SERFAUS: Never give up on the good times

Photobucket

We hebben deze week niet echt afschuwelijk weer gehad, maar de afgelopen twee dagen spanden echt de kroon. Ook al HAD ik een wolkje willen zien, het was uitgesloten. En dat resulteert in deze mooie plaatjes. Ik hou van dat prachtige strakke contrast van dat échte wit met dat pure blauw. LOVE. IT.

Met de sneeuw is het niet echt meer goed gesteld. Tot een uurtje of elf gaat het prima, dan treedt het verval in. Gelukkig zijn er een aantal pistes die het wat langer volhouden en is het ook helemaal niet erg om af en toe een piste over te slaan (als in: even aan de kant zitten en van het zonnetje genieten, wie weet hoe lang het weer duurt voordat ik hem in Nederland mag bewonderen!).

Verder beleef ik weinig nieuws, wat voor mij helemaal geen probleem is, maar om er een verhaal van te maken… Ik drink nog steeds iedere ochtend warme chocolademelk, wissel goulashsoep af met kaiserschmarrn en als de klok negen uur geslagen heeft ga ik steeds meer denken aan mijn bed. Gisteren sliep ik al om kwart over negen. Een nieuw recordje. Zorgde er wel voor dat ik vanmorgen al om 5.30u klaar wakker was.

Vandaag is alweer de achtste dag dat we gaan skiën, wat ook betekent dat dit de laatste dag is dat ik dit jaar ga skiën. Om een uurtje of 17.00u pakken we de auto in en rijden we naar hetzelfde hotel als waar we vorige week vrijdag overnacht hebben. En van daar uit rijden we morgenochtend weer naar Nederland. Tijd gaat VEEL te snel. Maar zoals ik iedere blog de laatste paar dagen besluit, ik ga er vandaag ECHT ieder moment 100% van genieten.

LLiefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

4 Reacties

 1. Flynn
  maart 3, 2012 / 12:11

  Hi Annemerel,

  Ten eerste complimenten voor je mooie blog! Altijd een plezier om nieuwe artikels van je te lezen.
  De reden dat ik een reply achterlaat is dat ik vaak terug lees dat je nog steeds op zoek bent naar de ultieme manier om van acne af te komen.
  Ik heb jarenlang werkelijk alles geprobeerd (van de meest heftige behandelingen tot dieeten en andere producten) en niets hielp, of was in ieder geval niet blijvend. Tot ik vorig jaar de huid van een vriendin binnen een maand volledig zag opknappen. Haar geheim bleken de producten van acne.org en haar geheim werd mijn geheim. Na anderhalve maand was ik volledig van mijn acne af en nog steeds!

  Ik moet er wel bij zeggen dat ik in eerste instantie heel sceptisch was; de website doet nogal Amerikaans aan, en er staan zoveel goede reviews en voor en na foto’s op dat het mij een beetje te mooi om waard te zijn leek. Daarnaast zijn de verzendkosten nogal aan de hoge kant, maar achteraf gezien krijg je zoveel product voor een lage prijs dat het relatief nog wel prima te doen is. Zeker gezien het feit dat ik volledig van mijn acne af ben en voor het eerst iedere dag wakker wordt met een stralend huidje:)

  succes met alles

 2. maart 3, 2012 / 17:18

  Die onderste foto’s! Wauw!

 3. Marlies
  maart 4, 2012 / 11:58

  Geniet er nog van! Ik ben vanochtend teruggekomen van 3 weken de ski-juf uithangen in fiss/ladis (/serfaus) en ik heb nog nooit zo’n heimwee gehad!