Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
28
jun

SUMMER READING: Finding Audrey (#6)


 photo Finding Audrey Cover Jpeg.jpg

Met een Sophie Kinsella boek weet je het nooit. Het eerste Shopaholic boek? Geweldig. Het laatste Shopaholic boek? Over de top en meer van hetzelfde. Hetzelfde geldt voor haar andere boeken. Undomestic Goddess? Blegh. Can You Keep A Secret? Hilarisch. Sophie Kinsella’s nieuwste boek is het eerste boek dat niet voor volwassenen geschreven is, maar voor Young Adults. Toch denk ik dat het boek prima door volwassenen gelezen kan worden en hoewel de hoofdpersoon uit het boek pas veertien is, komt ze verstandiger en volwassener over dan de meeste hoofdpersonages uit de boeken van Sophie Kinsella.


Posted in Books, Summer Reading
21
jun

SUMMER READING: Mr. Grey (#5)


 photo 6ba377cd0e51ae1b790f6a7067004224.jpg

Mijn Summer Reading begon drie jaar geleden met het eerste boek uit de Fifty Shades of Grey trilogie. En ook al waren de boeken uiteindelijk een deceptie (ik wachtte heel de tijd met spanning wat nu het grote geheim was van Mr. Grey, maar dat was nou niet echt iets dat ik niet verwacht had en Anastasia werd op een gegeven moment bloedirritant, dat wist ik toen ik deze review schreef nog niet) en vond ik de film vooral lachwekkend (weet je nog?) ondanks dat moest ik toch zo snel mogelijk het nieuwe boek van E.L. James lezen, zodat ik jullie mijn ongezouten mening over het boek kon geven. Afgelopen donderdag kwam het boek uit, op mijn iPhone (die tegenwoordig nog meer gebruikt wordt omdat ik er ook boeken op lees) waren het 1026 bladzijden, een hele kluif in slechts drie dagen tijd die ook vol gepland stonden met andere werkzaamheden. Maar het is me gelukt, gisteren om 17.30u las ik het boek uit. Benieuwd of het de moeite waard is?


Posted in Books, Summer Reading
14
jun

SUMMER READING: Royal Wedding (#4)


 photo nrm_1418333586-royalwedding.jpg

Sinds kort ben ik lid van Goodreads. Ik snap nog niet veel van de website (heb ook nog geen moeite gedaan), maar krijg wel dagelijks mailtjes van Facebookvrienden die hun profiel ge-update hebben. Die mailtjes negeer ik (sorry Facebookvrienden), maar vorige week kreeg ik ineens een interessante mail, een mail waarin stond welke boeken er in de maand juni uit zouden komen en daar stonden toch ineens twee boeken op die mijn aandacht trokken. Het eerste boek van de lijst downloadde ik meteen op mijn iPad (zo handig, je ligt in bed, ziet dat er een nieuw boek is, je opent iBooks op je iPad en binnen een minuut kun je beginnen met lezen, het neemt de magie van échte boeken weg en dat is jammer, maar voor iemand die zo ongeduldig is als ik, is dit echt een uitkomst!). Het boek waar ik het over heb? Royal Wedding van Meg Cabot, het eerste boek voor ‘volwassenen’ in de Princess Diaries serie.


Posted in Books, Summer Reading
7
jun

SUMMER READING: The Girl on the Train (#3)


 photo A1izG7km6yL.jpg
In januari was ik al begonnen in Girl on the train, maar ik kwam er niet doorheen. Mijn hoofd stond niet echt naar lezen en er gebeurde naar mijn gevoel erg weinig. Toen ik een paar weken geleden een tweede poging waagde kostte met het ook veel tijd en moeite om mezelf door de eerste honderd pagina’s heen te werken, maar toen het verhaal – voor mijn gevoel – eindelijk liep, kon ik het niet meer wegleggen. Zoals dat wel vaker het geval is.


Posted in Books, Summer Reading
31
mei

SUMMER READING: Tiny Pretty Things (#2)


 photo 9780062342393_04419.jpg
Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte boeken voor je zomervakantie belandde ik op TeenVogue, naast romans voor volwassenen, kan ik (niet zo heel erg) stiekem heel erg genieten van Young Adult boeken en het leek mij vrij logisch dat ik daar wel een paar new releases zou kunnen vinden. Ik kreeg (natuurlijk) gelijk. Het eerste Young Adult boek dat ik (digitaal) open sloeg? Tiny Pretty Things van Sona Charaipotra & Dhonielle Clayton. Het boek werd aangeprezen als een kruising tussen Black Swan (de film) en Pretty Little Liars. Klinkt goed, toch?


Posted in Books, Summer Reading