SNAPSHOT DIARY: 1/4

 photo Recently Updated200.jpg


 photo Desktop2421.jpg

Mislukt. Ik verkoos wederom mijn snapshot diary afmaken boven mijn gekookte eitjes uit het water halen. Hard, droog, bah. Laat dit een wijze les zijn voor mijn eitjes van vandaag.

Na mijn eitjes en Snapshot Diary maak ik mijn Friday Favourites. Er staat weer sushi in, want sushi is op dit moment het enige lichtpuntje in mijn leven (grapje natuurlijk, dat begrijpen jullie, maar het is sowieso een sterk lichtpunt).

 photo Desktop2421.jpg

Als je moet niezen een paar seconden nadat je klaar bent met je make-up. Oeps.

Fixed it. Na drie dagen weer make-up op, ik voel me een ander mens. Moet ook wel, aangezien ik straks een foto moet laten maken voor het AD, voor een artikel over vloggen dat dit weekend in het Haagse en Westlandse gedeelte van de krant staat. Moet ik er natuurlijk wel een klein beetje florisant uitzien.

 photo Desktop2421.jpg

Met de bus richting het centrum, langs de hofvijver. Het zonnetje doet al zijn best om door te breken.

Vandaag ben ik in het zwart, met een klein beetje wit. What’s new? Laarsjes Isabel Marant, jeans Replay, tas van Céline, shirt van ZARA en jas van Drykorn.

 photo Desktop2421.jpg

Nadat de foto gemaakt is (die ik wel gevlogd heb maar niet gefotografeerd) loop ik nog even langs Mango. Deze top ziet er zo mooi uit, ik ben alleen bang dat ‘ie echt extreem bloot is. Nou ja we gaan het zien, kan hem altijd nog terugbrengen.

Er zit een nieuwe Smoothie Company in de stad, er zat er al eentje in de Venestraat, nu zit er ook een in de Nieuwe Passage. Dat is fijn, want daar loop ik meestal langs. Hij zit naast mijn favoriete plek voor kroketten en gehaktballen. Ben ik dus extra blij mee, want de volgende keer als ik zo’n honger heb dat ik een broodje kroket wil nemen, kan ik ook een verstandige keuze maken en een smoothie nemen. Deze is met sinaasappel, wortel, gember en spinazie.

 photo Desktop2421.jpg

Ik wandel naar huis, want het is mooi weer en ik heb net de tram gemist en ik heb zin om een half uurtje te wandelen.

Ondertussen heb ik bij de Albert Heijn mijn sushi gehaald. Krijg vaak de vraag waar je dit koopt, maar volgens mij moet deze sushi bar in de meeste Albert Heijn XL’s zitten. Kon op internet niet zo snel vinden waar je ze kunt vinden. Maar ik vind het een aanrader.

 photo Desktop2421.jpg

Bij gebrek aan een buiten eet ik mijn sushi in het raamkozijn in het zonnetje.

Mijn auto staat voor het eerst in een miljoen jaar voor mijn deur. Ik zou hem bijna niet meer durven gebruiken, want dit plekje ga ik natuurlijk nooit meer krijgen.

 photo Desktop2421.jpg

OK, tijd om die top van Mango te passen. Bovenkant is leuk…

Maar die onderkant. Halleluja dat is aan allebei de kanten van mijn navel wel een heel erg groot stuk buik. Misschien voor 30 graden in Italië als ik een ijsje ga eten, kan me geen andere gelegenheid bedenken waar ik dit met goed fatsoen naar aan kan trekken.

 photo Desktop2421.jpg

Ik ben meteen maar even omgekleed, want die zwarte broek werd toch wel heel erg warm en die zwarte coltrui ook. Ik werk nog eventjes vanuit mijn raamkozijn. is best spannend, om mijn MacBook op mijn schoot te laten balanceren (dat doe ik hier op de foto dan ook niet want een foto maken daarvan, dat kan niet goed gaan).

Voor iedereen die zich afvraagt hoe het met mijn griepje/hoest gaat… Dat griepje lijk ik wel de baas te zijn, ik voel me nog wel een beetje slap, maar ik heb weer ‘zin in het leven’ (klinkt dat heel dramatisch?). De hoest is nog steeds onverminderd aanwezig en ik vraag me af of ik daar ooit vanaf ga komen. Heb medelijden met alle mensen om me heen, vooral de mensen hier in dit gebouw want ik hoest dus de hele nacht door.

 photo Desktop2421.jpg

Home sweet parents home.

