VIDEO: Mijn leven in puin

Ik had dus afgelopen week iedere dag gevlogt, maar toen ik op vrijdagavond een video wilde maken bleek het een bijeengeraapt zooitje waar ik echt niet veel soeps van kon maken. Oeps. Kan gebeuren. Dit weekend stond er ook weinig boeiends op het programma, maar dat vond ik eigenlijk wel een uitdaging. Een soort van boeiende vlog maken van ontzettend niet-boeiende dingen. Zoals het aansluiten van een nieuwe printer en het verschonen van mijn bed.

Ben je al afgehaakt? Haha. Ach ja, we kunnen niet iedere dag ijsjes eten in Parijs, soms moeten er ook gewoon saaie dingen gedaan worden. En die saaie dingen kunnen uiteindelijk ook best wel OK zijn en voldoening geven. Of dat mij dit weekend ook gelukt is? Daarvoor moet je toch écht de video bekijken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. Krista
  augustus 22, 2016 / 17:18

  Haha dit is echt een topvlog, en zo herkenbaar, van het proberen je leven op orde te brengen en daarin falen tot moeders met meer soorten wasmiddel dan de Albert Heijn :D

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 22, 2016 / 18:38

   Hahaha blij dat je hem leuk vond om te zien!

 2. AGT
  augustus 22, 2016 / 17:37

  Haha zo herkenbaar dat je zoveel plant omdat je nu ‘echt wel eens je leven op orde moet krijgen’, om dan vervolgens maar de helft écht te doen.

  En printers haten mij ook. Echt. En dat terwijl ik nog redelijk technisch aangelegd ben. Printers zijn gewoon een ras apart. Wel fier op je dat het je gelukt is :D

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 22, 2016 / 18:38

   Haha ja ik wil mezelf ook echt niet a-technisch noemen, maar printers…… uiteindelijk komen we er gelukkig wel!

 3. Lisa
  augustus 22, 2016 / 18:50

  Ik denk dat de witte lipstick zou moeten werken als een soort basecoat. Iets anders zou ik niet kunnen bedenken. Al zou je denken dat een basecoat heel glad en mooi zou zijn als basis voor de volgende laag. Ben benieuwd wat het is als je er achter komt!
  Heb met een grote lach naar je video gekeken!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 22, 2016 / 18:53

   Haha ja ik kreeg ook al te horen van anderen dat je ze misschien over elkaar heen moet dragen.. super raar van alle items in de doos zat een beschrijving behalve van de lipsticks. Binnenkort maar even informeren bij L’Oréal, keep you posted!

 4. Tammy
  augustus 22, 2016 / 18:56

  Hahaha ik lag in een deuk om die witte lippenstift! Die andere kleur stond je wel mooi vind ik!

 5. augustus 22, 2016 / 19:59

  Ik vind dit serieus een leuke vlog, haha. Er zat humor in en dat vind ik belangrijker dan de dingen die je doet! En printers haten mij ook, ik begin er niet meer aan, haha.

 6. M
  augustus 22, 2016 / 22:01

  Koop je nu een nieuwe printer omdat de andere geen wifi heeft en geen inkt? Dat is toch enorm zonde? Koop een snoertje, koop inkt. Klaar.

  Ik kijk uit naar je duurloopvlog!!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 22, 2016 / 23:24

   Ja, maar ik gooi de oude niet weg hoor, die geef ik aan mijn zusje :)

 7. augustus 23, 2016 / 07:30

  Je vlogs worden steeds beter Annemerel! Love it

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 23, 2016 / 08:49

   Dankjewel!!! Ik doe mijn best :)

 8. augustus 23, 2016 / 11:17

  Mooie pakketjes heb je gekregen, vooral die set van Max Factor ziet er mooi uit. Waauw, anderhalf uur bellen, het is echt jaaaaaaaaren geleden dat ik nog zo lang met iemand aan de telefoon heb gehangen :-) Heel flink gezond geshopt hoor. Kan je geloven dat ik nog nooit zelf hummus heb gemaakt? Moet ik toch eens proberen…

 9. Ilse
  augustus 23, 2016 / 11:19

  Ondanks dat er geen spannende dingen waren heb ik er met veel plezier naar gekeken! En ik ben net zo’n ramp met printers, haha

 10. augustus 23, 2016 / 20:50

  Hahaha ik lig dubbel. Juist omdat deze blog uitstraalt hoe jouw “normale” leven eruit ziet. Ik bedoel: geen tripjes of activiteiten maar gewoon de dingen die er ook bij horen. Echt heel leuk. Mijn vriend vind het zelfs leuk om mee te kijken omdat hij mij zo in jou herkend. Daar ben ik het zelf trouwens ook echt mee eens, haha. Ik kijk uit naar je vlog van donderdag over je 30k!

 11. Nicole
  augustus 23, 2016 / 22:56

  Leuke vlog! Ik heb gelachen, misschien omdat het gewoon lekker spontaan en onhandig was ;)

 12. Anneroos
  augustus 24, 2016 / 00:43

  Een super leuke vlog!!! Heel herkenbaar en ik zat hardop te lachen om de witte lippenstift.. hahah! Die andere lippenstift stond je trouwens leuk, ik zeg: vaker doen!

 13. Anneroos
  augustus 24, 2016 / 00:44

  Ohja en die zelf gemaakte hummus zag er erg lekker uit, ga ik morgen ook proberen te maken :)

 14. Ilse
  augustus 24, 2016 / 21:11

  ???

 15. augustus 26, 2016 / 09:58

  Superleuke vlog! En niet saai. X