FIT FOR SUMMER: & Repeat (June 3 – June 9)

 photo fitforsummeralmost.jpg

We zijn er bijna ladies! Nog heel even volhouden! Dit is alweer de laatste officiële week van #fitforsummer ! OMG! Deze week ga ik je niet meer met iets nieuws opzadelen, maar ik ga je wel uitdagen.. Ga je je (net als ik) deze week keihard inzetten en je aan ALLE regels houden?! Ik GA er voor aankomende week. Ik ga voor de eindsprint en ben zo overtuigd van mezelf, dat ik stiekem zelfs nog meer wil doen dan dat ik hier nu geschreven heb!

Oh en niet te vergeten, eind volgende week maak ik ook de winnaars van de Beach Life bikini’s bekend! Iedere keer verbaas ik me weer over jullie leuke enthousiaste foto’s op Instagram! En ook op Facebook blijven jullie elkaar steunen. Zo cool! Het gaat nog lastig worden om vijf meiden te kiezen, pffftt!

Ik wens jullie allemaal weer heel veel succes! Ik ga alvast in mijn agenda kijken hoe ik de komende week in vredesnaam alles moet doen wat ik mezelf heb opgelegd. Doen jullie nog een laatste keer mee?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. juni 1, 2013 / 12:27

  Ik ga deze laatste week ook knallen! Al gaat het lastig worden met me tentamens, me blessure en me verjaardag maar ik ga er voor!!

 2. juni 1, 2013 / 12:36

  Ik ga er ook helemaal voor, ik ben dankzij #fitforsummer zelfs 4kg afgevallen (waar ik niet voor deed maar wat wel een fijne bijkomstigheid is). Heb super veel zin in morgen en natuurlijk de Ladiesrun als afsluiter! Was die bikini winactie trouwens alweer helemaal vergeten, haha! See u tomorrow! xx

 3. juni 1, 2013 / 12:39

  Jaaa, nog een weekje écht knallen! En daarna natuurlijk gewoon zo goed mogelijk door blijven gaan :)

 4. juni 1, 2013 / 12:43

  Nog een laatste keer: succes meiden! En vanaf woensdag wordt het ook echt zomer (die lente hebben we gewoon overgeslagen), woehoeeee!

 5. Linda
  juni 1, 2013 / 12:44

  Ik ga er ook zeker nog voor! Dankzij #fitforsummer heb ik eindelijk het hardlopen weer opgepakt na een blessure en daar ga ik nu weer vol voor, heb me zelfs ingeschreven voor de halve marathon in Amsterdam. Let’s do this :)

 6. juni 1, 2013 / 13:01

  Knap hoor, dit hele project :) top!!!

 7. juni 1, 2013 / 14:12

  Wow, zelf zou ik dit echt niet kunnen!

 8. juni 1, 2013 / 14:58

  Dat is een pittig stukje discipline! Maar heel veel succes!

 9. juni 1, 2013 / 19:51

  Heel veel succes!

 10. Floor
  juni 2, 2013 / 11:11

  Ik ben vanochtend begonnen met een heerlijke run, in de zon! 3 km…

 11. juni 2, 2013 / 11:14

  Nog een weekje knallen maar ik ga daarna gewoon verder hoor!!

 12. juni 2, 2013 / 12:46

  Wat een goeie motivatie weer! Ik blijf mezelf verbazen over wat ik allemaal kan! Als je mij een jaar geleden had gezegd dat ik 5k zou kunnen lopen, geen haar op mijn hoofd had je geloofd! Met mijn astma? Ben je helemaal gek? Dat kan toch helemaal niet?
  Mijn ouders vertelde me afgelopen week, allebei afzonderlijk, hoe trots ze wel niet op me zijn dat ik dit nu allemaal doe! Dat zijn de kleine dingen waar je het voor doet!
  Ik ga van de week weer even een update over fitforsummer schrijven! :)

 13. juni 2, 2013 / 22:02

  Wiehoooo! Ik heb er onwijs veel zin in! Mijn laatste week voor het officiele #fitforsummer verhaal, zal net als de andere weer lekker sportief en druk worden. Ik rijd zo’n 6 paarden per dag, loop alleen al tijdens mijn werk 11 kilometer per dag en probeer 3 keer per week nog minimaal 5 kilometer na het werk te lopen.

  Ik hoop dat we via de Facebook groep, en stiekem ook een beetje via je blog, toch nog een beetje bezig blijven met je super leuke challenge, want het is echt zo leuk! Ook op mijn blog blijf ik er over schrijven, gewoon omdat ik door deze challenge weer helemaal wakker geschud ben en echt weer goed in mijn vel zit, heel veel sport en bijna alleen maar gezond eet.

  Succes iedereen weer!

  Liefs,

  Kirsten (Life of Kirsten)

 14. juni 3, 2013 / 21:12

  Ik ben al anderhalve week niet lekker, dus deze week ga ik ook een beetje rustig aan doen. Ik denk dat ik volgende week gewoon verder ga!

 15. Janique
  juni 4, 2013 / 19:24

  Oh ik weet nog dat ik dacht, wat een prachtige bikini!
  Maar weet niet of ik me ook echt heb aangemeld met mijn naam etc..?

  Maar ik lees wel áálles op de FB, heerlijk motiverd.
  En ik ga straks weer lekker run Baby runnen:)

 16. juni 5, 2013 / 13:49

  De laatste week alweer. Damn het vliegt voorbij en ik wil het na die 10 weken gaan doorzetten.

  Ik bedacht mij net dat ik de laatste tijd best wat foto’s gepost heb op instagram, maar ik ben de hashtag #fitforsummer vergeten. Best wel blond haha