Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
12
okt

SUNDAY READING: Not That Kind of Girl


 photo 81ZqOFyzSjL.jpg
Geloven jullie me als ik vertel dat ik nog nooit een aflevering van Girls gezien heb? Ik zal het verhaal nog sterker maken, ik heb zelfs nog nooit een fragment van Girls gezien. Geen scène, geen trailer, niets. Om de één of andere reden trekt het me niet echt en ik kan mijn vinger er niet op leggen wat het is. Ik keek bijvoorbeeld wél heel erg uit naar het boek van hoofdrolspeelster, schrijfster en producer van de serie Lena Dunham. En dat was niet alleen omdat de kleuren van de cover heel erg matchen met mijn blog ;-).


Posted in Books, Sunday Reading
7
sep

SUMMER READING: Round-up 2014


 photo Desktop34-1.jpg

Net als in de zomer van 2012 en de zomer van 2013 las ik afgelopen zomer vijftien boeken in vijftien weken. Iedere week deed ik verslag van mijn boekbeleving hier op mijn blog. Ik heb alle boeken op een rijtje gezet en mijn oordeel er nog één keer over geveild.


Posted in Books, Summer Reading
31
aug

SUMMER READING: De Geur van Vrijheid


 photo geurvanvrijheid.jpg

Vandaag plaats ik mijn laatste Summer Reading van deze zomer. Vijftien weken lang heb ik iedere week een boek gelezen en voor jullie op mijn eigen manier gerecenseerd. Of nou ja niet iedere week, op vakantie heb ik zoveel gelezen dat ik de rest van de zomer bijna niets meer hoefde te lezen. Mijn laatste boek las ik deze week en het lijkt in niets op de boeken die ik hiervoor gelezen heb. Ten eerste heb ik dit boek in het Nederlands gelezen, iets dat ik eigenlijk nooit doe, maar voor dit boek maakte ik graag een uitzondering.


Posted in Books, Summer Reading
24
aug

SUMMER READING: The One & Only


 photo TOAO_100132.jpg

Normaal gesproken lees ik een chicklit binnen twee dagen uit, soms heb ik er drie dagen voor nodig als ik net wat minder tijd heb. Over dit boek van 400 pagina’s deed ik ruim anderhalve week. Ik weet niet wat het probleem nu precies was, ik wilde wel doorlezen en ik was écht benieuwd hoe het verder ging. Maar het ging gewoon tergend langzaam. Normaal niet zo’n probleem, maar ja als je een deadline hebt omdat je review op zondag om 17.00u online moet, dan moet je wel doorlezen.


Posted in Books, Summer Reading
17
aug

SUMMER READING: The Vacationers


 photo vacationers-emma-straub.jpg

Vorige week schreef ik over ‘Where’d you go Bernadette?‘ Een boek van Maria Semple. Vandaag wil ik het graag hebben over The Vacationers, een boek van Emma Straub en met een lovende quote van Maria Semple op de cover. De cover van dit boek zag er voor mij uit als vakantie, de titel van dit boek bevestigde dat. In theorie dus een ultieme summer beach read.


Posted in Books, Summer Reading