WIN: X-Mini II Speaker

 photo x-mini.jpg

Toen ik de knalroze X-mini II speaker uit haar verpakking haalde, had ik niet verwacht dat er een serieus geluid uit het kleine roze bolletje zou komen. Op de foto hierboven zie je de speaker namelijk uitgeklapt, als je hem uit de verpakking haalt is de speaker nog ingedraaid en is hij slechts drie centimeter hoog en nog geen vijf centimeter breed. Ideaal voor op reis dus, maar dan moet er natuurlijk wel een beetje geluid uit komen..

En dat kwam er uit! Ik hing de X-mini aan mijn iPad (dat kan heel makkelijk met de 3,5mm audiojack aansluiting waar je ook je iPodoortjes instopt).speelde één van mijn favoriete CD’s in Spotify af en werd positief verrast. De kwaliteit is niet te vergelijken met B&W speakers van 10.000 euro, maar in vergelijking met het geluid dat er uit mijn iPad mini komt, is dit een hele positieve verandering.

Ik mag één roze X-mini II speaker aan jullie weggeven. Enige wat je daarvoor hoeft te doen is een berichtje achterlaten en mij vertellen waar de speaker deze zomer mee naartoe mag in de koffer!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

186 Reacties

 1. Lisa
  mei 31, 2013 / 12:05

  Naar Gran-canaria zodat ik ook daar lekker los kan gaan of chillen aan het zwembad met mijn vriendje!

 2. Linda
  mei 31, 2013 / 12:07

  Wat een handig ding! Compact ook, kan lekker makkelijk mee in de koffer :)
  Ik zal hem dan ook meenemen naar Amerika, lekker muziekje erbij tijdens het roadtrippen in Florida!

 3. Colette
  mei 31, 2013 / 12:09

  Woeeeiii! I like! Zou hem héél graag meenemen naar lovely Sicilië!

 4. eef
  mei 31, 2013 / 12:11

  Wat een leuke speaker. DIe kan ik wel gebruiken als ik van de zomer aan het varen op de Nederlandse wateren.

 5. Ankie
  mei 31, 2013 / 12:12

  Wat een leuk ding zeg! Die kan ik wel gebruiken wanneer ik met mijn vriendinnen ga feesten in het altijd zonnige Kos! Hij past trouwens ook perfect bij mijn bikini ;) Ik zie ons al helemaal liggen op het strand met dit toffe ding :)

 6. mei 31, 2013 / 12:14

  Deze speaker mag van mij elke dag mee in de auto zodat ik van mijn Spotify lijsten kan genieten onderweg naar mijn werk… Ook mag hij mee op vakantie :) denk dus dat hij een vast plekje zou krijgen in de tas die ik elke dag met me mee draag :)

 7. Vivianne
  mei 31, 2013 / 12:15

  Mee naar kos! Los op kos haha, met mn vriendinnen zodat we bij het appartement ook lekker muziekje hebben tijdens het chillen, opmaken, eten en alles eigenlijk!
  X

 8. mei 31, 2013 / 12:16

  Oeeeh, die is leuk! Deze speaker zou bij mij meegaan naar Spanje deze zomer. Ik ga met m’n vriend, m’n zusje en haar vriend m’n tante bezoeken in Spanje: deze zou top zijn om s’avonds tijdens het barbequen aan te zetten!

 9. roos
  mei 31, 2013 / 12:22

  Leuke winactie. Ik heb namelijk een hele oude iPod en daar passen van die grote boxjes vaak niet aan.
  Ik zou deze meenemen op vakantie naar Lesbos, Griekenland.

 10. José
  mei 31, 2013 / 12:24

  Ahhh dit zou zon uitkomst zijn! We hadden namelijk nog geen speaker(tje) haha. Hij mag mee naar loret de mar! Woopwooop

 11. Monika
  mei 31, 2013 / 12:33

  Ik ga deze zomer eindelijk weer eens mijn familie bezoeken in Polen. Ik heb een zoontje van 6 maanden oud en die ga ik dus trots showen. Het zou erg leuk zijn als hij daar via de boxjes naar leuke babymuziekjes kan luisteren terwijl ik bijpraat met mijn oma!

 12. mei 31, 2013 / 12:33

  Ik zou dan eindelijk een keer buiten kunnnen bbqen met mn eigen muziek( ik heb zelf geen boxjes en moest het doen met tja met wet eigenlijk , muziek zonder luidsprekers)dus gewoon heel zacht.

 13. mei 31, 2013 / 12:36

  Deze speaker mag met mij mee naar Vlieland! Ipodje en speaker mee naar een van de vele kampvuren op het strand, muziek aan en genieten maar! Beter kan haast niet.

 14. Maaike
  mei 31, 2013 / 12:37

  Bij mij zouden ze meegaan naar Turkije, waar ik 10 dagen ga genieten van een welverdiende vakantie met mijn vriend. Daarbij zouden ze ook meegaan naar De Librije en Librije’s Hotel, waar we, als verrassing voor de verjaardag van mijn vriend gaan eten en slapen. Mijn vriend is kok, dus bij De Librije eten, is al een groot feest, een romantisch muziekje ’s avonds draagt daar dan ook aan bij. :)

 15. Julia
  mei 31, 2013 / 12:39

  Wat gaaf! Behalve dat deze speaker mee mag in mijn koffer naar Noordwijk, waar ik met vriendinnen naar toe ga. Gaat hij ook mee, onderandere, in mijn tas naar.. hmm.. eens kijken.. OVERAL?! Dit is gewoon perfect! X

 16. mei 31, 2013 / 12:42

  Aah wat een schattig ding zeg!! Ik ga deze zomer voor het eerst met mijn vriend op vakantie, beide houden we van muziek, en het zou leuk zijn om deze dan mee te hebben dat lekker in ons huisje muziek aan kunnen hebben. :) Leuk!!

 17. mei 31, 2013 / 12:44

  Ik zou deze speaker meenemen op de boot, zodat ik deze zomer heerlijk in Friesland kan gaan zeilen met een wijntje, vriendinnen en geweldige muziek uit deze speaker!

 18. Diede
  mei 31, 2013 / 12:47

  Als ik win neem ik dit schatje mee naar Sunny Beach, Bulgarije! Super handig voor in ons apartement of als we lekker oo het strand of zwembad liggen!

 19. Marieke
  mei 31, 2013 / 12:47

  Oeeeeh hebben-hebben-hebben! Perfect voor op Miami Beach, waar ik samen met een vriendin de boel onveilig ga maken deze zomer :)

 20. Lieke
  mei 31, 2013 / 12:48

  Over 2 weken zou ik hem meenemen naar Andalusie. Omdat ik het weer hier helemaal spuugzat ben en pap&mam daar een tijdje verblijven heb ik spontaan een korte trip gepland. Zwembad, zon, boek en.. lekker muziek vanuit een knal roze speaker! Plaatje compleet ;)

 21. Maaike
  mei 31, 2013 / 12:49

  Oeh, wat leuk! Ik zou deze speaker graag meenemen op vakantie, maar ik kan nog niet vertellen waarnaartoe! Hu? zul je denken.. Nou.. dat komt omdat ik zelf nog niet weet waar ik naartoe ga! We gaan met een groep vriendinnen op vakantie, en een paar organiseren dit. De rest weet totaal niet waar ze naartoe gaan! Het wordt nog maar afwachten of dat een beetje leuk is;) Maar met goede muziek erbij zal het sowieso al goed zijn, dus dan zou deze speaker wel hartstikke handig zijn!

