisteren een heel klein stukje (50 meter) en belandde in de meest afschuwelijke hoestbui en had het daarna zo benauwd. Ik denk dat ik gewoon echt even rustig moet wachten tot het moment daar is en dan maar gewoon vertrouwen dat ik niet alles dat ik de afgelopen jaren opgebouwd heb weg is.

Favourite thing to look forward to – Bridget Jones’s Baby

Serieus, vijftien september staat al in mijn agenda. Bridget Jones’s Baby eindelijk in de bioscoop! Waarschijnlijk lijkt de film in vrijwel niets op het boek (het feit dat Colin Firth meespeelt bijvoorbeeld… mensen die het boek gelezen hebben snappen wat ik bedoel!). Wiens baby hopen jullie trouwens – na het zien van deze trailer – dat het is?! Ik ga voor Colin (Mark Darcy) natuurlijk! Hoe leuk ik Patrick Dempsey ook vind. Hmmmm kunnen we geen Annemerel.com x Bridget Jones’s Baby event organiseren. Dat lijkt me cool! Ga ik uitzoeken (kan me namelijk niet voorstellen dat ik de enige fan ben hier!)

Favourite YouTube Video – Kendall & Gigi’s Slumber Party in Chanel Couture

Omdat iedereen de Carpool Karaoke met Jennifer Lopez nu wel gezien heeft (toch?) deel ik graag deze leuke video met Kendall en Gigi die een slaapfeestje hebben in Chanel Couture. Vooral de laatste tien seconden moest ik hardop lachen “this is bad for our hearts”.

Favourite Song – Zayn – Like I Would

Eigenlijk was heel het album van Zayn afgelopen week favoriet, maar als ik dan toch een nummer moet kiezen, dan ga ik voor Like I Would. Nooit verwacht dat ik Zayn’s muziek daadwerkelijk zou waarderen. Maar kan er toch niet onderuit. Nu ik dit schrijf vraag ik me af of dit nummer niet eerder in mijn Friday Favourites gestaan heeft. Als dat het geval is, mijn excuses, het was afgelopen week nu eenmaal ook mijn favoriet.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. april 1, 2016 / 17:20

  Now I want to have sushi right now – but it is difficult to get here in the Bavarian country :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Lisa
  april 1, 2016 / 17:35

  Jaaaa Bridget Jones’s Baby! Daar moet ik heen! En ik denk dat ik ook maar meer moet wandelen, nu ik eigenlijk niet zoveel mag sporten.. Annemerel x Wandel – evenement? Dan mag+kan ik eindelijk mee doen!

 3. april 1, 2016 / 17:46

  Wat is de langste periode dat je niet hebt kunnen hardlopen? Heerlijk om na alle sneeuw weer te kunnen eten.

 4. april 1, 2016 / 19:27

  Een Annerel x Bridget Jones event? Ik ben voor haha! En yes, Like I Would is ook hier favoriet (:

 5. Merel
  april 1, 2016 / 19:44

  AH is op de Elandstraat ;)…. En dat weet ik omdat ik daar net dezelfde sushi heb gehaald. Zo’n 1 keer per 2 weken doe ik dat. ZO lekker… En hetzelfde bakje als jij (dat is toeval hoor haha, gek op zalm)…

  Vorige keer deed de koeling en niet en was er geen sushi… Ik had er de hele dag al naartoe geleefd… Ik was ZO teleurgesteld…

  Andere afhaalsushi vind ik te duur en ik weet dat ik deze lekker vind, dus ging maar in mineur stemming naar huis :(

  • Madebyuna
   april 2, 2016 / 09:28

   Ik was al aan het zoeken maar kon het niet vinden haha! Nu wem thanks:)

 6. april 1, 2016 / 20:05

  Bridget Jones! Relaxt. Ik had de trailer nog niet gezien. En zie ik nou gewoon Ed Sheeran in die trailer??????

  • Maaike
   april 1, 2016 / 20:34

   Yessss hahaha, ik zat ook te kijken van wooow is dat nou ED SHEERAN?! <3

 7. Ilse
  april 1, 2016 / 20:05

  Nu heb ik zin in sushi en ook in die frappucino!

 8. april 2, 2016 / 05:29

  Happy happy friday! Eeeeek so excited about Bridget Jones’s Baby.