Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
8
mrt

SUNDAY READING: Shopaholic to the Stars


 photo 81BkGSqtIL._SL1500_.jpg

Ik was zomaar iets aan het opzoeken over het boek ‘Me Before You’ van Jojo Moyes dat ik afgelopen zomer las. Ik was razend benieuwd hoe het nu met die film zat en wanneer we hem in de bioscoop konden verwachten (slecht nieuws, ze moeten nog beginnen met de opnames!). Het ene moment zat ik op de Facebookpagina van Jojo Moyes, het volgende moment zat ik op de pagina van Sophie Kinsella. En wat zag mijn oog? Er is een nieuw Shopaholic boek!


Posted in Books, Sunday Reading
25
jan

MIDWINTER READING: Leaving Time


 photo leavingtime.jpg

Jodi Picoult heeft aardig wat aangrijpende boeken op haar naam staan. Van My Sister’s Keeper tot The Story Teller, de gemeenschappelijke factor in deze boeken is dat al deze boeken heel erg bij je binnenkomen. Afgelopen week las ik het nieuwste boek van Jodi Picoult; Leaving Time. Volgens velen het beste boek dat Jodi tot nu toe geschreven heeft. Dat moest ik natuurlijk lezen.


Posted in Books
18
jan

MIDWINTER READING: To all the boys I’ve loved before


 photo to-all-the-boys.jpg

Tijd voor een lekkere foute chicklit. Althans, fout voor mij, omdat het naast een chicklit ook een Young Adult boek is dat zich afspeelt in high school en gaat over een zestienjarig meisje. Jup, hoogstaande lectuur dus. Maar laat me, als ik daar nu gelukkig van word? Dit boek werd door Good Reads getipt als één van de beste YA-boeken van 2014. Mijn aandacht was gewekt.


Posted in Books
11
jan

MIDWINTER READING: Yes Please!


 photo amypoehleryesplease.jpg

Ik heb nog nooit een hele aflevering van Saturday Night Live gezien, maar inmiddels weet ik wel precies hoe het er zowel voor als achter de schermen aan toe gaat. Twee jaar terug las ik Bossypants van Tina Fey, afgelopen week las ik Yes Please van Amy Poehler, beide dames zijn SNL-alumni en wijden in hun boek meerdere hoofdstukken aan de show.


Posted in Books
4
jan

MIDWINTER READING: Big Little Lies


 photo 81J9qYEqYL.jpg

Ik hou van chicklits, maar vaak zijn ze niet al te best geschreven. Big Little Lies beloofde volgens een recensie van The New York Times een goed geschreven chicklit te zijn, ook zag ik dit boek voorbij komen in meerdere ‘beste boeken van 2014′ lijstjes, mijn interesse was gewekt en het boek werd gedownload.


Posted in Books