Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
25
dec

SNAPSHOT DIARY: 23/12 (Paris!)


 photo Collages34.jpg


Posted in Paris, Plog
25
nov

LET’S TALK ABOUT: “Why not drive to Paris instead?”


 photo RecentlyUpdated189-1.jpg

Al jaren droomde ik ervan. Gewoon in de auto stappen en naar Parijs rijden. In mijn ‘droom’ was het echter een uurtje of 7.00u als ik in mijn auto stapte, had ik snel een tasje ingepakt en wist ik toen ik de deur uitliep dat ik naar Parijs ging. Dat was zondag niet het geval. We zouden thee drinken en taart eten in Rotterdam, maar toen we er onderweg naar Rotterdam maar niet uitkwamen waar we dat precies gingen doen, zei ik (half voor de grap) ‘we kunnen ook naar Ladurée rijden’. Dat werd met gelach beantwoord, maar voor ik het wist had ik alle afslagen naar Rotterdam gemist en reed ik over de Moerdijkbrug Noord-Brabant binnen. Pas toen ik voorbij Antwerpen was zei ik tegen mijn partner-in-crime, zal ik gewoon écht doorrijden naar Parijs?


Posted in let's talk about, Paris
25
aug

THE LIST: What I miss about Paris


Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik rondliep door de straten van Parijs. Sinds mijn eerste keer in Parijs, in november 2010, heb ik nog nooit zo lang achter elkaar de stad niet bezocht en ik begin ontwenningsverschijnselen en te vertonen. Het was eigenlijk de bedoeling om in augustus een dagje naar Parijs te gaan, maar dat werd september en inmiddels zoeken  Laura en ik al naar een datum in oktober, veel te ver weg, ik wil vandaag nog!


Posted in Lists, Paris
20
aug

BEAUTY: The French Pharmacy


 photo DSC_2638.jpg

Ik ben sinds een paar maanden (dankzij Alexandra) groot fan van de apotheek in Parijs. Ik ben een klein beetje spuit 11 als je bekijkt hoeveel hierover al op beautyblogs geschreven is, maar goed, ik associeerde Parijs voorheen niet als beauty-walhalla, maar als de stad van Maje, Ladurée en de Eiffeltoren. Nu weet ik wel beter… De apotheek in Parijs zit voortaan in mijn vaste Parijs-route en die gaat daar voorlopig niet meer uit. Vaste route zeg je? Maar op iedere straathoek zit toch een apotheek? Klopt. Maar de apotheek in Saint-Germain de ‘City-Pharma’ is de apotheek waar je moet zijn. Ze hebben er alles en het is vaak nog een paar euro goedkoper dan bij de apotheek op de hoek. Voordat je hierheen gaat moet je wel compleet rustig zijn, het is hier zo druk en als je hier met de verkeerde (gehaaste) instelling naar binnen gaat is de kans groot dat je gillend gek wordt. Je kunt er niet lopen van de hoeveelheid mensen en de rijen voor de kassa zijn afschuwelijk. Maar je moet er iets voor over hebben, niet waar…

Goed wat moet je nu precies kopen als je bij de City-Pharma bent…


Posted in Beauty, Paris
15
aug

PARIS: Journal du Jour 11/8


 photo paris101.jpg


Posted in Paris