UPDATE: Welcome to my webshop

 photo Desktop2916.jpg
Ik kondigde het een paar weken geleden al, mijn eigen ‘shop’. OK. Shop is misschien een kleine beetje een groot woord voor de verzameling aan spullen die ik op andere webshops verzameld heb, maar als ik de afgelopen jaren een ding geleerd heb is dat je online alles altijd een beetje aan moet dikken ;-). Een aantal YouTube video’s met hetzelfde onderwerp noem je een ‘serie’, een zakelijke afspraak noem je een ‘meeting’, een telefoontje een ‘call’ en een nieuw idee heet een ‘ secret project’. Dus mijn verzameling aan producten van andere websites heet mijn shop. Ik zou ook eerlijk gezegd geen andere benaming kunnen bedenken.

Wat vind je in mijn shop? Items van mijn favoriete websites. Van kledingstukken die ik zelf heel graag zou willen hebben, tot mijn favoriete hardloopschoenen. Van mijn favoriete nagellakkleur van de afgelopen vijf jaar, tot de boeken die ik gelezen heb. De mascara en het wenkbrauwpotlood dat ik dagelijks gebruik, maar ook de laarsjes die ik al twee jaar met heel veel liefde draag. De handcrème die al een paar maanden naast mijn MacBook ligt en ik gebruik op het moment dat ik even niet meer weet wat ik moet schrijven, de poncho van Maje die ik vorig jaar in Berlijn al wilde kopen maar toen dacht, ik wacht wel tot de uitverkoop, maar die nu dus weer in de nieuwe collectie zit. Je vindt er van alles, de enige graadmeter of iets goed genoeg is voor de shop, is of ik het ook daadwerkelijk zelf graag zou willen hebben (of al heb).

Wel zo eerlijk om te vermelden, ik krijg een (klein) percentage van de omzet van de producten. Ik weet niet precies hoeveel het is, maar het gaat om enkele procenten. Dat is natuurlijk mooi genomen, maar de voornaamste reden waarom ik dit doe is omdat ik het gewoon heel cool vind om op deze manier mijn favoriete items te verzamelen. Het is voor mij erg makkelijk om producten aan de shop toe te voegen (niet van alle webshops trouwens, maar van mijn favoriet De Bijenkorf bijvoorbeeld wel), dus ik zal ook continu items toe blijven voegen.

Waar je hem vindt? Nou onder andere via deze link, maar ook in het midden bovenin via ‘Shop – Annemerel.com’. Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. Rosanne
  augustus 23, 2016 / 12:07

  Wat een superleuk idee en wat staan er leuke dingen tussen zeg! Wil er veels te veel van hebben!!! Alleen bij een aantal producten, als je erop klikt, komt er (bij mijn computer in ieder geval) een error. (Niet negatief bedoeld hoor, maar meer ook vervelend voor jezelf!)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 24, 2016 / 08:11

   Oh echt?! Wat raar, ga er even naar kijken, zou niet moeten!

 2. augustus 23, 2016 / 12:14

  Leuk! wat een goed idee! Ik hoop dat het ook voor mijn portomonnee een goed idee is maar ben bang van niet ;)

 3. augustus 23, 2016 / 12:23

  Wat leuk om in een oogopslag jouw favoriete items te zien én ze te kunnen bestellen. :-)

 4. augustus 23, 2016 / 12:38

  Wat een leuk idee om je favoriete producten te verzamelen!Erg goed bedacht, mijn complimenten!

 5. Yenna
  augustus 23, 2016 / 13:03

  Wauw Annemerel, dit is zo leuk! Tof idee!

 6. augustus 23, 2016 / 14:16

  Wat een leuk idee en mooie spulletjes zitten ertussen! Ben benieuwd wat je de komende tijd allemaal gaat toevoegen. Succes er verder mee!

 7. Kimberly
  augustus 23, 2016 / 15:16

  Leuk!

 8. An
  augustus 23, 2016 / 15:41

  Ik weet iets wat mist in de shop ;) Je favoriete colbertje van Zara! Die ik zelf overigens al meerdere keren in mijn virtuele winkelmandje gegooid heb, maar steeds niet aanschaf.. Misschien toch een mooi moment om dat te gaan doen! Valt hij klein of groot uit?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 24, 2016 / 08:10

   Hij valt redelijk normaal, ik draag een S! Helaas kan ik geen items van ZARA toevoegen omdat ze niet samenwerken met de partij die deze webshop voor mij gebouwd heeft.

   • Jessie
    augustus 25, 2016 / 14:47

    Jammer dat je niks van ZARA kunt toevoegen.. Ik heb namelijk net het zwarte gestreepte shirtje met rode rand uit jouw vorige blog, dankzij jouw blog, aangeschaft!

 9. Lisa
  augustus 23, 2016 / 15:51

  Wat leuk! Ik ga meteen even kijken!

 10. augustus 23, 2016 / 16:03

  Cool! Misschien ook een leuk idee om, zoals je al deed met de nieuwe collectie van ZARA, per seizoen eens je laatst toegevoegde items te delen in een blog.

 11. Yvonne Haagmans
  augustus 23, 2016 / 16:53

  Gaaf hoor zo’n eigen shop! Blijf je de shop updaten met nieuwe spullen die je veel gebruikt of graag wilt?

 12. Ilse
  augustus 23, 2016 / 17:48

  Wat leuk zeg! Ik ga hem zo bekijken!

 13. Marion
  augustus 26, 2016 / 08:50

  Leuk idee! Wat ik nog wel leuk zou vinden, is een kort persoonlijk woordje van jouw hand bij ieder artikel, waarom dit artikel je favoriet is.

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 27, 2016 / 07:19

   Ja zou ik ook leuk vinden helaas is dat geen optie in de webshop (het is een template dat gemaakt is door een bedrijf)