Waar Roos ook is en die wil niet dat haar knuffels die op tafel liggen (ze komt net uit Leiden) op de foto gaan.

 photo Desktop2421.jpg

Zo zielig, dan ga ik maar met Bas op de foto.

Lente op tafel!

 photo Desktop2421.jpg

Zo’n honger en ik heb al een bakje chips op, mag er geen twee van mezelf, we zijn niet meer op wintersport, ik heb niet de hele dag geskied. Dus ga ik voor iets anders, komkommer met aioli. Geen aanrader, is toch iets heel anders dan een yoghurtdop.

Ik ben vanavond in charge voor de salade bij het eten, dus ik maak hem lekker, met tomaat, mozzarella en pesto.

 photo Desktop2421.jpg

Mijn moeder zorgt voor de hoofdmaaltijd, zalmpasta. Ik had er aanvankelijk absoluut geen trek in, maar uiteindelijk ging het toch heel goed naar binnen.

Om tien uur rij ik mijn straat weer in, thuis. Slapen. Uitrusten. Hoesten.

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. laura
  april 2, 2016 / 12:15

  Leuk! Maar ik snap je eeuwige dilemma van die gekookte eitjes alleen niet! Koop een eierkoker of zet je je iphone als wekker. Als de eieren koken zet je de timer op 6 minuten (voor zachtgekookte eieren) en als de timer na 6 minuten gaat pleur je er koud water overheen. Te simpel!!

 2. april 2, 2016 / 12:25

  Snap niet waarom iedereen loopt te zeiken over die eieren. Lees eroverheen denk ik dan. Leuke diary en fijn dat je je beter voelt :) Ben altijd bang, al zou ik op zo’n raampost zitten, dat ik eruit donder haha

 3. Marjon
  april 2, 2016 / 12:29

  Tsja, ik weet natuurlijk niet hoe het met Annemerel zit. Maar mocht ik de timer zetten en tegelijk aan een blog werken en dan als de timer gaat alsnog denken “Oooh, nog even deze zin afmaken. Oooh nog even deze alinea” en dan ben je weer zo een aantal minuten verder :’)

  Ik ben echt jaloers op jouw studio trouwens, volgens mij is het zo’n gaaf plekje!

 4. april 2, 2016 / 12:53

  Ah wat een heerlijke dag! Gisteren was qua weer dan ook wel echt op, dan is het echt niet moeilijk om ervan te genieten en er iets leuks van te maken. Heerlijk ook trouwens hoe zowel jij als Roos (en je moeder volgens mij) allemaal dezelfde kledingsmaak hebben, aka heel veel streepjes, zwart-wit en Zara en wat spijker. Vind het overigens ook belachelijk hoeveel kledingstukken tegenwoordig tot boven je navel komen, dat is 1) heel vaak te koud en 2) gewoon níet gepast voor de meeste gelegenheden.

 5. Ilse
  april 2, 2016 / 13:39

  Wat fijn dat je je alweer wat beter voelt en wat meer kunt doen. En heerlijk om sushi te eten in het zonnetje!

 6. april 2, 2016 / 13:55

  De Celine tas en zonnebril vind ik echt twee classy beauty’s. Ik dacht altijd dat sushi uit de supermarkt niet zo lekker zou zijn, misschien toch een keer proberen.

 7. april 2, 2016 / 15:22

  Dat hoesten klinkt nog niet helemaal lekker hoor! Heb je al eens bloed laten prikken? Kan ook een bacteriele infectie zijn he? Met een kuurtje antibiotica ben je er dan meestal wel sneller vanaf.

 8. april 2, 2016 / 15:59

  Maar de ham vraag is natuurlijk: staat je auto weer voor de deur?

 9. Ben
  april 3, 2016 / 09:57

  Ik vind je lekker

  • Marieke
   april 4, 2016 / 11:10

   Haha nou Annemerel, met dat naveltruitje scoor in ieder geval een ander soort publiek dan we hier gewend zijn ;-)

 10. april 3, 2016 / 20:22

  Nu heb ik zin gekregen in sushi.. Warempel!