Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
7
mei

TRAVEL: My 3 favourite cities for a citytrip


 photo Citytrip.jpg

Ik heb in Europa al aardig wat mooie steden gezien. Alle steden hebben wel iets waarvan ik gelukkig word, maar sommige steden maken me net iets gelukkiger dan anderen. Mijn favoriete steden om een citytrip te maken.


Posted in City, Travel
5
mrt

HOTSPOT: 18 hours in Munich


 photo Desktop254.jpg

Vorige week dinsdag en woensdag was ik voor nog geen achttien uur in München. In die tijd wist ik een kleine zes uur slaap te pakken, de rest van de tijd gebruikte ik voor slenteren door de stad en het ontdekken van vier verschillende hotspots, deze deel ik natuurlijk met alle liefde met jullie.


Posted in City, Hotspot
2
okt

SNAPSHOT DIARY: Riga #2


 photo Collages11.jpg

Gisteren heb je al kunnen lezen over mijn eerste dag in Riga, vandaag heb ik de hele dag in Riga gespendeerd. Het thema van de dag? ‘Free Time’ (en eten!).


Posted in City, Plog
1
okt

SNAPSHOT DIARY: Riga #1


 photo Collages10.jpg

Wakker worden in een hotel in Amsterdam, hardlopen langs de Amstel, om vervolgens business-class naar Riga te vliegen. Ik heb wel weer een enerverend dagje gehad gisteren.


Posted in City, Plog
30
sep

RIGA: Offffff to Riga!


 photo Desktop36-1.jpg

Als het goed is zit ik inmiddels 40 minuten in het vliegtuig richting Riga. Gisteravond sliep ik samen met Marloes in het Mercure Hotel in Amsterdam dat onlangs gerenoveerd is en nu is onze volgende stop Riga.


Posted in City