Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
23
mrt

SUNDAY READING: 10 Favourite novels (ever)


 photo Desktop30.jpg

Boeken kunnen mij, meer nog dan films en series, meenemen in een andere wereld. Net als met muziek heb ik een vrij uiteenlopende smaak. Ik houd van klassiekers zoals The Great Gatsby, maar geniet net zoveel van een boek als Shopaholic. Ik zet mijn tien favoriete boeken (ooit!) op een rijtje, willekeurige volgorde..


Posted in Books, Summer Reading
5
jan

SUNDAY READING: Looking for Alaska


Afgelopen zomer las ik ‘The Fault in our Stars’ van John Green en sindsdien vertel ik iedereen dat ze dat boek MOETEN lezen. Het liefst meerdere keren, net zo lang totdat ze daadwerkelijk het boek hebben opengeslagen. Iedere keer als ik schreef over TFIOS (zoals het boek door de fans genoemd wordt), had iedereen het over ‘Looking for Alaska’, het eerste boek van John Green. Vorige week besloot ik eindelijk eens naar jullie te luisteren en downloadde ik het boek op mijn iPad. 24 uur later was ‘ie uit (en in die 24 uur had ik ook nog negen uur bij Girlscene gewerkt). Needless to say, het is een aanrader.


Posted in Books, Sunday Reading
29
dec

2013: Favourite Books


 photo Desktop159.jpg

Het is lang geleden dat ik zoveel boeken las als ik het afgelopen jaar deed. Net als vorig jaar las ik deze zomer 15 boeken voor mijn ‘summer reading’, maar ook naast de summer reading heb ik veel gelezen. Van trashy tot classics. Mijn top 10 heb ik hieronder voor je onder elkaar gezet, klik op de titels om naar de volledige review van het boek te gaan.


Posted in 2013, Books
24
nov

SUNDAY READING: SMAAK


 photo DSC_4174.jpg

Herinneren jullie mijn lofzang over het boek ‘Geluk is een jurk’ van ELLE Editor-in-chief Cécile Narinx nog? Dan begrijpen jullie vast ook wel dat ik opveerde uit mijn stoel toen ik las dat Cécile (samen met Arno Kantelberg van Esquire) een boek geschreven had over ‘smaak’. Ok. Niet helemaal.. de meeste teksten zijn al lang gepubliceerd in de zaterdagbijlage van de Volkskrant. Maar goed, de enige keren dat ik een Volkskrant heb aangeraakt was tijdens mijn studie, toen ik voor een practicum journalistiek iedere donderdag zowel de Volkskrant als het NRC moest lezen (scannen). Needless to say, de stukjes waarin Cécile en Arno tout ‘bekend’ Nederland (en een paar internationale gasten waaronder Anna W. Carine R. en Karl L.) bekritiseren, waren volledig aan mij voorbij gegaan.


Posted in Books, Sunday Reading
2
sep

SUMMER READING: Round-up


 photo RecentlyUpdated310.jpg
15 weken, 15 boeken… Het was een mooie zomer. Vorig jaar deed ik precies hetzelfde, maar ik moet zeggen dat ik het dit jaar een stuk beter gedaan heb dan vorig jaar. Wat boeken kiezen betreft dan. Ik kan zo uit mijn hoofd geen boek noemen dat ik niet met plezier gelezen heb.. Misschien was Revenge Wears Prada van Lauren Weisberger nog wel de grootste tegenvaller, maar dat kwam vooral omdat ik er een jaar lang naar had uitgekeken en super hoge verwachtingen had. Goed, het lijkt me tijd om de boeken eens op een rijtje te zetten..


Posted in Books, Summer Reading