EUROTRIP: Bye bye Austria, Hello Italy!

 photo IMG_6838.jpg

Mijn tijd in Oostenrijk zit er voor nu op, vanmorgen hebben we Kaat, Daniël en Jof verlaten, hebben we Saalfelden verlaten, voor een paar dagen in een hotel in Bratto, een gebied in de bergen bij Bergamo, Italië. Onze tweede bestemming van onze roadtrip.

De vijf dagen in Oostenrijk zijn voorbij gevlogen. Donderdag was natuurlijk al een ‘verloren dag’ doordat we bijna de hele dag in de auto hebben gezeten. Vrijdag spendeerde ik voor een groot gedeelte met mijn MacBook, maar ik sloot hem af in stijl, in mijn bikini met een glas wijn. Zaterdag zag ik voor het eerst Salzburg, zag ik een voetbalwedstrijd (zit allemaal in het vakantie-pakket van Kaat) en had ik een pannenkoekenparty. En toen was het zondag dus al tijd voor de halve marathon, maar daar hebben jullie gisteren alles over kunnen lezen. Over gisteren gesproken, toen was ik lichtelijk dood. Ik merkte goed dat ik vrij veel gegeven heb tijdens de halve marathon. Ik was kapot. Mijn benen voelden prima, maar mijn lichaam was leeg. Ik heb gisteren dan ook vrij rustig aan gedaan, mijn mailbox onder handen genomen, mails beantwoord, blogs geschreven en een meeting gehad met Hochkonig, voor de Hochkonigman die ik over 5 weken loop. Ja, okee niet heel rustig misschien, maar fysiek wel rustig. ’s Avonds slopen we af met een Osterthor-waardig afscheidsdiner, ik hou ervan als Kaat kookt.

En nu dus Italië. Afgelopen zomer ontving ik een mailtje van lezeres Camilla om me te feliciteren met mijn boek en… ja ik weet eigenlijk niet meer precies waar het over ging, maar ze nodigde me uit om een keer langs te komen in het hotel van haar familie. Ik ging toen niet direct op haar uitnodiging in, geen tijd, andere reizen, dat soort dingen. Maar het aanbod bleef altijd door mijn hoofd spoken en toen ik op het idee kwam van deze roadtrip, wist ik dan ook meteen dat ik Camilla een mailtje moest sturen.

Na een kleine zes uur in de auto zijn we een paar uur geleden aangekomen in het prachtige Hotel Milano in Bratto. We hebben er al een heerlijke lunch opzitten en zitten net op onze kamer. Misschien wel de mooiste hotelkamer die ik ooit gehad heb en geloof me, ik heb in hele mooie hotelkamers geslapen de afgelopen jaren. Ik hou het hier zeker wel tot zaterdagochtend uit. Ben Camilla nu al ontzettend dankbaar. En ik heb mijn ‘anti-stress massage’ nog niet eens gehad. Over die massage gesproken, ik moet rennen, want die heb ik dus over tien minuten!

Tot morgen, dan heb ik een snapshot diary voor jullie van vandaag!

Liefs,

Annemerel

Liefs,

Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. mei 3, 2016 / 17:30

  Dank je voor de mooie complimenten Annemerel, we gaan er zowaar van blozen ;) Het was fijn om jou en Roos hier weer een paar dagen op bezoek te hebben! Geniet nog van jullie roadtrip en tot over een paar weken alweer :)))))))))))))))))
  Liefs, Kaat, Daniel en Jof natuurlijk x

 2. mei 3, 2016 / 18:44

  Ik ben enorm benieuwd naar jullie hotelkamer daar in Italië! Veel plezier daar.

 3. mei 3, 2016 / 19:19

  Ohh het klinkt echt als een héérlijke trip! Ik ben ontzettend benieuwd naar het hotel waar jullie slapen!
  Enjoy de massage!

 4. Merel
  mei 3, 2016 / 20:04

  Waar ken je Kaat eigenlijk van?

  • nettelie
   mei 4, 2016 / 09:53

   Ja, dat vroeg ik me ook af! Verder ben ik helemaal niet jaloers, hoor. Helemaal niet.

 5. Ilse
  mei 3, 2016 / 20:10

  Geniet ervan! :)

 6. marly
  mei 3, 2016 / 22:29

  Klinkt heerlijk! Ik hoop dat je massage je weer nieuwe energie heeft gegeven en geniet!

 7. Elsa
  mei 3, 2016 / 23:21

  Heel veel plezier!

 8. mei 4, 2016 / 10:25

  Oh, een massage: heerlijk! Die zou ik ook wel willen haha. Ik heb hier en daar wel wat foto’s van het hotel voorbij zien komen, ziet er prachtig uit. Veel plezier in Italië!

 9. Danielle
  mei 4, 2016 / 10:40

  Oh wauw ik zag je snapchat gisteren al met dat houten bad in je badkamer! Geniaal! Geniet ervan daar in bella Italia :)

 10. mei 5, 2016 / 11:52

  Super chill dat je zo’n uitnodiging kreeg, zou ik stiekem ook gewoon gebruik van maken haha!