 22. Annelies
  mei 31, 2013 / 12:49

  Ik zou hem mee willen nemen op vakantie naar Duitsland. Zodat we daar onder het genot van een zonnetje en een muziekje kunnen genieten na een stressvolle periode! :)

 23. Felice
  mei 31, 2013 / 12:51

  Deze X-mini II mag met mij mee!! Wat een goed gezelschap!
  Hij mag mee in de sloep, in het avondzonnetje na een lange dag werken met een flesje wijn, wat brood en mijn lief. Of met vrienden van de zomer mee naar Italië (weer zonnetje, wijn en brood haha). Of wat te denken van een zon-sessie op het dakterras, het vormt een goede match met mijn bikini en maxi-dress. Of tijdens het studeren, een goed moment te creëren voor een-dansje-tussendoor. Of te wel, hij is zeer gewenst!

 24. Marije
  mei 31, 2013 / 12:52

  Ik zou hem meenemen naar het lekkere warme zuid-Spanje. Zodat ik lekker kan chillen aan het strand met een heerlijk muziekje erbij!

 25. Mienie
  mei 31, 2013 / 12:53

  Ooohh, wat fijn! Bij mij gaat hij mee op trektocht door Servië met vrienden en op citytrip naar Rome met mijn liefje <3

 26. Eva
  mei 31, 2013 / 12:54

  Naar Kroatië. Daar ga ik kamperen met mijn vader en zusje en ik zou echt niet weten wat daar te doen is. Muziek luisteren dan maar?

 27. Joëlle
  mei 31, 2013 / 12:54

  Oeh, leuk! Ik zou hem graag meenemen op roadtrip van Boedapest naar Istanbul, en natuurlijk deze winter voor in ons huisje op de jaarlijkse wintersport met onze vriendengroep voor de afterski! (Ja, ik verlang nu alweer naar de wintersport).

 28. Simone
  mei 31, 2013 / 12:54

  Super handig en hij ziet er super leuk uit! Ik ga lekker naar ITALIEEEEE dus daar zou hij heel relaxt zijn voor in de zon!

 29. Rianne
  mei 31, 2013 / 12:56

  Met 8 vriendinnen ga ik naar Mallorca!!! HEERLIJK chillen aan het strand met een cocktail. Dus die speakers komen van pas! :D

 30. mei 31, 2013 / 12:57

  Wat leuk, ik ga van de zomer voor het eerst met mijn vriendje op vakantie. Lekker saampjes naar Fuerteventura. Daar mag deze speaker natuurlijk niet ontbreken :)

 31. Gina
  mei 31, 2013 / 12:59

  Oh wat leuk joh, deze speaker mag wat mij betreft mee naar Sitges en Piani di Clodia! Zou heel fijn zijn tegen het metalgeweld van mijn broers haha.

 32. Inge
  mei 31, 2013 / 12:59

  Deze speaker gaat met mijn iPodje mee op zomerkamp om 30 kids te voorzien van hun favoriete nummers en om lekker te kunnen dansen in de zon. Vervolgens mag ie met mij mee op roadtrip door Kroatië om te genieten van mijn welverdiende rust en wat lekker muziekjes aan het strand! Die speaker komt dus zeker van pas! :)

 33. Dieuwertje
  mei 31, 2013 / 13:02

  Wat een ontzettend gaaf dingetje! Die mag zeker mee naar Corsica deze zomer! Kan nu al niet wachten!

 34. Djoeke
  mei 31, 2013 / 13:02

  Wat een leuke en schattige! Ik zou hem mee aan boord nemen tijdens het zeilles geven. Een mooi feestje maken of lekker even relaxen tijdens de pauzes! En natuurlijk ook mee op vakantie naar sunny Beach in Bulgarije!?

 35. Franca
  mei 31, 2013 / 13:05

  Wat een dotje en hij gaat mee naar China. Daar ga ik vier maanden studeren dus dan wordt hij op en top gebruikt!

 36. vivian
  mei 31, 2013 / 13:11

  Deze speaker zou met mij mee gaan naar Zuid-Spanje, samen met mijn nieuwe iPad mini (die ik heb gekocht nadat ik jouw positieve reacties las :) )

 37. mei 31, 2013 / 13:12

  Na lang twijfelen tussen met de auto naar het Gardameer gaan of met het vliegtuig naar Rhodos, hebben mijn vriend en ik besloten naar Rhodos te gaan. De speakers zullen dus in eerste instantie mee naar Rhodos gaan en de andere weken van de vakantie hopelijk mee naar het zwembad in Nederland.

 38. mei 31, 2013 / 13:13

  Deze roze speaker zou deze zomer de wereldreis naar Zeeland gaan maken!

 39. Jennifer
  mei 31, 2013 / 13:15

  Deze speaker zou met mij meegaan naar mijn nieuwe woonplaats! Ik ga verhuizen en hierdoor ga ik niet op vakantie. Zo’n speaker zou echt ideaal zijn, want dat maakt die Ikea meubels in elkaar zetten een stuk gezelliger en verdraagbaarder (ik heb twee linkerhanden en ben nogal onhandig, dus goede muziek verzacht de ellende van die bouwpakketten)

 40. mei 31, 2013 / 13:20

  wat een super leuk en handig ding! die zou ik graag mee nemen naar Frankrijk deze zomer! al ijkt hij me ook erg fijn gewoon voor in en rond het huis :)

 41. Charlotte
  mei 31, 2013 / 13:22

  Wat super leuk!! Deze speaker zou met mij meegaan naar…. helaas alleen kantoor aangezien ik deze zomer een stage ga doen bij een vrijwilligerswerkorganisatie… maar daar zou deze speaker wel lekker de boel levendig houden :)

 42. mei 31, 2013 / 13:24

  Hij mag mee naar Frankrijk! Voor het eerst in 8 jaar ga ik weer kamperen! Maar we moeten wel ’s avonds ook wat hebben om ons te vermaken natuurlijk. Een speaker als deze zou zeker goed van pas komen!

 43. Julie Iven
  mei 31, 2013 / 13:27

  Meenemen op vakantie zou al niet meer origineel zijn, dus ik zou hem meenemen naar de weiden achter ons huis, waar we met vrienden vaak rond een kampvuurtje zitten. Eindelijk geen geruzie meer over wiens telefoon het beste geluid geeft, ik win deze zomer sowieso met dit roze bolletje!

 44. Loes Doesborg
  mei 31, 2013 / 13:28

  Dit jaar ga ik lekker surfen en yoga lessen volgen op Fuerteventura.
  Daar kan een muziekje natuurlijk niet bij ontbreken!
  Showtek tijdens het surfen en yiruma voor bij de yoga.
  Love it!!

