SNAPSHOT DIARY: 31/3

 photo Recently Updated199.jpg


 photo Desktop2415.jpg

Morning, ik voel me iets beter dan een dag eerder maar het houdt nog steeds niet over. Ik voel me in ieder geval nog steeds niet goed genoeg om op tijd mijn bed uit te komen om mijn gekookte eitjes uit het water te halen. Weer die eitjes. Ja sorry. It’s my lifeeeeeeeee. Ik bedoel die eitjes zijn mijn leven.

Nog maar een dagje vanuit bed werken. Is niet al te goed voor mijn rug, nek en schouders, maar ik kan het gewoon niet opbrengen om mijn bed te verlaten en netjes achter mijn keukentafel te gaan zitten.

 photo Desktop2415.jpg

Nieuwe aflevering Nashville staat weer op Netflix! Yes. Baal er wel een beetje van dat Hayden Pannetiere al zo’n lange tijd niet meer in de serie te zien is. Ik weet wat de reden is en ik weet dat het belangrijk is, maar ik mis haar wel. Welke Nashville-kijker is het daar mee eens?

Mama is langs geweest en ze bracht.. kippensoep en wit brood, waar ik nu ontzettend veel zin in heb. Ik ben mijn smaak afgelopen dagen ook een beetje verloren, maar deze soep proef ik prima. Fijn.

 photo Desktop2415.jpg

OK, niet schrikken dit is de status van mijn hoofd op dit moment. Ik heb het geluk dat ik afgelopen week nog in Italië en Oostenrijk was (en daar een klein kleurtje heb opgedaan), dus ik zie nog niet heel bleek, maar lekker is anders.

Klein drama, om tien over half vijf blijkt mijn toetsenbord van mijn MacBook ineens niet meer te werken, dus ik zet mijn MacBook uit, in de hoop dat dat werkt. Nou, dat werkt dus niet. Shit. OK, ik pak mijn andere MacBook wel, wat blijkt… ik heb mijn blog voor 17.00u nooit opgeslagen. NOOOO!!! Ik bel heel snel met Apple, waar ik gelukkig ook snel geholpen wordt, maar het probleem los ik zelf op voordat we een speciale reset gedaan hebben, het probleem blijkt hem namelijk in de CMD-toets te zitten, die zit vast, waardoor niets dus meer werkt. Volgende keer eerst dat maar eens checken voordat ik in paniek Apple ga bellen. Mijn blog ben ik helaas wel echt kwijt en er vloeien even wat tranen van frustratie. Maar gelukkig zit de tekst nog goed in mijn hoofd en weet ik hem binnen afzienbare tijd te herproduceren, hij staat een minuutje te laat online, so bet it.

 photo Desktop2415.jpg

Nog meer kippensoep met wit brood en een poging tot Fuller House op Netflix. Die serie gaat na vijf minuten uit, want ik heb me in die vijf minuten geen seconde vermaakt en misschien wordt het nog leuker, maar ik zit ook eigenlijk helemaal niet te wachten op een nieuwe serie, kan mijn tijd wel beter gebruiken.

Voor een wandeling bijvoorbeeld. Waar ik nu pas achterkom, op de bordjes waarop de toeristische attracties worden aangegeven staat een reiger OOIEVAAR DAMN HOE KAN IK ZO DOM ZIJN! (het symbool van Den Haag), is dat alleen hier of is dat overal zo? Het is me in ieder geval nog nooit opgevallen. Ik vind het leuk.

 photo Desktop2415.jpg

Aan de wandel met mijn espresso frappuccino, mijn favoriet van het moment. Oh en op mijn Adidas Ultra Boost.

Mooie zonsondergang bij mij in de straat, nu wel zaak dat ik snel naar huis loop, want zonder dit zonnetje gaat het zo vast fris worden.
 photo Desktop2415.jpg

Thuis en ineens zo’n intense honger. Ik heb niets in huis, maar bedenk me dat ik nog eten in de auto heb liggen van mijn roadtrip van afgelopen week. Ik vind deze halve zak chips en nog drie minuten later is het tot de laatste kruimel op. Ik denk dat ik beter aan het worden ben, mijn eetlust is in ieder geval volledig terug. Yeah. (goodbye sixpack-in-wording).

Binnenkort komt er een nieuw boek uit ‘Detox je Huid’, vertaling van Skin Cleanse. Over die laatste las ik toevallig wat op Laurenconrad.com, maar de Nederlandse vertaling komt begin volgende maand uit. Mooie is, ik kwam er via Bol.com achter dat iemand die hier regelmatig comments achterlaat de vertaler is! Congrats girl!!!!!!!!!!!!!! Trots en heel benieuwd naar het boek! Ik heb meteen een recensie exemplaar opgevraagd!

