❤: 5/4

Onderzoek wijst uit dat bewust lachen een beter gevoel geeft dan fronsen. Nu heb ik liever lachrimpels dan fronsrimpels, dus dat is fantastisch. Ik ben er ook van overtuigd dat wanneer je vooral aan de positieve dingen in het (je) leven denkt, je vanzelf ook een positievere instelling krijgt. Dus, without much further ado, hier zijn de dingen waar ik momenteel gelukkig van word.

❤ Essie – Eternal Optimist ❤ Een to-do-list met twintig to-do’s voor 18.00u ’s avonds af hebben ❤ Haruki Murakami – What I Talk About When I Talk About Running (kan niet geloven dat ik hem nu pas lees) ❤ Eindelijk een laptoptas voor mijn nieuwe MacBook ❤ Langzaamaan mijn voorjaarskleding weer opnieuw ontdekken, sowieso weer onafscheidelijk met mijn boyfriend jeans van Levi’s ❤ David Guetta & Sia – Flames ❤ Al mijn ideeën voor boek 3 ❤ Dat ze voor morgen de hele dag zon hebben voorspeld ❤ volgende week naar Valencia met een leuke groep blog/boek/instagram/youtube-volgers én mijn moeder ❤ Eindelijk de plannen voor een weekendje Parijs definitief gemaakt ❤ Mijn nieuwe (roze) posters aan de muur ❤ Dat de serie The Good Fight (spin-off The Good Wife) op Videoland staat ❤ Iedere gedachte aan de halve marathon in New York ❤ Avocado, all day every day (en nu dus zelfs aan mijn muur) ❤ Een basilicum plant in huis, het ruikt de hele dag naar basilicum, zo lekker ❤ Glossier – Rosebalm Dotcom lipbalsem, ben je in New York, ga dan zeker even langs de showroom want dit spul is fantastisch ❤ Mijn nieuwe Canon G7x Mark, inmiddels mijn derde vlogcamera, maar als je bedenkt hoeveel uur ik de vorige camera gebruikt heb, dan is dit het meer dan waard ❤ De concealer van Jetske Ultée (ik gebruik de donkerste kleur) ❤ Alle interviews met Shane Kluivert naar aanleiding van zijn nieuwe kookboek ❤ Dynasty, geloof me als je de eerste paar afleveringen van de serie niet doorkwam, het wordt beter, echt waar ❤ Al mijn plannen voor deze zomer, die niet veel met vakantie te maken hebben ❤ Mijn column voor Happy in Shape schrijven. Drie jaar lang deed ik dat bijna wekelijks voor Metro en ik had daar een haat-liefde relatie mee, ik bewaarde het altijd tot het laatste moment en het was altijd een klein momentje van stress, maar nu denk ik met weemoed aan die tijd terug ❤ Mijn WordPress-kalender tot en met 22 april al volgepland hebben met blog ideeën. Ik moet ze nog wel schrijven, maar het feit dat ik al weet waar ik over ga schrijven creëert een fijn soort rust ❤ Een opgeruimd huis. Een opgeruimd hoofd. ❤ Volgende week woensdag (11 april) een Q&A doen bij het Run.café Arnhem. Super veel zin in, komen jullie ook? Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de Roparun is gewenst ❤ Dat Carlissa weer in Den Haag woont, wat maar een ding betekent: wekelijkse lunchdates ❤ Dat het lente is, ook al ziet het er buiten misschien niet altijd even lente-achtig uit, de dagen worden daadwerkelijk langer en de temperatuur begint omhoog te kruipen. YES! ❤ Dat ik iedere maand zonder moeite een lijst als deze kan maken.

Wat maakte jouw afgelopen maand gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Ilse
  april 5, 2018 / 14:56

  Fijn lijstje weer, maakt me blij. :)

 2. april 5, 2018 / 19:12

  Leuk lijstje, en yes, eindelijk voorjaar! Kijk uit naar de mooie dagen, straks ook in de zomer.
  Afgelopen maand maakte mijn vakantie in Florida me erg blij, wat voel ik me daar gelukkig.
  Mei 2019 ben ik er pas weer, maar gelukkig ga ik eind augustus een weekje naar zuid Spanje. Ook weer iets om naar uit te kijken. En daarna kan ik weer aftellen naar Florida. Je moet altijd iets leuks in het vooruitzicht hebben om naar af te tellen vind ik :-)

  • Annemerel
   Auteur
   april 6, 2018 / 09:20

   Jaaa dat is zeker waar!!

 3. Fred
  april 5, 2018 / 22:04

  Mijn verjaardag vandaag (57) ?

  • Annemerel
   Auteur
   april 6, 2018 / 09:20

   Nog gefeliciteerd!! Hoop dat je een fijne dag gehad hebt :)

   • Fred
    april 6, 2018 / 09:56

    Dank je wel!
    Was heerlijk dagje!

 4. Ineke
  april 7, 2018 / 08:58

  Jaaa Haruki Murakami! Love him