TUNE TUESDAY: May

Roadtrips en hardloopwedstrijden zijn de beste manieren om totaal verslaafd te raken aan bepaalde nummers. Het zijn beide activiteiten die zich perfect lenen voor het luisteren van muziek en het zijn beide dingen die je vaak nog lang zult herinneren. Als ik nu naar mijn Favourites luister (begonnen in februari 2015) dan weet ik precies wanneer ik dat nummer heb toegevoegd en tijdens welke roadtrip dat nummer mijn favoriet was, ik kan dat gevoel dan ook weer helemaal oproepen. Tijdens hardloopwedstrijden raak ik vaak verslingerd aan een nummer dat ik totaal niet verwacht. Dat nummer komt dan precies op het juiste moment. Wat zo’n juist moment is, daar kan ik maar moeilijk mijn vinger opleggen. Soms is het vlak voor de finish, soms is het een kippenvel-momentje halverwege.

Ook deze maand zijn er weer vele favorieten geboren. TiO van ZAYN, ultieme favoriet op dit moment. Weapon van The Boxer Rebellion zal ook nog lang naar geluisterd worden. Oh en de akoestische versie van Sia’s ‘Broken Glass’ is pure perfectie. Het nummer was sowieso al mijn favoriete nummer van het nieuwste Sia album, maar live is het zo mogelijk nog beter. Mocht ze nog een keer naar Nederland komen voor een optreden, waarschuw me, ik moet daar naartoe!

Waar ik deze maand naar uitkijk? HET nummer van de zomer van 2016. Wat zou het worden? Is het een nummer dat nu al in de hitlijsten staat, of wordt er binnenkort een nummer uitgebracht dat echt HET zomernummer van 2016 gaat worden? Zo’n nummer dat je overal hoort en wat je altijd terug zal brengen naar de zomer van 2016. Ik ben ontzettend benieuwd. Zelf heb ik nog geen idee wat het zou kunnen worden, maar het schijnt dat Katy Perry binnenkort iets uit gaat brengen en dat is iemand aan wie een zomerhit wel vertrouwd is. We’ll see en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Celine
  mei 3, 2016 / 14:30

  Ik stem voor Enrique Iglesias – Duele el corazon als zomerhit van 2016! Heerlijk!

 2. Lisa
  mei 3, 2016 / 15:51

  Jeej voor Katy Perry! aaah

 3. nettelie
  mei 3, 2016 / 15:59

  GEEN LEMONADE?!

 4. nettelie
  mei 3, 2016 / 15:59

  (Staat niet op Spotify, maar toch.)

 5. Ilse
  mei 3, 2016 / 19:59

  Deze playlist is heel fijn om mee te lopen! En ik ben ook benieuwd naar de zomerhit.

 6. J
  mei 3, 2016 / 23:03

  Toen het een paar weken terug zo lekker zonnig was in Nederland ben ik helemaal hooked geraakt aan Milow – Howling At The Moon. Niet super party-achtig (wat sommige zomerhits wel zijn), maar ik vond ‘m toch heel fijn met het zonnetje op mn gezicht. En het nieuwste album van The Script was ook niet heel zomers, maar had er toch wel een paar lekkere nummers tussen zitten. Van jou lijstje ken ik de meeste nummers nog niet, dus ik ga binnenkort even luisteren!