Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
3
sep

SNAPSHOT DIARY: Brussels #2


 photo RecentlyUpdated111-1.jpg

Gisteren plaatste ik mijn eerste snapshot diary van Brussel, vandaag deel 2, oftewel dag 2. Dit was ook meteen de laatste dag, om 16.00u zaten we alweer in de auto richting huis. Ik overdreef dus écht niet toen ik zei dat het een bliksembezoekje was.


Posted in City, Plog
2
sep

SNAPSHOT DIARY: Brussels #1


 photo RecentlyUpdated83-1.jpg

Vrijdagmiddag verliet ik Den Haag voor een bliksembezoek aan Brussel! Vandaag het eerste deel van mijn snapshot diary!


Posted in City, Plog
29
aug

CITY: Brussels


 photo Desktop32-1.jpg

Vandaag ga ik samen met Cherrypicker naar Brussel om een nachtje te slapen in het nieuwe Motel One hotel en om Brussel te ontdekken. Hoewel Brussel maar twee uurtjes rijden is vanaf Den Haag, ben ik er nog nooit geweest. Of, nu lieg ik, want als ik met de Thalys naar Parijs ga dan kom ik altijd door Brussel, maar ik heb er nog nooit voet aan wal gezet, laten we het dan zo maar zeggen.


Posted in City
18
jun

MILANO: The perfect summerday in Milan


 photo Desktop552.jpg

Voordat ik drie weken geleden een weekend naar Milaan ging was ik er nog nooit langer dan een paar uur achter elkaar geweest. Hoewel ik mijn weg dus wel een beetje wist te vinden, kon ik je dan ook niet precies vertellen waar je moest zijn. In anderhalve dag heb ik niet heel veel bijgeleerd, maar ik ben wel van de stad gaan houden en als ik van de zomer een dagje naar Milaan zou gaan, weet ik precies wat ik zou doen.


Posted in City, Italy
20
mrt

TRAVEL: Vienna (IV)


 photo wenen301.jpg


Posted in City