Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
24
mei

SUMMER READING: The Longest Ride (#1)


 photo Longest-Ride-Nicholas-Sparks.jpg

Yes, het is weer zover! De meeste series zijn inmiddels begonnen aan hun langgevreesde zomer-hiatus en we hebben ineens tijd over (nou ja, we hebben natuurlijk nooit tijd over, maar we moeten dat gat van die series gewoon een beetje opvullen). En hoe kun je dat beter doen dan met een goed boek? Net als vorig jaar en het jaar daar voor en het jaar dáár voor ga ik jullie iedere zondagmiddag  een boek tippen in een Summer Reading Blog. We trappen af met een – ik verklap het maar alvast -hele fijne.. The Longest Ride van Nicholas Sparks.


Posted in Books, Summer Reading
26
apr

SUNDAY READING: Anna Nooshin – On Top


 photo annanooshin-ontop.jpg

Ik heb aardig wat boeken van selfmade-women gelezen, met als ultieme favoriet #Girlboss van Sophia Amoruso. Maar ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb en dat had ik voordat ik het boek aanraakte echt niet verwacht. Niet dat ik geen vertrouwen had in Anna, maar ik had eigenlijk nog nooit iets van haar gelezen en – heel eerlijk – ik vond de titel ietwat overdreven. Kom op, Anna is 28, ze heeft al heel veel bereikt, maar is ze écht al ‘on top’?


Posted in Books, Sunday Reading
8
mrt

SUNDAY READING: Shopaholic to the Stars


 photo 81BkGSqtIL._SL1500_.jpg

Ik was zomaar iets aan het opzoeken over het boek ‘Me Before You’ van Jojo Moyes dat ik afgelopen zomer las. Ik was razend benieuwd hoe het nu met die film zat en wanneer we hem in de bioscoop konden verwachten (slecht nieuws, ze moeten nog beginnen met de opnames!). Het ene moment zat ik op de Facebookpagina van Jojo Moyes, het volgende moment zat ik op de pagina van Sophie Kinsella. En wat zag mijn oog? Er is een nieuw Shopaholic boek!


Posted in Books, Sunday Reading
25
jan

MIDWINTER READING: Leaving Time


 photo leavingtime.jpg

Jodi Picoult heeft aardig wat aangrijpende boeken op haar naam staan. Van My Sister’s Keeper tot The Story Teller, de gemeenschappelijke factor in deze boeken is dat al deze boeken heel erg bij je binnenkomen. Afgelopen week las ik het nieuwste boek van Jodi Picoult; Leaving Time. Volgens velen het beste boek dat Jodi tot nu toe geschreven heeft. Dat moest ik natuurlijk lezen.


Posted in Books
18
jan

MIDWINTER READING: To all the boys I’ve loved before


 photo to-all-the-boys.jpg

Tijd voor een lekkere foute chicklit. Althans, fout voor mij, omdat het naast een chicklit ook een Young Adult boek is dat zich afspeelt in high school en gaat over een zestienjarig meisje. Jup, hoogstaande lectuur dus. Maar laat me, als ik daar nu gelukkig van word? Dit boek werd door Good Reads getipt als één van de beste YA-boeken van 2014. Mijn aandacht was gewekt.


Posted in Books