 45. Iris
  mei 31, 2013 / 13:31

  Hij mag van mij mee naar het festival in Servië waar wij dit jaar heen gaan. Beetje in de zon liggen bij de tent en onze eigen muziek afspelen, dikke prima!

 46. Floor
  mei 31, 2013 / 13:36

  Jaaaaa!! Deze mag mee in mijn backpack naar midden Amerika voor 4 maanden! Kan nu al niet wachten om lekker te dansen op het strand!

 47. mei 31, 2013 / 13:39

  Super leuk dingetje! Ik ga deze zomer voor het eerst met mijn vriend met de auto op vakantie naar Frankrijk. We gaan met een tentje op een camping staan, ik ben heel benieuwd hoe dit gaat worden en hoe de reis zal verlopen hihi. Deze speaker lijkt me erg handig omdat je er geen stroom voor nodig hebt, wat goed uitkomt op een camping. :)

 48. Esther
  mei 31, 2013 / 13:39

  Deze geweldige gadget gaat met mij mee naar Turkije waar ik twee weekjes lekker ga uitrusten van het drukke schooljaar. Samen met mijn vriendje bouwen we een feestje op ons eigen balkon tijdens een spelavond :-) heerlijk!

 49. Eva
  mei 31, 2013 / 13:44

  Wat een leuke prijs. Ik doe zeker mee.
  Het lijkt me zalig om hem mee te nemen naar… Parijs ! Ik zie me al zitten op een zonnig terrasje met een café au lait, een croissant en een zalig deuntje op de achtergrond. Lijkt me ideaal om er Aux Champs Elysées van Joe Dassin mee af te spelen. Oh, ik ben al helemaal aan het wegdromen…

 50. Loes
  mei 31, 2013 / 13:46

  Liften! Eerst naar Berlijn, vervolgens bestemming onbekend in Oost-Europa.. Zo leuk om mensen die je daar ontmoet je favoriete muziek te laten horen en muziek uit je eigen land te kunnen delen!

 51. Rianna Lugtenborg
  mei 31, 2013 / 13:47

  Deze mooie luidspreker gaat in de koffer naar Bali! Hij zal op het hele eiland mee over reizen (Ubud, Sanur, Manduk, Candidasa, & Pemeturan). zo kan ik samen met mijn vriendje die net een halfjaar in oorlogsgebied is geweest samen genieten van de mooiste muziek, want in Afghanistan is hij achter geraakt op de nieuwste muziekhits. ! Verder is hij ideaal om mee te nemen, want; lekker licht! dus mijn hardloopschoenen, mijn voorraad bikini’s en teenslippers kunnen nog steeds allemaal ingepakt worden.

 52. Marije
  mei 31, 2013 / 13:50

  In mijn backpack van Hanoi naar Saigon in Vietnam en wellicht maakt ie ook nog een uitstapje naar Cambodja..ik zie gezellige feestjes voor me met leuke medebackpackers!

 53. Sophie
  mei 31, 2013 / 13:52

  Ooh wat leuk!
  Ik zou hem zeker weten meenemen naar Spanje met vriendinnen!:D

 54. mei 31, 2013 / 13:52

  Wat een gaaf ding! Die zou echt super zijn om mee te nemen op het mini leen-zeilbootje waar ik deze zomer wat weekendjes op mag vertoeven!

 55. Kim
  mei 31, 2013 / 13:54

  Mocht ik de speaker winnen dan gaat ie in de koffer mee naar… MALGRAT & BARCELONA! Ik zie mezelf al helemaal liggen op het strand: nieuwe bikini aan, huid goed ingesmeerd, de Vogue om te lezen en lekkere zomerse muziek die uit de speakers komt (alleen niet zo hard zodat het hele strand mee kan genieten want dat zou aso zijn) heerlijk! Cant wait!

 56. Corine
  mei 31, 2013 / 13:55

  Ik lijk dit jaar wel een Spanje-groupie, maar ik ga lekker naar Madrid en later in de zomer naar Barcelona. Perfecte plek voor dit speakertje!

 57. mei 31, 2013 / 13:55

  Leuk! Hij zou mee mogen naar Rhodos. Ik ga mijn zusje opzoeken die daar stage loopt en het zo heel tof zijn om samen met haar op het strand naar muziek te kunnen luisteren :)
  Fijn weekend alvast!

 58. mei 31, 2013 / 14:00

  Ik doe meer! Natuurlijk gaat hij mee met mij en mijn vriendinnen op vakantie. We gaan een weekje met een groepje meiden naar Texel, muziek kan dan natuurlijk nit ontbreken, en dit is dan DE oplossing. En waarschijnlijk zie ‘ie ook mee op reis gaan met mijn ouders om de auto van goede muziek te voorzien op de reis naar Venetie om daarna de bootreis naar Athene ook weer wat op te vrolijken.

 59. Alissa
  mei 31, 2013 / 14:05

  Wat een super schattige speaker!!

  De speaker zou bij mij twee x meegaan naar Spanje. De eerste keer ga ik met mijn vriend en de tweede keer ga ik met vriendinnen naar Blanes en dan zou ik hem heeeel goed kunnen gebruiken!! Ook is ie heel erg handig voor de 24 uur durende busreis :O dan kunnen we in de bus alvast beginnen met een feestje!

 60. mei 31, 2013 / 14:06

  Ik zou hem heel graag meenemen naar zonnig Toscane :) Dat wordt relaxed chillen bij het zwembad en op het strand.

 61. mei 31, 2013 / 14:07

  Oh wat leuk! Afgelopen semester studeerde ik een half jaar in Amerika, en een meisje dat ik daar heb leren kennen had zo’n speaker. Hij heeft ons vergezeld op onze tripjes naar Miami (daar was ‘ie nogal populair ;)), New York, Chicago en Washington D.C., en verscheidene house parties die we daar hielden! Deze zomer ga ik met een andere vriendin een vriendinnetje uit China opzoeken, dus het zou geweldig zijn als ‘ie me opnieuw zou vergezellen! (en stiekem is de knalroze nog een stuk leuker dan de zwarte die zij heeft ;))

 62. marloes
  mei 31, 2013 / 14:11

  Ahh! Zo goed. Ik was al hard op zoek naar een goede/kleine/praktische speaker. Sowieso voor al mijn steiger-avonden met vrienden aan het IJ achter mijn huis, maar ook erg praktisch als ik in September voor 4 maanden naar LA verhuis en ik dus afhankelijk ben van iPad/MacBook voor zowel muziek als films als tv-series. Iets meer geluid zou dan erg fijn zijn.

