❤: 2/3

Kan niet geloven dat het maart is. Sinds september verlang ik eigenlijk alweer naar maart, het startsein van het voorjaar. Niet dat het buiten heel erg voorjaar-achtig aanvoelt, maar de dagen zijn in ieder geval al weer een stuk langer dan in december en januari en dat vind ik een hele mooie vooruitgang. Oh en op de foto hierboven sta ik tussen de sneeuwklokjes, ook een bewijs dat het voorjaar toch echt in aantocht is. Maar er zijn nog wel meer dingen die een hartje waardig zijn.

❤ Over twee weken naar New York ❤ Maar eerst over negen dagen mijn favoriete Nederlandse hardloopwedstrijd van het jaar, de CPC. ❤ Glossier Rose Balm Dotcom universal skin salve ❤ Volgende week weer Riverdale en Dynasty ❤ Homemade Chai Thee, gisteren pas ontdekt maar nu al een groot succes (recept volgt) ❤ Armin van Buuren & Kensington – Head Up High (waarom heb ik dit nummer nu pas ontdekt, is al uit 2015!) ❤ Friends ❤ Mijn Apple AirPods die nu al drie maanden hun geld meer dan waard zijn. Heb ze nu dus meer dan 90 dagen, wat betekent dat als ik ze nu kwijt zou raken dit me slechts 2 euro per dag heeft gekost. Ik hoop natuurlijk niet dat ik ze kwijt raak, maar heel objectief gezien zou ik er wel 2 euro per dag voor over hebben omdat ik er echt heel blij mee ben ❤ De vlogs van Warner Nickerson, ze zijn absoluut niet bijzonder geëdit en er gebeurt meestal niet heel veel, maar wordt er oprecht vrolijk van ❤ David Guetta, Martin Garrix & Brooks – Like I Do ❤ Over zes weken naar Valencia met de TUI reis! ❤ Mijn nieuwe Nike React hardloopschoen ❤ De eiwitreep van Snickers (en het feit dat er nog zeventien in mijn keukenkastje liggen) ❤ De week na mijn verjaardag naar Parijs met Laura om onze verjaardag in Parijs te vieren ❤ Iedere ochtend voor negen een uur blog schrijven, zo lekker wakker worden ❤ American pancakes met maple syrup ❤ De belofte van een nieuw boek dit weekend, ik heb deze boek het boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes binnengekregen, het derde en laatste deel in de serie van ‘Me Before You’ ❤ Dat ik de hele winter nog niet ziek geweest ben (ik klop het nu meteen af) ❤ Mijn nieuwe oorbellen van Louis Vuitton ❤ Dat de New York Marathon reis binnen twee weken volgeboekt was, zoveel zin in ❤ Mijn zelfgemaakte chocoladekoekjes ❤ Imagine Dragons – Whatever It Takes ❤ Het feit dat ik drie van de vier items al van deze wishlist heb mogen afvinken, die vierde komt ook nog wel, maar nu even niet ❤ Zondag lasagne eten bij mijn ouders ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakte jou afgelopen maand gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. maart 2, 2018 / 14:45

  Jaaa Heading Up High! Ik ontdekte dat nummer precies twee jaar geleden, dus inderdaad een goed nummer voor maart.

 2. Paul
  maart 2, 2018 / 17:51

  “heb ze nu dus meer dan 90 dagen, wat betekent dat als ik ze nu kwijt zou raken dit me slechts 2 euro per dag heeft gekost. Ik hoop natuurlijk niet dat ik ze kwijt raak, maar heel objectief gezien zou ik er wel 2 euro per dag voor over hebben”

  YES! Weer een nieuwe originele rechtvaardiging gevonden om dingen toch te kopen, de airpods bijvoorbeeld :-)

 3. Ilse
  maart 2, 2018 / 18:34

  Fijne dingen weer. Dat ik eind maart ga samenwonen met mijn vriend, 2 gezellige etentjes komende maand, spullen voor ons huisje kopen met korting, 18 maart de stevensloop en er klaar voor zijn, 23 maart naar een toneelstuk toe. En eind van de maand een kitten ophalen. Genoeg dingen, haha

 4. maart 2, 2018 / 20:07

  De langere dagen, absoluut een hartje waard! Over het weer zullen we het maar niet hebben.
  En wat me het meest gelukkig heeft gemaakt is de voorpret voor Florida, over een week ben ik net gearriveerd als alles mee zit :-)

 5. Tamara
  maart 2, 2018 / 22:45

  Dat we voor het eerst het hartje van onze tweede baby hoorden kloppen en de echo hadden, magisch moment toch weer! En dat ik na 6 weken misselijkheid en moeheid en niet gesport te hebben, eindelijk weer 2 keer kon hardlopen (zij het op bejaarden tempo ;))!