Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
25
jan

MIDWINTER READING: Leaving Time


 photo leavingtime.jpg

Jodi Picoult heeft aardig wat aangrijpende boeken op haar naam staan. Van My Sister’s Keeper tot The Story Teller, de gemeenschappelijke factor in deze boeken is dat al deze boeken heel erg bij je binnenkomen. Afgelopen week las ik het nieuwste boek van Jodi Picoult; Leaving Time. Volgens velen het beste boek dat Jodi tot nu toe geschreven heeft. Dat moest ik natuurlijk lezen.


Posted in Books
18
jan

MIDWINTER READING: To all the boys I’ve loved before


 photo to-all-the-boys.jpg

Tijd voor een lekkere foute chicklit. Althans, fout voor mij, omdat het naast een chicklit ook een Young Adult boek is dat zich afspeelt in high school en gaat over een zestienjarig meisje. Jup, hoogstaande lectuur dus. Maar laat me, als ik daar nu gelukkig van word? Dit boek werd door Good Reads getipt als één van de beste YA-boeken van 2014. Mijn aandacht was gewekt.


Posted in Books
11
jan

MIDWINTER READING: Yes Please!


 photo amypoehleryesplease.jpg

Ik heb nog nooit een hele aflevering van Saturday Night Live gezien, maar inmiddels weet ik wel precies hoe het er zowel voor als achter de schermen aan toe gaat. Twee jaar terug las ik Bossypants van Tina Fey, afgelopen week las ik Yes Please van Amy Poehler, beide dames zijn SNL-alumni en wijden in hun boek meerdere hoofdstukken aan de show.


Posted in Books
4
jan

MIDWINTER READING: Big Little Lies


 photo 81J9qYEqYL.jpg

Ik hou van chicklits, maar vaak zijn ze niet al te best geschreven. Big Little Lies beloofde volgens een recensie van The New York Times een goed geschreven chicklit te zijn, ook zag ik dit boek voorbij komen in meerdere ‘beste boeken van 2014′ lijstjes, mijn interesse was gewekt en het boek werd gedownload.


Posted in Books
30
nov

SUNDAY READING: Running Like A Girl


 photo 81ODrGIr1AL.jpg

Het was zondagochtend en ik had een hele dag voor me waarop er niets op de planning stond. Ja ik kon gaan hardlopen, maar na twee mislukte rondjes na de marathon had ik er weinig vertrouwen meer in. Daarnaast regende het pijpenstelen en als ik ergens geen zin in had was het rennen door de regen. Ja ik ben soms van suiker. Uiteindelijk pakte ik mijn iPad erbij en scrollde ik door mijn lijst met nieuwe boeken. Een paar weken geleden kocht ik Alexandra Heminsley’s ‘Running Like A Girl’ in Apple’s Book Store, voor tijdens het vliegen naar New York. Tijdens de vlucht sliep ik vooral dus van lezen was het niet gekomen. Dan maar op een regenachtige zondag een paar weken ná de marathon.


Posted in Books, Sunday Reading