 63. Annelot
  mei 31, 2013 / 14:20

  Ha wat super leuk! Ik heb echt een uurtje geleden een iPad besteld! ’t lijkt me heerlijk dit boxje erbij te hebben deze zomer! Ik ga lekker zeilen met m’n vriend. Zijn ouders hebben een woonboot in Friesland als vakantiehuisje en daar is helemaal niks! Zelfs geen elektriciteit haha! Ultiem relaxen dus maar een muziekje op zn tijd is wel gezellig! Normaal komt dat uit een telefoon of een laptop met een lekker schel geluid maar wat zou het chill zijn als het deze zomer uit m nieuwe iPad met box zou komen! :)

 64. Lisa
  mei 31, 2013 / 14:22

  Wat een tof ding! Ik heb er ooit een gehad, maar die is na heeeel veel gebruik kapot gegaan! Als ik ‘r nu weer een zou hebben zou die mee gaan naar de jaarafsluiting met m’n klas! Ik heb een topjaar gehad met hele leuke mensen en we gaan dit met z’n alle afsluiten op een zonnige dag in het Vondelpark in Amsterdam. Lekkere hapjes, iets te drinken en goede muziek!

 65. Anne
  mei 31, 2013 / 14:24

  Naar Griekenland. En daarna nog naar de Belgische Ardennen en Lissabon. Ik hoop dat dit speakertje een beetje van Europa houdt. :)

 66. Nadine
  mei 31, 2013 / 14:26

  Ohh mijn schoonouders hebben ook zo een speakertje en ik vond het toen een heel gaaf ding waar inderdaad goed geluid uit komt! Als ik hem zou winnen zou ik hem meenemen naar Lowlands. Ik ga samen met mijn beste vriendinnetje en we maken er op de camping altijd een gezellige boel van. We nemen een grote picknickdeken mee en een mini baby zwembadje. We hebben al plastic roze champagne glazen gekocht en ik zie ons al zitten, met onze voeten in het badje, wijntje erbij. Het enige wat nog ontbreekt is een lekker zomers muziekje!

 67. Hannelore
  mei 31, 2013 / 14:30

  De speaker mag met mijn vriendje mee op rondreis door de Verenigde Staten, hij is een echte muziekliefhebber dus ik verwacht dat hij het behoorlijk zwaar zal hebben deze zomer zonder speakers. Maar niet als ik hem als verrassing dit kan meegeven! En daarna weer lekker zelf gaan gebruiken natuurlijk, duh.

 68. Sanine
  mei 31, 2013 / 14:30

  Gonna take him to MIAMIIIII

  (Just kidding, we hebben nog geen vakantie geboekt helaas :( Hoop hem toch te winnen voor als we hopelijk nog een last minute naar Spanje of Turkije boeken voor de ultime chill vacay!)

 69. Mai
  mei 31, 2013 / 14:46

  Naar Valencia waar ik op dit moment mijn Spaanstalige Master aan het afronden ben! In de zomer hoop ik deze speakers mee te kunnen nemen naar het strand waar ik mijn laatste weken als studente zal doorbrengen!

 70. Delphine
  mei 31, 2013 / 14:49

  Deze speaker mag mee naar het heerlijke Bordeaux om te leren surfen en daarna nog eens mee naar Kroatië! Yes please!

 71. mei 31, 2013 / 14:52

  Ik ga dit jaar liften, dus hij zal overal getoond worden. Waar precies is nog een mysterie!

 72. mei 31, 2013 / 14:56

  Weer een leuke winactie! Deze speaker mag mee naar mijn nieuwe kamer in Breda zodat ik dan op het dakterras lekker muziekjes kan luisteren met mijn huisgenootjes! In het zonnetje uiteraard.

 73. Sanne
  mei 31, 2013 / 15:00

  perfecte winactie voor mij! Ik ga deze zomer met vriendinnen op vakantie naar Blanes en we hebben nog een boxje nodig, maar aangezien iedereen zijn geld keihard nodig heeft voor de vakantie zelf zou het top zijn als ik (wij) deze zouden winnen!!

 74. Ingeborg
  mei 31, 2013 / 15:03

  Mee naar Berlijn, Parijs en gewoon naar het Nederlandse strand. Dan zeurt mijn vriend eindelijk niet meer over de slechte geluidskwaliteit van mijn huidige boxjes!

 75. Melanie
  mei 31, 2013 / 15:19

  Naar Frankrijk, zodat ik me lekker met de iPad kan afsluiten van de kinderen

 76. Nikki
  mei 31, 2013 / 15:22

  Hallo!!

  Ik zou hem graag meenemen naar Kroatië. Ik ga er met mijn vriend naartoe, want na zware examens, een zware bachelorproef, een zware job en misschien wel teleurstellende resultaten hebben wij wel nood aan ontspanning. Wij moeten hiervoor echter wel 13 uur rijden en hebben geen chique auto met usb-aansluiting. Dit kan ik wel aansluiten op mijn ipod of ipad en daarom is dit perfect voor ons :)

 77. Manon
  mei 31, 2013 / 15:24

  Superleuk!! Ik zou dit mini speakertje meenemen naar Kreta waar ik over 5 weken heerlijk op het strand lig te vertoeven met mijn vriend. Ideaal zo’n klein meeneem boxje :)

 78. Sanne
  mei 31, 2013 / 15:25

  Ik zou de speakers meenemen op vakantie met mijn vriendje. We gaan voor het eerst niet vliegen met een appartement, maar drie weken kamperen! Ben benieuwd of we het volhouden, misschien hebben we tijdens het tent opzetten de eerste dag al een ruzie te pakken ;)

 79. Marjon
  mei 31, 2013 / 15:27

  Ik zou hem graag meenemen naar Ibiza, waar ik met 2 vriendinnen na een jaar hard werken van een welverdiende vakantie ga genieten!

 80. Yara
  mei 31, 2013 / 15:54

  Deze roze speakers zijn meer dan welkom om mee te reizen naar Zuid-Frankrijk in m’n bijpassende roze koffer!

 81. mei 31, 2013 / 16:03

  Leuke speaker! Deze zou graag mee in mijn koffertje vliegen naar Barcelona voor een weekje, waarna hij ook nog goed van pas zou komen op de heerlijke boerse Zwarte Cross :)

 82. Joyce
  mei 31, 2013 / 16:11

  Whoehoe wat een leuke speaker. Ik ga deze zomer niet op vakantie, maar in oktober ga ik met mijn vriend 2,5 week naar Aruba. Hij is daar geboren en op latere leeftijd naar Nederland gekomen en wilt mij alle strandjes laten zien waar geen toeristen komen. Dan is de speaker meer dan welkom aangezien er geen strandtentjes zijn.

 83. mei 31, 2013 / 16:14

  Dit speakertje gaat mee naar een project van de EU in Roemenie, waar ik Oost Europese jongeren ga leren over healthy lifestyle, vers eten en recyclen. Het speakertje zal zwoele muziekjes draaien tijdens het avondeten en tijdens het sporten zorgen voor een beat in het park. ^^

 84. Loes
  mei 31, 2013 / 16:15

  De speaker zou zeker mee gaan in mijn backpack voor mijn vakantie in Cuba. De laatste zomervakantie van drie weken rondtrekken/avontuur voordat het werkende leven gaat beginnen!

 85. mei 31, 2013 / 16:19

  Klinkt goed! Ik zou haar meenemen naar alle festivals waar ik naartoe ga, dan kan ik in de avond/nacht ook nog lekker verder feesten :)

  ?

