♥️: 16/9

Vanmorgen werd ik ietwat brak en gestresst wakker… zoveel te doen en ik wil eigenlijk alleen maar in bed liggen en slapen. Tijd dus om mezelf weer even te herinneren aan hoe goed ik het heb en hoe mooi mijn leven eigenlijk is. Het kostte me geen enkele moeite om 20 redenen te bedenken waarom het leven op dit moment heel erg mooi is. Ik denk dat dat wel genoeg zegt…

♥️ De nieuwe stoel waar ik op dit moment op zit. Tuur en ik heb eindelijk mooie eetkamerstoelen gevonden en ze zitten zo lekker. Het zijn zwarte stoelen van Dutchbone (deze) ♥️ Dat we na een jaar hier wonen eindelijk gordijnen hebben. Ik kan me nu al niet meer voorstellen dat we hier zonder gordijnen gewoond hebben. Het maakt het huis echt af en toen het gisteren 30 graden was, was het binnen 23 (van de zomer was het binnen vaak warmer dan buiten, we hebben zelfs 33 graden zien staan!), nu nog een nieuwe keuken en we zijn echt klaar… voor nu ♥️  De barbecue bij mijn ouders in de tuin gisteravond. Het was zo gezellig met mijn ouders, mijn zusje, haar vriend en Tuur natuurlijk. Dat ik een klein beetje brak ben door de Sauvignon Blanc neem ik voor lief ♥️  Training geven bij de Amerikaanse school, het is iets dat ik nog nooit gedaan heb en daardoor extra spannend is, maar ik geniet er tot nu toe enorm van, vooral als de kinderen gemotiveerd zijn, maar goed de uitdaging zit hem natuurlijk in de niet gemotiveerde kinderen gemotiveerd krijgen ♥️  De nieuwe hardloopschoenen die ik dit weekend kocht, de Nike Air Zoom Tempo Next%. Het zijn trainingsschoenen, maar ze voelen bijna als wedstrijdschoenen, ik loop er zo makkelijk ‘hard’ op. Het mooie is dat ze wel de stabiliteit van een trainingsschoen geven en dat ze (hopelijk) iets langer mee gaan dan de Alpha/VaporFly ♥️  Het parfum ‘Chanel Beige’ dat ik voor mijn bruiloft kocht. Ik wil het parfum al jaren hebben, maar vond het steeds veel te duur om te kopen, maar iedere keer als ik het rook werd ik weer helemaal gelukkig (ik ben heel gevoelig voor geuren). Ik heb nu twee van de drie items van mijn ‘veel te dure wensenlijst‘ die ik in april 2019 maakte. Het derde item is inmiddels van de lijst verdwenen, maar er is wel iets anders voor in de plaats gekomen ♥️ Baantrainingen in de zon. Een training met 25 graden en volle zon kan een uitdaging zijn, maar op de baan heb ik daar dus helemaal geen last van. Met mijn bidon aan de kant en de vaak korte(re) tempo’s vind ik het juist heerlijk die warmte ♥️ Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat ik de Berlijn Marathon zou lopen, maar door een stressfractuur helaas niet kon lopen. Waarom dat dan toch iets is wat een hartje verdient? Ik was in Malaga en zag Tuur daar de bronzen medaille pakken tijdens de WK Masters. Ik had dat echt voor geen goud (of zilver of brons) willen missen. Vandaag is het ook precies twee jaar geleden dat ik op Instagram toegaf dat Tuur en ik een relatie hebben, het was een van de mooiste dagen van mijn leven, ondanks de stressfractuur ♥️ Die trouwring om mijn vinger ♥️ De foto’s van de bruiloft die ik nog steeds mondjesmaat binnenkrijg van mijn fotograaf. Inmiddels zitten er zo’n 500 foto’s in mijn mapje met foto’s… ♥️ Dat ze voor de komende week nog mooi nazomerweer voorspellen ♥️ Zaterdag lunchen op het strand met Robin en Laura ♥️ Iedere week lekker schrijven voor de Have a Good Run Weekly, soms denk ik… help, hoe ga ik hem vullen, maar dat gaat in de loop van de week eigenlijk vanzelf wel… ♥️ Een akkoord op mijn eerste commerciële opdracht voor mijn blog in 2020 (!!!) Jup, ik heb het hele jaar nog geen gesponsorde post gehad!  ♥️ De AirPods Pro’s die ik afgelopen week gekocht heb. Ik had de normale AirPods (al drie jaar!) maar de batterij van die AirPods daar is niets meer mee te beginnen, iedere keer vielen ze halverwege een telefoongesprek uit. Niet heel handig tijdens interviews. Ik vind het vooral ook fijn dat er een noisecancelling functie op zit, dat geeft echt enorm veel rust ♥️ Taylor Swifts nieuwste album Folklore, het staat al twee maanden op repeat ♥️ How I Met Your Mother, ik had nog nooit een aflevering gezien maar Tuur en ik zijn nu vanaf seizoen een begonnen en zitten er nu helemaal in. Ik ben zo benieuwd wie die moeder nu is en moet echt mijn best doen om niet te Googlen. Ik heb wel gelezen dat de finale een deceptie was, dus daar zie ik wel ietwat tegenop. Gelukkig hebben we nog zo’n vijf seizoenen voordat we daar zijn aanbeland ♥️ iedere ochtend koffie in bed ♥️ Elke gedachte aan onze bruiloft vier weken geleden ♥️ Dat ik het druk heb. Als ik ’s ochtends wakker word denk ik weleens ‘help, zoveel op mijn to-do-list’ maar feit is… het is veel fijner om op te staan als je daadwerkelijk iets te doen hebt. Toch? En (bijna) alles is leuk, dus waar maak ik me druk om?

Liefs,

Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ingrid
  september 16, 2020 / 12:04

  Ik word altijd zo blij van deze blogs, dank!

 2. Maaike
  september 16, 2020 / 15:13

  Ben nu wel heel benieuwd wat er nu voor in de plaats is gekomen op je ‘veel te dure’ wishlist!

  Fijn lijstje weer annemerel! ♥️

 3. Marion
  september 17, 2020 / 12:19

  Ik vind dit zo’n fijne herhaalde post. Als geen ander doet het mij ook denken aan alle hartjes en sterretjes in mijn leven en dat is heel GOED! :-) Dank dat je dit steeds doet!

 4. september 20, 2020 / 11:05

  haha wij hebben ook de eerste maanden zonder gordijnen gezeten en dat was echt een drama.. nu wil ik nog graag iets voor de ramen op de slaapkamer. Iets waardoor niet altijd de gordijnen dicht hoeven. Wat mooi dat je dit zo hebt geschreven.. heel veel dingen om dankbaar voor te zijn