VLOGMAS: Mijn kerstcadeau kopen + Winactie!!! #20

Dit is alweer mijn twintigste Vlogmas vlog, het dagelijks vloggen en editen gaat eigenlijk als vanzelf. Ik vergeet mijn camera ook niet meer zoals ik in het begin nog wel eens deed. Iedere dag heb ik zo’n 50 tot 100 shots die ik kan importeren om een video van te maken. Als ik zou willen zou ik ook vlogs van een half uur kunnen maken, maar ik denk niet dat iemand daar op zit te wachten.. kan me voorstellen dat jullie ook wel iets beters te doen hebben met jullie leven. Dat hoop ik althans.

Gisteren besloot ik om een kerstcadeautje voor mezelf te kopen. Iets dat ik eigenlijk anderhalf jaar geleden al had moeten doen, maar waar ik steeds te zuinig voor was, maar wat mijn ‘levenskwaliteit’ naar mijn mening wel aardig kan verbeteren. Haha, dit klinkt serieus… benieuwd wat ik gekocht heb? Kijk de video ;-) ik heb namelijk ook nog een hele mooie winactie voor jullie (de thumbnail van deze video verraadt de prijs al een beetje!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

28 Reacties

 1. N
  december 21, 2016 / 19:12

  Haha Annemerel, ik vond je nagellak er zo mooi uitzien totdat me opviel dat je het alleen bij 1 hand had.
  Ga je een nieuwe trend zetten? ;) Ik vind je dagelijkse vlogs echt super leuk trouwens!!

  • Annemerel
   Auteur
   december 22, 2016 / 17:34

   Hahaha ik moest een foto maken en ik had geen tijd om allebei mijn handen te lakken ;-)

 2. Charlotte
  december 21, 2016 / 20:01

  Nou Annemerel, ik zou die koptelefoon heel graag willen winnen! Ik ga in 2017 veel reizen (o.a. naar Australië), dus het lijkt me heerlijk met deze vrolijke koptelefoon in het vliegtuig te zitten! :D

 3. Rebecca
  december 21, 2016 / 20:17

  Wat erg dat je nooit Home Alone hebt gezien :0 maarja eens moet de eerste keer zijn haha! Deel 2 en 3 zijn ook erg leuk!!

  En, langere vlogs mag best hoor :D altijd leuk! Ben benieuwd hoe je het gaat oppakken met de posters, ik ga zeker meedoen als er een winactie voor komt!

 4. december 21, 2016 / 21:05

  Leuke video!
  Je zelfgemaakte eten ziet er heerlijk uit!
  Prachtige headphone.
  Ik heb er geen en doe graag mee aan de winactie.

  Xoxo

 5. Yvette
  december 21, 2016 / 22:50

  Jaaaaaa, wat een super mooie koptelefoon. Daar zou ik echt ontzettend blij van (en mee) worden!! Dus ja, die zou ik graag willen winnen ?. P.S. Super leuk al die vlogs!!

 6. Nina
  december 21, 2016 / 22:50

  Super leuk dat je een kerstactie doet! Ik zou zo ontzettend blij worden van die koptelefoon, fingers crossed !

 7. Eveline
  december 22, 2016 / 01:23

  Jaaaa die koptelefoon van Sony lijkt mij geweldig. En de kleur is helemaal me! ❤ it

 8. december 22, 2016 / 06:53

  wat een fantastisch kerstcadeau voor jezelf! Ik hoop met kerst ook de aeroccino (hoe schrijf je dat?) te krijgen!
  En die koptelefoon lijkt me superchill om te winnen! Ik heb een elektrische piano en kocht daar ooit een goedkope koptelefoon bij, maar die doet pijn aan m’n oren :(

 9. december 22, 2016 / 07:51

  Wat lief dat je de koptelefoon weg wilt geven omdat hij al zo lang in je kast staat, ik doe graag mee!

 10. Kirsten
  december 22, 2016 / 08:08

  Je raadt het niet, maar mijn lieve katten hebben maandag het snoertje van mijn Sony koptelefoon doorgebeten (pitbulls).
  Het is echt bizar, aangezien het een dik en ruw snoer is. Maar helaas, ze hebben ‘m gewoon in één keer doorgebeten.
  Dus daarom doe ik heel graag mee met jouw winactie! Mijn ‘oude’ Sony vond ik ook ontzettend fijn.
  Ik dacht misschien ook om jouw Bose te kopen, aangezien je er al jaren enthousiast over bent, maar die is toch wel érg duur…

 11. Kim
  december 22, 2016 / 08:26

  Hi Annemerel, beterschap! En het heerst inderdaad ;)! Ik wil graag meeloten voor de koptelefoon in mijn lievelingskleur :D.

 12. Maris
  december 22, 2016 / 09:20

  Ik wandel tijdens het lezen van je vlog maar een half uur is te lang! Iets leuks winnen/krijgen vind ik altijd leuk, zeker van jou.

 13. Sandra Peeters
  december 22, 2016 / 10:25

  Allereerst natuurlijk van harte beterschap en hopelijk ben je voor de feestdagen weer beter!
  Heerlijk om je vlogs te kijken voor ik aan de studie begin! Geeft me een heerlijke motivatie om de dag mee te starten.
  Aangezien ik wil gaan trainen voor mijn eerste halve marathon, zou de winactie goed van pas komen, hihi.
  Graag doe ik mee met de winactie voor de koptelefoon.

  Hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017 voor jou en je familie!

 14. Ilse
  december 22, 2016 / 10:41

  Een cadeautje wat je echt goed kan gebruiken, altijd fijn. Nu heb je alleen wel een vol aanrecht, haha

 15. Rozemarijn
  december 22, 2016 / 14:51

  Wow, nog nooit Home Alone gezien? En, hoe vond je hem? Leuk dat je jouw lezers wil laten meedelen in de spullen die je hebt/krijgt, ik doe graag mee met deze prijsvraag.