 86. Irene
  mei 31, 2013 / 16:20

  De speakers gaat mee op rondreis door Andalusie. Lekker Chillen op het balkon van het appartement Na een mooi dag zon, strand en stad genieten met een wijntje en muziekje op het balkon lijkt mij een goed vooruitzicht.

 87. camille caestecker
  mei 31, 2013 / 16:26

  Ik zou ze meenemen naar Italie waar ik deze vakantie naartoe ga, maar ook zeker naar Frankrijk in september want ik ga voor 3 maanden daar gaan studeren, ver weg van huis en ik zou het super vinden mocht ik die speakers in mijn valies kunnen steken!

 88. mei 31, 2013 / 16:31

  Wat een super leuke speaker! Bij mij zal de speaker mee gaan naar Barcelona samen met mijn lieve vriendinnen en naar ons prachtige huisje in zuid Frankrijk waar ik altijd heerlijk tot rust kan komen en waar de speaker mij en mijn familie aan het zwembad kan vergezellen met prachtige muziek!

 89. mei 31, 2013 / 16:33

  Super, ik doe mee! En hij mag mee de bergen in met mij, hier in de Zwitserse Alpen.

 90. Marianne
  mei 31, 2013 / 16:36

  Ah wauw! Ik neem hem mee naar mijn lieve vriendje die een halfjaar in Zweden zit :)

 91. Sita
  mei 31, 2013 / 16:47

  Gaaaf!! Ik zou hem deze zomer mee willen nemen in de auto. Samen met 3 andere vriendinnen stap ik eind juli in de auto voor vooral niet uitgestippelde roadtrip! Zou top zijn als we dan op de plekken van bestemmingen kunnen genieten van foute meidennummers!

 92. Christa
  mei 31, 2013 / 16:49

  Wat een geweldig compact ding! En roze is mijn lievelingskleur! Hij zou met mij meegaan op hike naar het zomerhuisje van mijn vriend in Noord-Zweden! Dik vier uur lopen en dan in the middle of nowhere in een houten huisje zonder stromend water of elektriciteit maar met knapperend haardvuur komt hij vast perfect van pas om het geluid van de muggen daar te overstemmen, haha!

 93. Loes
  mei 31, 2013 / 16:54

  Dit schatje mag met mij mee naar Spanje, om te relaxen aan het zwembad. Mijn vriendinnen zullen er dol op zijn!

 94. Charlotte
  mei 31, 2013 / 17:00

  Hoi Annemerel,
  Super leuke actie!
  Als ik zou winnen dan zouden de speakertjes eerst mee mogen naar Milaan en daarna een weekje Comomeer! (ik denk dat ze dat best kunnen waarderen!)

  Groetjes,
  Charlotte

 95. mei 31, 2013 / 17:09

  Naar Spanje! Een weekje Alicante en daarna nog een week Blanes met vriendinnen, zou dus goed van pas komen als we op het strand weer een beetje aan bijkomen zijn van het stappen!

 96. mei 31, 2013 / 17:10

  Oh wat leuk! Helaas ga ik dit jaar niet op vakantie, maar de speaker gaat zeker me naar het strand, zwembad, achtertuin (radio hoor ik niet achterin) , stal (lekker deuntje tijdens het rijden) enne…overal dus eigenlijk. Fingers crossed!! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 97. mei 31, 2013 / 17:15

  Leuk! Ik ga dit jaar bij mijn tante op de camping in Zuid-Frankrijk helpen. En een muziekje bij het schoonmaken van wc-potten en douches is natuurlijk altijd wel leuk, haha :)

 98. mei 31, 2013 / 17:17

  Oh geweldig! Ik heb net een Ipad mini aangeschaft, dus dit zou ideaal zijn. Hij zou meegaan naar Londen, Terschelling en Italië. Al doe ik Terschelling maar niet, want op een jeugdcamping zal het een beetje zonde zijn ;)

 99. Chantal
  mei 31, 2013 / 17:22

  Ik ga helaas niet op vakantie, dus dat wordt een strand of een parkdag. Superhandig bij een picknick :)

 100. Ilse
  mei 31, 2013 / 17:27

  Als dat leuke ding in mijn vakantie tas beland dan gaat hij helaas niet de hele wereld over. Hij blijft in ons kikkerlandje maar hij gaat wel gezellig mee naar strandfeestjes en gezellige dagjes weg. En omdat hij vast ook wel mijn prachtige (ahum) tuin wil zien gaat hij daar ook staan. :) Duss de avontuurtjes in Nederland worden wel beleefd. :D

 101. Myrthe
  mei 31, 2013 / 17:29

  Leuke winactie! Als ik hem zou winnen dan zou hij mee gaan naar de costa in Spanje, naar appelhof op Terschelling en naar Rome! En natuurlijk naar ‘Bussloo’ een zwem meer.
  Liefs, Myrthe

 102. Suzanne
  mei 31, 2013 / 17:34

  Ik loop de hele zomer full time stage, maar in het weekend mag hij mee naar het strand!

 103. Jenn.
  mei 31, 2013 / 17:36

  Deze speakertjes mogen mee op zomerkamp, waar ik ze zal gebruiken waar ze voor gemaakt zijn: hard en veel muziek draaien. Akoestische gitaarliedjes bij het kampvuur, zomerse deuntjes voor overdag en voor ’s avonds; oh well, dan maakt het niet zo heel veel meer uit na een wijntje of een paar teveel haha. (Bekend fenomeen, of niet? ;)). Maar goed, we zullen zien! Ik heb er in ieder geval zin in :D

 104. evy
  mei 31, 2013 / 17:50

  Geen koffer, maar bij mij thuis inde tuin! staycation for the win.

 105. Tessa
  mei 31, 2013 / 18:21

  Wat een leuke actie!
  Deze gaat mee naar een gehuchtje in Frankrijk, geen internet, tv of mobiel bereik, maar wel lekker muziekjes luisteren vanaf de laptop. :)

 106. Annemijn
  mei 31, 2013 / 18:22

  Super winactie :) Ik ga deze zomervakantie naar Berlijn, Praag, Budapest en Wenen! Ik ga twee weken op kamp, rondtrekken door oost-Europa. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als deze mini speakers mee in mijn koffer zouden kunnen :D

 107. Myrthe
  mei 31, 2013 / 18:36

  Ah wat leuk! Hij zou mee gaan naar kamp in Sneek en naar de camping in het zonnige Frankrijk (:

 108. Hanna
  mei 31, 2013 / 18:43

  Wat leuk! Met mij zou hij meegaan naar Engeland (Brighton en Londen)! xoxo

 109. Simone
  mei 31, 2013 / 19:04

  Super handig!!! Ik zou hem meenemen op mijn stedentrip naar Boedapest waar ik samen met mijn zusje heen ga deze zomer!

 110. Danielle
  mei 31, 2013 / 19:05

  Ahhh! Ik heb met mijn iPad mini gekocht (en het eerste wat ik doe is jouw website bezoeken!!). De speaker zou dit jaar met mijn vrienden en mij meegaan naar Tenerife! Dolfijnen knuffelen! xxxx

 111. Lotte
  mei 31, 2013 / 19:09

  Wow wat een leuk ding, die kleur!
  Ik ben helemaal verliefd.
  Wat zou dit fijn zijn om lekker muziek te luisteren.

