VLOGMAS: Ik kan niet dichten + Gilmore Girls Night In

Het eerste dat ik gisteren deed toen ik wakker werd? Mijn studio opruimen. Wat een teringzooi. Ik kan heel veel rommel aan, maar op een gegeven moment kan zelfs mij de rommel te veel worden en moet ik eerst opruimen, voordat ik ook maar kan denken aan iets anders. Dat punt was gisterochtend dus bereikt. Gelukkig was de ergste rotzooi binnen anderhalf uur weggewerkt, want ik had nog een redelijk lange lijst met andere do’s op mijn to-do-lijst.

Zoals.. het schrijven van een gedicht voor mijn surprise. Iedereen in mijn familie denkt altijd dat omdat schrijven mijn beroep is, ik automatisch ook heel goed ben in sinterklaasgedichten. Niets is helaas minder waar. Ik heb uiteindelijk een A4’tje vol geschreven, we zullen morgen zien of hij in goede aarde valt. ’s Avonds had ik ruim zes uur lang een Gilmore Girls Night In, ik keek alle vier de afleveringen van Gilmore Girls: A Year In The Life in een keer achterelkaar. Wat ik er van vond? Kijk mijn video maar (geen echte spoilers trouwens!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. december 5, 2016 / 07:49

  Hahaha ik moest zo lachen om je reactie na het einde van Gilmore Girls, dat was echt PRECIES mijn reactie. Pure frustratie. Inderdaad, beter komt er nog een seizoen!

 2. december 5, 2016 / 11:06

  Die kerstmokken van Starbucks zijn echt mooi. Die posters zijn wel allemaal heel tof eigelijk! Heb Gilmore Girls vorige week uitgekeken, vond het wel leuk.

 3. Ilse
  december 5, 2016 / 12:41

  Leuke vlog weer! En geweldig hoeveel spullen jij in je auto hebt liggen!

 4. Kate
  december 5, 2016 / 17:26

  Haha, ik heb precies hetzelfde probleem met de gedichten! Ik verdien ook mijn geld met schrijven maar Sinterklaasgedichten zijn voor mij echt de hel. Ze zijn nooit grappig of leuk, ze rijmen alleen maar (als ik geluk heb). Mensen denken van tevoren altijd dat ik overdrijf en dat mijn gedichten heus wel leuk zullen zijn, maar de jaarlijkse pijnlijke stiltes vertellen me genoeg.. ;)