WINTER SNAPSHOT DIARY: 26/12 (Boxing Day)

 photo Collages73.jpg


 photo Desktop1918.jpg

Goedemorgen, tweede kerstdag (voor jullie derde kerstdag, happy derde kerstdag, haha) en kijk nou wat een beestenbende het hier in huis is. Ik kan het niet langer aanzien en besluit mijn ochtend te besteden met opruimen. Joy!

Mijn (make-uploze) hoofd als ik besef dat ik de hele ochtend bezig ga zijn met opruimen, mijn favoriete hobby.

 photo Desktop1918.jpg

Ok, maar eerst ontbijten (met bananenpannenkoek, Nutella, koffie en thee) en het maken van mijn snapshot diary van eerste kerstdag.

Twaalf uur, ik vraag me af… is het OK om op tweede kerstdag te stofzuigen, of gaan mijn buren last hebben van dat geluid? Het is niet schoon voordat ik gezogen heb.. Hmmm…. ach ja, alle winkels zijn ook open, ik ga gewoon stofzuigen. Het is niet dat ik daar super lang mee bezig ben, mijn  studio is immers maar 35 vierkante meter.

 photo Desktop1918.jpg

Tijd voor lunch. Gekookte eitjes. Alsof ik nog niet genoeg eieren op had vandaag (ook al twee in mijn pannenkoeken).

Huis is opgeruimd, tijd voor het schrijven van een blogje. Dit keer een blogje met alles waar ik in 2015 dankbaar voor ben (geweest). Ik vind dit soort blogjes het leukste om te maken, ik besef dan altijd heel erg dat mijn leven zo slecht nog niet is. Deze blog komt op 31 december om 17.00u online, dat je het even weet…

 photo Desktop1918.jpg

Wat vinden jullie van mijn ooglook :’), het is de kleur chopper en de kleur YDK uit het Naked 2 pallet over elkaar heen. Lekker simpel dus, het enige dat ik kan.

Tijd voor een kleine work-out.

 photo Desktop1918.jpg

Ik ben bij mijn ouders voor de festiviteiten van tweede kerstdag. Mijn vader heeft een nieuwe bril en die moet ik natuurlijk proberen. Als ik ooit een bril nodig heb ga ik denk ik voor dit montuur van Ray Ban, staat best goed toch? Voorlopig denk ik nog niet aan de orde trouwens, mijn ogen mankeren vooralsnog niks.

Ik ben aan het koken bij mijn ouders, of nou ja, ik ben de aardappelen aan het schoonmaken en snijden, en ik krijg ineens schrijf inspiratie. Sorry mam, moet het heel even opschrijven.

 photo Desktop1918.jpg

Mijn oom en tante (vaderskant) en een van mijn nichtjes komen vanavond bij ons eten. Natuurlijk krijgen ook zij kerstcadeautjes van mij. Zo leuk om mensen blij te kunnen maken.

We beginnen vandaag met een courgettesoep.

 photo Desktop1918.jpg

Het hoofdgerecht is bavette met roseval aardappeltjes (schoongemaakt door mij dus) en salade. Super lekker. Het vlees is heel goed gelukt.

Under the Christmas tree met mijn lieve nichtje en Roos.

 photo Desktop1918.jpg

Het dessert is chocoladetaart, lekker!

Als ik thuis kom ga ik meteen al weer weg, ik ga naar een vriendin toe en uiteindelijk belanden we met nog een paar meiden in de stad. Het was ontzettend gezellig, maar nu denk ik… OMG nooit meer alcohol. Ik heb mijn eerste kater van 2015 te pakken. Gefeliciteerd, op de valreep is het me toch nog gelukt. Voel me niet OK, maar ja, het schijnt erbij te horen. Ik had vandaag eigenlijk een hardloopwedstrijd in Nijmegen, maar mijn vader en ik waren nog geen tien minuten onderweg toen ik hem vroeg om te keren, het ging hem niet worden vandaag. Oeps.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. december 27, 2015 / 17:31

  Ah jaaa opruimen op tweede kerstdag kan prima toch! Het eten ziet er trouwens goed uit!

 2. marly
  december 27, 2015 / 17:57

  Hahaha lekker granny! Succes met uitkateren, ik hoop dat je je snel beter voelt!

 3. december 27, 2015 / 19:04

  Stiekem vind ik dit de leukste artikelen om te lezen! Aiii..dat is uuh lullig! Hopelijk ben je snel weer hersteld! ;-)

 4. Tessa
  december 27, 2015 / 19:06

  Haha sorry ik moest wel een beetje lachen om je kater zo op de valreep ;-) Goed van je dat je die hardloopwedstrijd maar hebt overgeslagen, komt wel weer eens wat. Hopelijk voel je je niet te ellendig. Cola + op tijd naar bed zal je helpen. Sterke Annemerel!

 5. Irene
  december 27, 2015 / 19:11

  Ow ik houd zo van je snapshot dairies!!

 6. Ilse
  december 27, 2015 / 19:22

  Haha, soms is alcohol niet zo goed voor je.
  Fijne snapshot diary weer en heerlijk eten!

 7. december 27, 2015 / 21:03

  Hahahaha, je laatste paar uurtjes van tweede kerstdag een hoop ingehaald. Moet kunnen toch ;)?

 8. Elvira
  december 27, 2015 / 21:51

  Mooi, die kleuren die je gemixt heb. Ik heb ook de naked2 en gebruik nu enkele weken jouw tip om tease op mijn wenkbrauwen te doen. Perfect gewoon. En succes met je kater hahaha.

 9. december 27, 2015 / 22:51

  Haha een katertje moet kunnen toch. Ziet eruit als een heerlijke tweede kerstdag zo!

 10. december 28, 2015 / 08:32

  Lekker zo’n tweede Kerstdag! Nu nog een paar dagen en dan kunnen we ons op maken voor 2016 :)

 11. december 28, 2015 / 10:14

  Wat is het jaar toch weer voorbij gevlogen eh, crazy. Geniet nog van de laatste paar dagen!

 12. december 29, 2015 / 10:06

  Die bril staat je echt fantastisch!

 13. december 29, 2015 / 20:11

  Die bril staat je echt goed! Sterkte met je kater, haha.

 14. december 29, 2015 / 20:12

  *nog sterkte, want ik hoop voor je dat ‘ie inmiddels over is!