FRIDAY FAVOURITES: 239

Favourite Exercise – SUP Yoga
 photo IMG_4161.jpg
Dit zou ik in Nederland verschrikkelijk vinden, maar op Curaçao is SUP Yoga dus fantastisch. Met mijn stabiliteit en gevoel voor coördinatie is yoga op een bewegende plank in het water garantie voor valpartijen, maar als je in de brandend hete zon staat is om de vijf minuten in het water vallen juist heerlijk. Ik heb serieus nog nooit zo’n fijne yogales gehad. Mocht je binnenkort naar Curaçao gaan, vraag dan vooral even aan Liberty of ze een lesje kan verzorgen. 

Favourite Drink – Blue Curaçao Spritz

 photo bluecuracao.jpg

Normaal drink ik Aperol Spritz. In Curaçao maak ik een uitzondering en drink ik vaak Blue Curaçao met sprite. Maar deze week kreeg ik best of both worlds. Een Blue Curaçao Spritz. Dat is Blue Curaçao met prosecco en sodawater. Aperol Spritz, maar dan anders. Vooral het kleurtje doet het goed.

Favourite View – Sheta Boka Park
 photo shetaboke.jpg
Op Curaçao heb je niet alleen prachtige stranden waar je op kunt zonnen, er is ook bijzondere natuur. Zoals Shete Boka Park op Westpunt. Echt een dikke vette aanrader als je op Curaçao bent.

Favourite Feeling – Sun and heat in November

 photo warmtenovember.jpg

Nog nooit eerder ben ik in de ‘winter’ naar de zon geweest. Voor mij was het dan ook een hele vreemde gewaarwording om eind november ineens op een strand te liggen. Helemaal als je je bedenkt dat er ook gewoon kerstbomen staan en oliebollen te koop zijn. Heb denk ik ook nog nooit zo’n gezond kleurtje gehad deze tijd van het jaar. Hoop dat hij tot oud & nieuw blijft zitten, zou wel leuk zijn om een keer niet als bleekscheet de feestdagen te vieren.

Favourite Song – The Veronicas – On Your Side

Zo’n lekker nummer dit! The Veronicas luisterde ik ontzettend veel toen ik in 2006 begon met hardlopen en nu tien jaar later maken ze nog steeds hele lekkere nummertjes. On Your Side is niet alleen fijn om naar te luisteren, de bijbehorende video is ook bijzonder. Hij is niet alleen geregisseerd door Ruby Rose (Orange is the New Black), ze speelt zelf ook in de video, samen met haar vriendin (een van de zangeressen van The Veronicas). Mooie video.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  december 2, 2016 / 17:57

  Fijne favorieten en tof kleurtje dat drankje!

 2. december 2, 2016 / 18:56

  Wat lijkt dat me leuk, yoga op een plank!

 3. december 2, 2016 / 21:06

  Wat een heerlijk zomerse Friday Favourites! Die SUP/Yoga foto is echt heel mooi. En ik hou er inderdaad ook van om tijdens de koudere maanden op vakantie te gaan, heerlijk weer even wat Vitamine D verzamelen <3

 4. december 3, 2016 / 10:51

  Je Curaçaofoto’s ❤️❤️❤️ Die videoclip is ook mooi, vooral dat er niet in geplaybackt wordt.