 112. Suzanne
  mei 31, 2013 / 19:14

  Wat een lief ding!
  Met mij zou hij eerst verhuizen naar het nieuwe appartementje van mn mam, dan hopelijk op vakantie naar londen en tunesië als ik vrij kan krijgen van mn werk!

 113. Ilse
  mei 31, 2013 / 19:47

  Hij mag met mij mee naar Lowlands!

 114. Amber
  mei 31, 2013 / 19:51

  Oh handig zeg! en hij ziet er ook nog eens super leuk uit, haha! Ik ga van de zomer met school naar Bosnië (als eindproject) om oude scholen/huizen weer op te knappen om de bevolking zo een handje te helpen in hun ontwikkeling! Dus ik denk dat ook mijn klasgenootjes hier wel van zouden kunnen profiteren, haha.

 115. Judith
  mei 31, 2013 / 19:59

  Wat een gaaf ding! Die zou voor mij zeker mee mogen naar Mallorca waar ik heen ga met mijn vriend, maar hij zou ook een heel goed plekje naast mij kunnen krijgen chillende in het plantsoen in Groningen! ;)

 116. mei 31, 2013 / 20:00

  Gaaf! Ik ga heerlijke naar Italië!

 117. Fleur
  mei 31, 2013 / 20:22

  Hij gaat vier weekjes mee naar Terschelling om me supporten met m’n vakantiewerk!:D
  XOXO Fleur

 118. Milou
  mei 31, 2013 / 20:46

  Dit schattige dingentje gaat mij een hoop fijne muziekale uurtjes bezorgen samen met m’n vriendinnen in het zonnige Chersonissos :)

 119. Elise
  mei 31, 2013 / 21:13

  Hij mag mee naar Nijmegen, flink klussen in mijn nieuwe huisje! Had ‘m graag meegenomen in m’n koffertje naar een leuk ver oord, maar dat zit er helaas niet in.

 120. Stephanie
  mei 31, 2013 / 21:39

  Ik neem hem mee naar Zuid-Afrika, lekker compact dus die kan nog mee in mijn koffer. Ik neem er deel aan de Olympische spelen voor getransplanteerden (= mensen die leven met een donororgaan). Ik heb twee donorlongen en daarmee ga ik voor goud in enkele racketsporten!

 121. Lea
  mei 31, 2013 / 21:41

  Naar het balkon! Helaas geen verre vakantie voor mij dit jaar, maar met me iPod op het balkon, de Xmini, zonnetje, goed boek, chocolade ijs & vriendje… ja dat zie ik ook nog wel zitten!

 122. mei 31, 2013 / 21:47

  Ook ik ga helaas niet vakantie dit jaar, het zou natuurlijk super zijn als ik deze mee kon nemen voor de supergezellige picknicks en late night beach avonden met mijn vrienden die ook niet op vakantie gaan!

 123. mei 31, 2013 / 21:47

  Ik denk dat ik hem mee zou nemen naar mijn oma zodat ze de opnames van toen we klein waren aan haar kan terug spelen. Dat geluid is niet heel goed, dus via mijn iphone alleen lukt het niet.
  Verder denk ik dat ie altijd mee zou gaan in de auto, wanneer we een roadtrip naar frankrijk zouden doen :)

 124. Nikki Langerak
  mei 31, 2013 / 21:55

  Waar niet mee naartoe? Het strand, zwembad, de achtertuin en stiekem op het werk voor mijn favoriete deuntjes!

 125. Alissa
  mei 31, 2013 / 21:55

  Ik zal de speaker meenemen maar een paar daagjes frankrijk die ik helaas alleen met mijn ouders moet doorbrengen omdat mijn vriendinnen dezelfde dagen op vakantie gaan en dus niet mee kunnen. Dus dan zal ik hiermee nog lekker kunnen genieten van mijn muziek.

  Ook zal ik hem meenemen als ik met vriendinnen een paar dagen in Friesland in een huisje zit. Dan kunnen we deze mooi meenemen op de boot en ook dus daar naar goede kwaliteit muziek luisteren.

  Verder zal ik hem ook meenemen op het weekendje weg over een paar weken met mijn hele familie omdat mijn ouders 25 jaar getrouwd zijn.

  En natuurlijk op alle weekendjes en vakanties die nog komen gaan.

  Ik kan hem natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken want een nieuwe speaker voor mijn Iphone5 heb ik nog niet.

  xxx Alissa

 126. Marjolein
  mei 31, 2013 / 22:10

  Zo’n klein speakertje is ideaal voor in mijn backpack in Thailand! Yeah!

 127. judith
  mei 31, 2013 / 22:20

  Ik ga helaas niet op vakantie dit jaar (wel naar lowlands dus heb niks te klagen) maar ik hoop hem te kunnen gaan gebruiken gewoon lekker in de tuin als ik aan het zonnebaden ben.

 128. Roobin
  mei 31, 2013 / 22:30

  Oh wat een handig dingetje! Hij zou met mij en twee vriendinnen mee gaan naar Mallorca! Als wij ons dan klaar maken om te gaan stappen kunnen we in ieder geval lekker muziek luisteren!

 129. Kirsten
  mei 31, 2013 / 22:30

  Ooh net wat ik nodig heb! Mijn Dock ziet mijn iphone namelijk niet meer. X-mini zou ook perfect zijn voor in mijn koffer naar Kreta, Scheveningen en Parijs. Summer of travel! :p

 130. Denise
  mei 31, 2013 / 22:44

  Wat een leuke actie! Deze speaker zou bij mij meegaan naar Amerika. Eerst mee naar Florida en dan mee door naar viva Las Vegas!

 131. mei 31, 2013 / 22:48

  De speaker zou mee gaan naar Turkije zodat ik daar tijdens mijn vrijwilligerswerk de kansarme kinderen de kans kan geven om te bewegen op muziek!

 132. Ruby
  juni 1, 2013 / 08:38

  Na 4 jaar niet op vakantie te zijn geweest, heb ik gisteren 3 weken Thailand geboekt! Ik zie mezelf al helemaal liggen aan een hagelwit strand met een kokosnoot in mijn hand, zonnebril op m’n neus en met uiteraard op de achtergrond een heerlijk muziekje uit de mini speaker. Zomer kom maar op!

 133. juni 1, 2013 / 09:43

  Wat een schattig ding! Hij zou meegaan naar Tunesië, Normandië & Bonaire, maar ook hier in eigen land zou ik er goed gebruik van maken. Lekker makkelijk meenemen! Ik ga deze zomer een gaaf fotografie / lifestyle project organiseren met o.a. sponsors zoals happylittlecampers, en zo’n makkelijk en klein speakertje zou ideaal zijn voor tijdens die trip! Leuk dat je deze actie mag doen! X

 134. Yoor
  juni 1, 2013 / 10:01

  Wat een geweldig ding haha. Ik zou ‘m meenemen naar Milaan!