Nou, dat was me het dagje wel zeg! Officieel zou dit de laatste dag zijn dat ik snapshot diaries maak, maar ik ga nog even twee dagen door en vanaf volgende week ga ik over op zo’n vier dagen per week! Hoop dat ik daarmee iedereen (jullie en mezelf) tevreden stel. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. Kate
  april 1, 2016 / 12:05

  Ik had precies dezelfde ervaring met Fuller House! Wat een dramatisch slechte humor, wauw. Ik heb veel slechte tv gekeken in mijn leven maar dit trok ik gewoon niet.

 2. Fon
  april 1, 2016 / 12:11

  Ik zag op FB van Nashville dat Hayden komende aflevering weer terug komt!!! :D

 3. april 1, 2016 / 12:15

  Haha An, bedoel je een ooievaar?

  • april 1, 2016 / 13:14

   Hahaha OMG ik kan niet eens autocorrect de schuld geven!!! Dom!

 4. april 1, 2016 / 12:16

  De ‘status van je hoofd’ valt hartstikke mee hoor! Veel beterschap ;) xx

 5. april 1, 2016 / 12:26

  Oh ja, ik mis Hayden ook enorm in Nashville. Maar arme Avery zeg, poe. Fijn dat je je weer ietsjes beter voelt!

 6. april 1, 2016 / 12:26

  Dat lijkt me een mooie gulden middenweg (zo zeg je dat toch?), 4 keer per week snapshot (al ben ik fan dus zou ik meer ook niet erg vinden ;)).

  Nu ben ik benieuwd: is het nou een reiger of een ooievaar (zoals in de reacties wordt aangegeven ;)).

 7. nettelie
  april 1, 2016 / 12:30

  Haha, jaaaaaa ik ben het, de vertaler! :D
  ‘Detox je huid’ is echt zo’n leuk boek (en dat zeg ik niet omdat ik het vertaald heb). Zou leuk zijn als je er aandacht aan zou besteden op je blog!

  Maar eerst lekker veel kippensoep eten en aansterken, jij. Hopelijk blijft meer Apple-drama je bespaard, want God knows dat je dat soort problemen er echt niet bij kunt hebben als je ziek bent. Fijn (zonnig) weekend, meidje!

 8. aagje
  april 1, 2016 / 12:54

  hahaha, lieverd, een ooievaar ;-)

 9. Danielle
  april 1, 2016 / 13:15

  Fijn dat je je weer wat beter begint te voelen! En een beetje laat, maar: way to go met die opmerking naar die ene lezer. Hopelijk houdt ze nu op. En ik wist niet dat Nashville terug is, heb ik weer iets in te halen dit weekend! En ben benieuwd naar dat boek ‘Detox je huid’. Dus kijk uit naar een blog erover. Beterschap nog even!

  • Danielle
   april 1, 2016 / 13:16

   Een hoop ‘en, en en’ nu ik het zo terug lees. Oeps.

 10. Anna
  april 1, 2016 / 14:29

  Haha, een ooievaar! Wij hebben een lepelaar waar ik van daan kom!

 11. Sarah
  april 1, 2016 / 14:44

  Dat hoofd he… zo zie ik er eigenlijk gewoon altijd uit, ziek of niet. Ik vind het net fijn om te zien dat andere mensen ook gewoon zijn.

 12. Ilse
  april 1, 2016 / 15:49

  Wat vervelend zeg van je laptop maar fijn dat hij het weer doet. En lief dat je moeder kippensoep en brood kwam brengen.

 13. Desiré
  april 1, 2016 / 17:25

  Ahhh Fuller House. Heb de serie al gezien (alleen echt aan te raden als je mega fan van Full House was en dan nog moet je er ff doorheen maar er zitten best een paar aardige afleveringen tussen maar cheesy blijft het, dat was Full House ook)
  En beterschap, hopelijk ben je snel weer helemaal de oude!

 14. Marjon
  april 1, 2016 / 17:39

  Jaaaa ik mis Juliette ook echt in Nashville!!! Duurt nu te lang! Maar wel heel leuk dat er weer nieuwe afleveringen zijn :D

 15. Bianca
  april 1, 2016 / 19:49

  Waarom zit Hayden dan niet in Nashville? Ik heb wat gemist begrijp ik.

 16. april 4, 2016 / 10:05

  Ik had ook al over dat Engelse boek gehoord en was er benieuwd naar. Een Nederlandse versie lijkt me top.
  Ik las net dat je een recensie exemplaar van het boek had opgevraagd. Hoe moet je dat dan precies doen? :-)