 16. december 22, 2016 / 15:04

  Leuk die koptelefoon! Kan ik nog meedoen voor de winactie? Zou hij ook een beetje blijven zitten met hardlopen denk je? Dat wil ik volgend jaar weer oppakken als ik weer mag hardlopen na mijn zwangerschap /bevalling van mijn superlieve zoontje. Mijn oudste zoon (4 jaar) is ook aangestoken met het hardlopen door mij en wil dit jaar zijn eerste kidsrun doen met de CPC

 17. Trisha
  december 22, 2016 / 16:03

  Ja, graag!! Mijn koptelefoon stopte er twee weken terug mee, en mijn Apple-oortjes blijven echt voor geen meter zitten tijdens een rondje… :-)

 18. december 22, 2016 / 16:10

  Zo weer alles bijgelezen en gekeken. Vind je actie voor serious request super tof! Jammer dat ik het niet eerder heb gezien had e poster met de hippie bus wel willen hebben!
  De koptelefoon zou ik graag willen winnen. Ben al een tijdje op zoek maar vind het lastig om de beslissing te maken omdat ik er niet te veel geld aan wil uitgeven.

 19. december 22, 2016 / 19:14

  Ik kijk ben sinds een maand erg vaak op je blog te vinden. Ik heb net je boek gelezen en daardoor heb ik alleen maar meer plezier in hardlopen! Nu kijk ik dus dagelijks je vlogs en ik vind ze echt super leuk. Je inspireerd me zeer :) graag zou ik de koptelefoon willen hebben, omdat je zei dat die helemaal om je oren gaat. Ik heb namelijk een bril en heb nu een koptelefoon die niet helemaal over m’n oren gaat en dat doet dus na een tijdje pijn… Haha. En ik hou van geel! :)

 20. december 22, 2016 / 19:15

  Beterschap! En awesome, ik heb precies dit Nespresso apparaat (heb ik een paar maanden geleden bij mijn studievereniging), en hoewel ik eerst niet wist of ik het nodig had in mijn leven, bevalt ie toch wel heel goed :) Bij de Albert Heijn kun je trouwens ook lekkere koffie hiervoor krijgen die een stukje minder duur is dan de Nespresso originals…

  • Annemerel
   Auteur
   december 23, 2016 / 13:27

   Jaaa super fijn! Heb mijn vorige apparaat gesloopt met nepcups van Albert Heijn… schijnt niet goed te zijn voor je apparaat. Weet natuurlijk niet 100% zeker dat mijn apparaat daardoor kapot is gegaan, maar wel toevallig dat het na drie maanden AH cups gebruiken gebeurde…

 21. Marianne
  december 22, 2016 / 20:25

  Leuke vlog! Ik volg je nu sinds een paar maanden en ben nu ook begonnen met hardlopen!
  Hele stap maar nu ik 25 kilo ben afgevallen durf ik het eindelijk. Ik ben nu bij les 14 bij Evy en ik ga het steeds leuker vinden. Ik weet niet of ik ooit een marathon kan lopen, eerst maar eens 5 km proberen en nog 10 kilo afvallen.
  Als de koptelefoon ook geschikt is voor hardlopen zou ik het supertof vinden om hem te winnen omdat ik die kleine oortjes van mijn telefoon onderweg steeds verlies.
  Keep up met de leuke vlogs :-)

 22. Merel
  december 22, 2016 / 21:17

  Leuke vlog weer. Zo’n lekker chill momentje tussen het studeren door!
  Die koptelefoon winactie komt wel als geroepen voor mij. Bedacht me namelijk vorige week dat ik er maar een moet aanschaffen (wat ik dus nog niet gedaan heb). Ik woon namelijk sinds een paar maanden in een studentenhuis en ik luister graag tot ’s avonds laat muziek tijdens het leren (ik ben vaak op tot 2.00 uur ’s nachts) dus dan is het wel zo vriendelijk voor de buren om een koptelefoon op te zetten. Dus ik doe graag mee met je actie :)

 23. Caroline
  december 22, 2016 / 22:10

  oooh ja die koptelefoon! Krijg altijd zo’n last van in-ears en met hardlopen vind ik zo een dan echt ideaal! helaas niet echt budget dus mn 5 euro koptelefoon is net gesneuveld ;)

 24. Caroline
  december 22, 2016 / 22:10

  oooh ja die koptelefoon! Krijg altijd zo’n last van in-ears en met hardlopen vind ik zo een dan echt ideaal! helaas niet echt budget dus mn 5 euro koptelefoon is net gesneuveld ;)

 25. Mirte Elle Jansen
  december 23, 2016 / 12:37

  Ik kijk/ ben sinds een maand erg vaak op je blog te vinden. Ik heb net je boek gelezen en daardoor heb ik alleen maar meer plezier in hardlopen! Nu kijk ik dus dagelijks je vlogs en ik vind ze echt super leuk. Je inspireerd me zeer :) graag zou ik de koptelefoon willen winnen, omdat je zei dat die helemaal om je oren gaat. Ik heb namelijk een bril en heb nu een koptelefoon die niet helemaal over m’n oren gaat en dat doet dus na een tijdje pijn… Haha. En ik hou van geel! :)

 26. Simone
  december 24, 2016 / 00:25

  Niet te geloven dat je Home Alone nog niet gezien had…
  hahah Annemerel home alone watching Home Alone, pun intended…dat is so funny.
  Deel 2 en 3 (deel 3 met een piepjonge Scarlett Johansson) moet je zeker ook zien.
  Ik wil ook graag meedingen voor nieuwe Sony headphones!!!