 135. Benthe
  juni 1, 2013 / 10:14

  Deze zomer gaat ie mee naar Portugal als ik hem zou winnen! Fijn, eindelijk een muziekje ’s avonds in het appartement!

 136. Karleine
  juni 1, 2013 / 10:30

  Wauw! Deze speaker mag mee naar Noorwegen. Daar ga ik een ongelofelijk mooie treinreis maken!

 137. juni 1, 2013 / 11:25

  Ik vertrek in augustus voor een jaar naar Quito, Ecuador en deze mini-speaker zou echt héél handig zijn. Aangezien ik maar 20 kilogram mee mag nemen (eigenlijk minder, want daar shop ik natuuurlijk ook), is elke besparing op gewicht en grootte meegenomen! Succes iedereen

 138. Amber
  juni 1, 2013 / 11:30

  De speaker mag mee in mijn Samsonite naar Lido, Lazise! Hoe ‘Annemerel-like’ kan het zijn? ;-)

 139. juni 1, 2013 / 11:36

  Ah die hebben wij laatst cadeau gedaan aan een vriendinnetje, was ze superblij mee! Ik zou ‘m meenemen in de trein naar Krakau, Budapest en Como! xx

 140. Clio
  juni 1, 2013 / 11:39

  De speaker kan helaas nergens mee naar toe aangezien ik niet op vakantie ga dit jaar. Maar leuke uitstapjes zullen er natuurlijk wel zijn en uiteraard kan ik hem thuis ook goed gebruiken :)

 141. Tanita
  juni 1, 2013 / 11:42

  Ik doe mee en dat ding mag mij lekker gezelschap houden in Italië!

 142. juni 1, 2013 / 12:14

  Deze speaker mag elke dag met mij mee, naar Zuid-Frankrijk. Naar het strand, school, in de bus, in mijn kamer. Overal! De speaker en ik zullen goede maatjes worden ;) x

 143. Dana
  juni 1, 2013 / 12:37

  Deze speaker mag mee naar het Idromeer in Italië. Dan gaat deze speaker mee in de auto om zingend de vakantie in te gaan en dan ga ik met mijn vriendinnen een feestje bouwen op de camping of bij het meer!
  xx

 144. Nynke
  juni 1, 2013 / 13:36

  Wat een lief, leuk en handig ding!! Ik kan deze zomer niet weg omdat ik begin met mijn coschappen en dus geen vakantie heb, maar ik neem hem graag mee naar het Vondelpark of naar Wijk aan Zee om even tot rust te komen op het strand tussen het surfen door!

 145. Mandy
  juni 1, 2013 / 13:41

  Barcelona, Solarfestival voor in de tent en Londen!!

 146. SamJ
  juni 1, 2013 / 14:00

  De speaker mag mee naar Polen, Litouwen, Letland, Estland, Finland & Rusland waar ik deze zomer 4 weken ga rondreizen! :)

 147. gabriëla
  juni 1, 2013 / 14:12

  Deze speaker mag met mij mee naar het zonninge lloret. Samen met mijn beste vriendinnen ga ik dit jaar voor het eerst op vakantie. Tijdens lloret gaan we veel feesten en deze speaker kan goed van pas komen tijdens het klaarmaken voor alle feesten :)

 148. juni 1, 2013 / 14:33

  Deze speaker gaat niet mee in een koffer en ook niet naar één land. Hij mag mee in mijn backpack met de trein naar 8 verschillende steden in Europa!
  En omdat ik samen met een vriendinnetje ga en wij vast wel eens uitgeteld op de kamer willen liggen met een filmpje aan, is deze mini speaker ideaal! Hoeven we niet met onze oortjes aan mijn tablet te hangen.. ;)
  Whaa, als ik dit typ heb ik al zo een zin in deze vakantie, hoop dat de mini speaker mijn medegezel mag zijn en de vakantie nog toffer te maken!

 149. Iris
  juni 1, 2013 / 15:00

  Ik zou deze heel graag willen winnen ik ga deze zomer met vriendinnen naar mallorca :D dus daar is muziek van harte welkom haha :)

 150. Catto
  juni 1, 2013 / 15:02

  Hoe handig is dit?!
  De oplossing gewoon!
  Ik vertrek deze zomer naar de Pyreneeën om er mijn papa te ‘volgen’ als hij meedoet aan de Transpyr. Dit is een wielerwedstrijd om in 8 dagen door heel de Pyreneeën te fietsen. Van Roses tot San Sebastián. Dat was nogal een #fitforsummer doel zeg! Daarna blijven we daar nog wat rusten en vertrekken dan richting Bordeaux, dan rijden we door naar Bretagne om van de vis te genieten en als afsluiter overnachten we nog enkele dagen in de champagnestreek.
  Deze mini speaker mag ons dan overal vergezellen en voorzien van een achtergronddeuntje!

 151. Jorinde
  juni 1, 2013 / 15:19

  Hij mag mee tijdens de roadtrip door Europa richting Kroatië en Italië die mijn vriend en ik gaan maken!
  Omdat we veel op elkaars lip zitten zou een muziekje ter afwisseling wel fijn zijn voordat ik ‘m z’n hersenen insla vanwege kritiek op m’n rijgedrag, haha!

 152. Martine
  juni 1, 2013 / 16:37

  Leuk hoor! Heel suf, maar hij gaat mee naar mijn ouders, ik ben zo goed als afgestudeerd en heb bij mijn ouders in de buurt een bijbaantje. Ik moet dus iedere week voor een paar dagen mijn spulletjes pakken.

 153. Mar10e
  juni 1, 2013 / 17:19

  Na een jaar hard werken bij mn eerste baan en weinig vrije tijd, ga ik deze zomer met mn vriendinnen een weekje naar Zuid-Frankrijk. Huisje,zwembad, heerlijk!

 154. juni 1, 2013 / 17:41

  Deze speaker gaat mee naar Lanzarote in Augustus! Ik ga samen met mijn vriend en we hebben allebei nog geen speakers dus dit zou perfect zijn!

 155. Denise
  juni 1, 2013 / 18:35

  Waaa deze toffe speaker zou voor mij zeer goed van pas komen! Aller eerst kan ik niet zonder muziek als ik onderweg of thuis ben, wil graag muziek om me heen hebben. En over 3 maanden vertrek ik richting ZO-Azie om daar een halfjaar te vertoeven in mijn eentje. Oordopjes gaan bij mij na verloop van tijd pijn doen aan mijn oren en voor in m’n hostel is het dan fijn dat ik ook muziek kan beluisteren zonder iets in mijn oren. Je zou mij hier dus ontzettend blij mee maken!
  X D.

 156. Jolanda
  juni 1, 2013 / 18:36

  Mee naar Albufeira! Lekker muziekje in het appartement met mijn vriendinnetje!

