Greetings from Bruxelles

Goedemorgen (of het is nu natuurlijk al middag) vanuit Brussel. Zoals je gisteren misschien wel in mijn Friday Favourites gelezen hebt ben ik donderdagmiddag op de trein naar Brussel gestapt. Mijn vriendinnetje Carlissa woont en werkt sinds begin dit jaar in de Europese hoofdstad en het was hoogtijd om haar nieuwe huisje te bewonderen en hometown te ontdekken.

Gisteren was het natuurlijk gewoon vrijdag en was Carlissa aan het werk. Niet erg, want voor mij was er ook werk aan de winkel. Blogs schrijven, vlog editen, Metro artikelen schrijven… En ondertussen ontdekte ik zes (!) verschillende hotspots. Gewoon steeds na een uur, anderhalf uur je kantoor verhuizen naar de volgende MacBook, de beste manier van werken die er is, als je het mij vraagt. Mijn buikje heb ik in ieder geval rond gegeten.

Alle hotspots deel ik volgende week met je, nu sta ik op het punt om mijn laatste Brusselse (ontbijt)hotspot te ontdekken en om een stukje hard te lopen. Daarna pak ik de trein richting Parijs waar ik dit weekend een evenement heb van ODLO. Nu al super veel zin in. En nu vingers gekruist dat het internet meewerkt en mijn vlog gewoon vanmiddag online kan komen. Mocht ‘ie iets later zijn, weet dan dat ik in ieder geval mijn best gedaan heb.

Bisoux et au revoir!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. februari 11, 2017 / 13:35

  Wat leuk, heel veel plezier nog :)

 2. Ilse
  februari 11, 2017 / 18:49

  Wat leuk! Al benieuwd naar je adresjes!

 3. Ilse
  februari 11, 2017 / 19:57

  Lekker zeg, zulke dagen! En ik ben jaloers dat je naar Parijs gaat.