VLOG: Paris Day 2

Hello from Munich! Het laatste tripje dat er voor de komende tijd op de planning staat. Wat ik hier precies te zoeken heb is een lang verhaal, maar de korte versie is als volgt: mijn hardloopcoach is ook coach van de American School The Hague en zij hebben hier de komende dagen hun internationale track & field toernooi. Er was nog een extra begeleider nodig en het leek mij super leuk om een keer mee te maken, so here we are. Maar afgelopen weekend was ik nog in Parijs en daar wil ik het nu nog een laatste keer over hebben.

Ik was van plan een vlog te maken van 10 minuten over mijn 36 uur in Parijs, maar het werden er twee van een kwartier. Laura blijkt een héle goede vlogpartner (ons laatste tripje samen was twee maanden voordat ik begon met vloggen, dus dit was daadwerkelijk onze eerste ‘vlog trip’). Dit is de vlog die ik van zondag maakte, toen we voor dag en dauw opstonden om naar de Sacré-Coeur te gaan. Ik hardlopend, Laura op de fiets. Het was misschien wel het beste idee van het hele weekend. Verder op het programma: twee keer ontbijten, daarna nog brunchen, een teleurstelling voor onze moeders, een mega groot stuk taart en een smerige afsluiting van een heerlijk weekend.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Fred
  mei 24, 2018 / 13:22

  Parijs deel 2 was ook weer top!!!
  Word echt supervrolijk van jullie.
  Ga voor jullie 30e lekker samen naar Milaan.
  Kun je mega los met shoppen, heerlijk eten op het plein voor de Dom en zo’n stuk sturen in de Q2 is een feestje op zich?

 2. Babet
  mei 24, 2018 / 17:51

  Budapest?

 3. Ilse
  mei 25, 2018 / 17:31

  Wat een onwijs leuke vlog weer! En dat eten ziet er echt heel erg lekker uit. En Laura is zeker een goede vlogpartner!