 157. Esra
  juni 1, 2013 / 19:47

  Wauw!
  Die kan ik deze zomer wel gebruiken in de oude auto, zonder cd-speler, waarin ik deze zomer met een tent door Nederland ga toeren! =D

 158. Leonie
  juni 1, 2013 / 19:56

  Ik zou hem meenemen naar Macedonië, waar ik een week met mijn vriend ga rondreizen. Daarna moet ik mijn studentenkamer leegruimen en vertrek ik voor een maand naar Madrid om mijn Spaans te verbeteren en na Madrid is het tijd om mijn nieuwe studentenkamer in te trekken.. Tijdens het verhuizen kan ik wel een lekker muziekje gebruiken!

 159. Rianne
  juni 1, 2013 / 20:08

  Wat een gaaf dingetje!

  Met mij gaat hij mee op citytrip naar Rome en Parijs!

 160. Laura
  juni 1, 2013 / 21:33

  Wat een tof ding! Met mij zou hij meegaan op wijnreis deze zomer naar een bestemming die ik nog niet mag verklappen omdat er mensen zijn die hem niet mogen weten ;)
  Maar een groep studenten op een camping zonder stroom zou dit perfect kunnen gebruiken!

 161. juni 1, 2013 / 21:35

  Wauw, wat een toffe speaker. Die speaker mag wel mee in de koffer naar Amerika :D

 162. Mireilla
  juni 2, 2013 / 05:22

  Als ik hem zou winnen …….
  Gaat hij precies vandaag over 5 weken mee naar Italië
  En dan natuurlijk naar het mooi dorpje Lazise aan het Gardameer ;)

 163. Denise
  juni 2, 2013 / 12:08

  Voor mij dit jaar helaas geen vakanties waar die mee naar toe zou kunnen, zit met te veel onzekerheden van mijn studie.
  Waar de speakers wel mee naar toe zouden gaan is naar de El Cid week van de Leidse Universiteit. =p

  Liefs,
  Denise

 164. Josie
  juni 2, 2013 / 13:08

  Deze X-Mini II Speaker mag met mij mee naar beautifull Albufeira. Wat een super ding!

 165. Iris
  juni 2, 2013 / 14:17

  Ik ga deze zomer een rondreis maken door Europa. Het zou dus super handig zijn om een hele kleine speaker mee te nemen, want mijn backpack is al zwaar en vol genoeg! En wat is een roadtrip zonder muziek..?

 166. Simone
  juni 2, 2013 / 15:03

  Ah die is echt helemaal geweldig. Dit stond sowieso al op mijn verlanglijstje. Ik neem deze graag mee naar Hurghada, Egypte op 31 augustus.

 167. Charlotte
  juni 2, 2013 / 15:04

  Super leuke winactie! Als ik hem win, neem ik hem om te rocken op mijn rondreis door Indonesië!

 168. Luna
  juni 2, 2013 / 16:42

  IBIZA!!!

 169. Emma
  juni 2, 2013 / 20:45

  Hij mag zo met mij mee naar het park en naar de festivalcampings dit jaar. Helaas geen vakantie naar de zon in de planning, maar wel chillen op een paar festivals. En mochten we dan toch mooi weer krijgen (ja, ik blijf hopen), dan gaat ‘ie ook mee picknicken in het park :)

 170. juni 2, 2013 / 23:59

  Oooh wat een leukerd, die mag met mij mee naar London! Of naar een festival, of mee naar het park, of de achtertuin, of het werk of in de auto of.. of.. of..

 171. reiny
  juni 3, 2013 / 15:20

  Naar Duitsland, denk dat we daar heen gaan op vakantie, familie bezoek in duitsland!
  Daar lekker in de tuin bij kletsen, relaxen en muziek luisteren!

 172. Patricia
  juni 3, 2013 / 17:35

  Mocht ik hem winnen dan heeft hij het geluk om drie keer op vakantie te mogen: eerst op vriendinnenweekend naar de Belgische kust, dan met m’n familie naar Luxemburg en als topperrrrr met een vriendinnetje naar Curacao!

 173. juni 3, 2013 / 18:30

  Wanneer ik de eigenaar van deze speaker wordt gaat ie mee naar frankrijk! :D lekker op de camping, dus dan is een speaker erg handig :)

 174. Britt
  juni 3, 2013 / 19:05

  Nice!!!!! Als ik win gaat hij definitely mee naar Ibiza (vriendinnen), Parijs(vriend) en New York(family)!!!!

 175. juni 3, 2013 / 21:16

  Tja waar zou het roze bolletje niet mee naar toe gaan. Momenteel leg ik mijn ipad/ipone in de auto, in de douche als ik aan het douchen ben, tijdens het huishouden maar hij zou ook heel fijn zijn naar Turkije. Genoeg plaatsen dus waar hij precies op zijn plek is:)

 176. Hannah
  juni 3, 2013 / 22:30

  Aaaah supervet zo n kleine speaker! Ik ga deze Zomer backpakken met een vriendin van berlijn naar praag en uiteindelijk naar budapest!
  Hij zou heel goed van pas komen tijdens onze reis!

  Groetjes Hannah;)

 177. Anita Hubert
  juni 4, 2013 / 01:29

  Dit jaar geen “gesjouw met koffers”; een vakantie zit er niet in vrees ik. Maar ik wel deze speaker wel graag in mijn rugzak meenemen als ik met vriendinnen het strand in Nederland opzoek.

 178. Sophie
  juni 4, 2013 / 14:11

  Naar Ibiza!! Ga sinds jaren weer een keertje met mn beste vriendinnetje op vakantie en deze speaker zou perfect van pas komen als we aan het chillen zijn op ons balkon of aan het bakken op het strand :)

 179. Miriam
  juni 4, 2013 / 15:00

  Ik ga met m’n vriend backpacken in India, dus zo’n klein ding is i-de-aal voor in m’n rugzak!

 180. juni 4, 2013 / 21:26

  Mee naar Praag en Oostenrijk, om de watersnood in dat gebied te trotseren. Iets met een bad timing…

 181. Sarina
  juni 5, 2013 / 17:09

  IK HOU VAN ROZE EN VAN MUZIEK!! Beter laat dan nooit, ik zou em graag meenemen naar Albufeira!! <3

 182. Lieske
  juni 9, 2013 / 12:42

  Oeehh, leuke actie.

  Als ik deze mini speaker zou winnen, dan gaat deze mee naar Londen, om er daar een leuk engels feestje van te maken

 183. Nadine
  juni 9, 2013 / 17:17

  Supergaaf. Maar deze gaat mee naar de sporthal!! De meiden moeten bij mij zo vaak hun oefeningen op muziek doen met turnen, dat ik dit zeer goed kan gebruiken. Gave actie!!!

 184. juni 10, 2013 / 17:04

  Italië met ons gezin en waarschijnlijk last minute Djerba! Aangezien mijn iTunes meer dan een half jaar kapot was en nu eindelijk gemaakt is, zou het leuk zijn met deze speaker de beste liedjes van het afgelopen half jaar luid te kunnen meebrullen op het strand, onder de douche, … :)

 185. Willemijn
  juni 11, 2013 / 17:02

  Hij gaat mee naar frankrijk op een hele simpele camping met een meer waar ik samen met een vriendin heen ga.