VLOG: Paris Day 1

Parijs was fantastisch dit weekend. En omdat alles zo ontzettend ‘vlogbaar’ was heb ik maarliefst twee vlog van 36 uur weten te maken, die in totaal zo’n half uur van je tijd in beslag zullen nemen (sorry, ik hoop dat je het kijken kunt combineren met een ontbijtje, lunch, de was opvouwen of dat je even een momentje voor jezelf hebt in de trein, want van dit lekkere weer moet je ook echt genieten hoor!). Het editen van dit soort vlogs behoort zeker in mijn top 5 van leukste dingen van mijn ‘werk’. Dit zijn van die vlogs die ik over een paar jaar nog kijk. Thanks Laura, voor het leuke weekend!

In deze vlog rijden we van Nederland naar Parijs (inclusief awkward car-dancing scenes), we hebben ruzie met het Parijse fietsensysteem, lopen stad en land af voor mijn verjaardagscadeau (Louis Vuitton), we ontdekken twee heerlijke hotspots en sluiten wederom af als oude oma’s (maar we zijn inmiddels ook 29, dus we gedragen ons eigenlijk gewoon naar onze leeftijd).

(Donderdag komt het tweede gedeelte van de vlog online!)

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Marion
  mei 22, 2018 / 15:45

  Heerlijk ziet het eruit! Goed gedaan, briljante manier om je verjaardag te vieren. Ook tof dat je die mooie oorbelletjes gekocht hebt. Ik vond het al jammer dat je “slechts” die kleine V-tjes had genomen.
  Vraagje wel: waarom draag je er ééntje, was dat per ongeluk of een stijldingetje dat ik niet snap?
  Benieuwd naar deel 2! :-)

 2. Esther
  mei 22, 2018 / 18:36

  Leuk! Eindelijk weer eens een vlog.

 3. Ilse
  mei 22, 2018 / 21:35

  Wat een heerlijke Parijs-vlog!

 4. Fred
  mei 23, 2018 / 11:32

  Wauw, superleuke vlog, moet je echt vaker doen!!!
  Als ik het goed zag, heeft Laura een Audi Q2; wat een gave auto????

  • Annemerel
   Auteur
   mei 23, 2018 / 22:28

   Q2 sportline inderdaad! Geen verkeerde bak ;-)

 5. julie
  mei 25, 2018 / 09:23

  Toffe vlog! Mag ik weten in welk hotel jullie verbleven, het zag er een mooie kamer uit!