VLOGMAS: Tienersentiment + Sample Sale Zoe Karssen #2

De eerste echte Vlogmas dag! Ik landde gisterochtend op Schiphol na een vlucht van zo’n tien uur uit Curaçao. Ik had gehoopt rond tien uur thuis te zijn, maar dat werd vier uur later door allerlei omstandigheden. Aan het eind van de middag ben ik midden door de spits naar het centrum van Amsterdam gereden voor een Sample Sale van Zoe Karssen, benieuwd wat ik gekocht heb en of de sale de moeite waard was? Moet je even kijken!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  december 2, 2016 / 19:45

  Leuke items heb je gekocht en het lijkt me doodeng om tijdens de spits door Amsterdam te rijden!

 2. december 3, 2016 / 11:14

  Vreselijk dat je zo lang op je koffers moest wachten, bah, en dan nog geen trein. No fun. Die aardappeltjes zagen er lekker uit, hoor, mmm. Leuke dingen heb je gekocht bij Zoe Karssen.

 3. december 3, 2016 / 14:48

  Toffe trui met de palmbomen-print :) Van de andere vind ik vooral de kleurencombinatie erg mooi inderdaad.
  Leuke vlog, ik ben benieuwd naar de volgende! Wat ik ook erg fijn vind is dat ze niet zo lang zijn, dat houdt het leuk om te kijken :)