WWW: Ex-The Hills / The City girls blogs

Wat hebben een aantal ex-The Hills / The City meisjes gemeen? Ze schrijven. Online. Ik zette voor het gemak de blogs even voor jullie op een rijtje.. (voorzien van mijn ongezouten, bescheiden commentaar)

Photobucket

Photobucket

Een klein beetje The Hills fan kent Lauren’s blogs natuurlijk wel. Ze schrijft niet alleen (met haar team) op haar persoonlijke lifestyle blog Laurenconrad.com, maar ook op Beautyblog The Beauty Department. Lauren’s stukjes zijn niet alleen leuk om te lezen omdat ze ‘Lauren Conrad van The Hills’ is, ik zou het waarschijnlijk ook gelezen hebben als ik haar nooit met d’r kop op TV had gezien.

www.laurenconrad.com
www.thebeautydepartment.com

Photobucket

Lo opende haar blog ‘The Lo Down’ in de zomer van 2010, maar hield na een jaar de blogwereld voor gezien. Tot ze afgelopen weekend haar new & improved blog opende. Schreef Lo voorheen met een compleet team, nu lijkt het erop alsof ze het helemaal alleen doet. Lo noemt zichzelf een curator van het web en laat je alles zien waar zij gelukkig van wordt.

www.thelodown.com

Photobucket

Whitney’s blog vind je op Celebuzz, een platform voor celebritywebsites. Ik heb een tijdje gedacht dat haar blog niet persoonlijk en interessant genoeg was. Vraag me niet waarom, want daar kan ik eigenlijk ook geen goed antwoord op bedenken. Maar het is juist het tegenovergestelde. Whitney schrijft zelfs vaak meerdere keren per dag, iedere update straalt persoonlijkheid uit en zo nam ze ons laatst mee achter de schermen van haar modeshow in New York. Uitgebreide blogs met veel foto’s worden afgewisseld met korte blogs met een snapshot vanuit haar bed. Kan het nog persoonlijker? Zeker een aanrader voor de echte Whitney / The City fans!

Whitneyport.celebuzz.com

Photobucket

Louise Roe had in The City slechts gastrolletjes, maar ze maakte wel indruk. Inmiddels is ze onder andere presentator van het MTV programma Plain Jane, staat ze op de rode loper tijdens events met een microfoon van de Amerikaanse televisiezender ABC in haar hand en is ze Glamour US Editor at Large. Druk, druk, druk dus. Louise’s blog wordt niet heel regelmatig ge-update maar is wel super interessant. Zoals het artikel met tien tips om het te maken in de modewereld.

www.louiseroe.com

Photobucket

Olivia Palermo kondigde haar blog begin vorige zomer aan en tijdenlang was ik super enthousiast en benieuwd naar hoe haar blog uiteindelijk zou worden. Eigenlijk vind ik het resultaat een klein beetje teleurstellend. Olivia zelf schrijft amper stukjes. Ze heeft het vast druk, I know, maar haar collega’s ook en zij vinden er wel tijd voor, daarbij, als je het te druk hebt om te bloggen, waarom zou je het dan doen? De layout van de website is niet spectaculair, het beeldmateriaal is niet fantastisch. Eerlijk gezegd zag ik Olivia Palermo altijd als een perfectionist met heel veel stijl. Dit doet een klein beetje van dat beeld af.

www.oliviapalermo.com

Kende jij alle blogs van de ex-The Hills / The City meisjes al? Welke volg jij?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. maart 3, 2012 / 17:14

  Zitten erg leuke blogs tussen! Even kijken welke ik ga volgen. Die van Lauren Conrad zeker!
  Liefs

 2. maart 3, 2012 / 17:20

  De blog van Lauren kende ik al maar de andere nog niet, ga ik zeker lezen!

 3. maart 3, 2012 / 17:48

  Ik vind “persoonlijke” blogs waar een heel team aan mensen achter zit altijd een beetje stom. Dat de blog wel de naam draagt van 1 persoon, maar zelf amper input geeft. Maak er dan een collectief aan leuke mensen van, denk ik dan. Als je niks te melden hebt, moet je ook niet bloggen :)

 4. maart 3, 2012 / 19:01

  Leuk stuk dit!
  Ik kijk af en toe op de blogs van Lauren maar de rest van de blogs vind ik niks. Vooral die van Olivia vind ik echt teleurstellend. De eerste keer dat ik haar blog bezocht dacht ik serieus dat het een grapje was.

 5. maart 3, 2012 / 19:12

  louise roe vind ik echt de leukste!

 6. maart 3, 2012 / 19:32

  Ah wat een leuk artikel! Ik volgde alleen the beauty department, maar die andere zien er errug leuk uit!

 7. maart 3, 2012 / 19:38

  Ik kende alleen die van Lauran, maar die van Lo ziet er heel fijn en rustig uit!

 8. maart 4, 2012 / 11:00

  Ik ben ook nog steeds erg benieuwd naar die boeken van Lauren Conrad, heb jij ze toevallig gelezen?

 9. maart 4, 2012 / 15:19

  Ik volg er ook een paar :)
  Super leuke site!! Ik volg je :)
  xxx

 10. maart 4, 2012 / 15:33

  Ik vind The Beauty Department echt superhandig voor all things hair!