Serious Poster Actie

POSTER 23 IS ZOJUIST TOEGEVOEGD! (en…. hij is alweer verkocht!)

 photo Recently Updated355.jpg

Al 21 dagen lang maak ik iedere dag een doosje met een poster open uit mijn adventskalender van Juniqe. Maar wat moet ik in vredesnaam met 24 posters in mijn studio van 35 vierkante meter. Dat heb ik me de hele maand afgevraagd. En nu weet ik het, ik ga de posters verkopen en de volledige opbrengst gaat naar de laat ze niet stikken actie van Serious Request.

Ik heb nog eventjes getwijfeld over het goede doel wat ik met de opbrengst wil steunen, er zijn zoveel dingen die ik zou willen steunen. Uiteindelijk heb ik toch besloten om voor de actie van 3FM en het Rode Kruis te gaan. Ieder jaar sterven er bijna 900.000 kinderen aan een longontsteking met doodt meer kinderen dan hiv, aids, mazelen en malaria bij elkaar opgeteld. Met de juiste medicatie hoeven deze kinderen niet te sterven.

In Nederland is deze medicatie heel vanzelfsprekend. Als ik die medicatie 23 jaar geleden niet gehad had, weet ik niet of ik dit stukje nu nog had kunnen schrijven. Op vijfjarige leeftijd had ik namelijk ook een heftige longontsteking. Ik kreeg gelukkig op tijd de juiste hulp, zoals de meeste kinderen in Nederland, maar in ontwikkelingslanden is dit vaak niet het geval. Het Rode Kruis wil met het opgehaalde geld longontstekingen bij jonge kinderen voorkomen en behandelen.

Om geld in te zamelen voor Serious Request verkoop ik alle posters uit mijn Juniqe adventskalender voor 20 euro per stuk. Op dit moment zijn er 21 posters, maar er komen er natuurlijk nog 3 bij, die zullen binnenkort dan ook hier aan toe worden gevoegd. Ik heb lijstjes gekocht waar ik de posters in heb gedaan zodat het ook een echt leuk kerstcadeautje kan zijn. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje, beslis dan snel, want dan heb je het misschien nog voor kerstavond binnen (als je vandaag voor 16.00u bestelt, wordt het vandaag nog verstuurd! als je vrijdag voor 16.00u bestelt wordt het vrijdag verstuurd).

Praktische informatie:
– De posters (inclusief lijstje) kosten 20 euro per stuk
– Alle posters heb ik slechts een keer, first come first serve
– Verzendkosten betaal ik
– De 20 euro gaat in zijn geheel naar het goede doel
– Stuur een mailtje met je naam en adres naar annemerel@gmail.com o.v.v. Serious Request Actie en het nummer van de poster
– Zijn er meerdere posters die je leuk vindt, geef dat dan aan, ik stuur natuurlijk het liefst je eerste keus maar als die al verkocht is stuur ik je graag je tweede of derde keus
– Ik doe er ook nog een kerstkaartje bij
– Als je de eerste bent die de poster wilt kopen stuur ik je een mailtje ter bevestiging met mijn rekeningnummer, vanaf dat moment is de poster verkocht onder voorbehoud. Wanneer het geld op mijn rekening staat (of jij een bewijsje van betaling – screenshot gestuurd hebt) is de poster 100% zeker voor jou.
– Als jij net niet de eerste was voor de poster stuur ik je natuurlijk ook een mailtje, wellicht kun je dan nog een andere poster kiezen.

OK TIJD VOOR DE POSTERS!

(Let op het nummer van de poster staat boven de afbeelding, raak hier niet mee in de war, zodat je de juiste poster kunt bestellen).

Poster 1 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 2 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 3 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 4 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 5 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 6 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 7 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 8 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 9 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 10 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 11 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 12 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 13 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 14 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 15 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 16 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 17 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 18 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 19 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 20 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 21 – VERKOCHT!
 photo advent13.jpg

Poster 22 – VERKOCHT!
 photo advent22.jpg

Poster 23 – VERKOCHT! photo advent23.jpg

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. M.
  december 22, 2016 / 09:10

  Leuk idee! Wat zijn de afmetingen van de posters?

 2. december 22, 2016 / 09:35

  Gave actie, ik heb je een mail gestuurd, via mijn privemail (per ongeluk 2 want ik had het fout gedaan).

 3. Madebyuna
  december 22, 2016 / 09:47

  Jammer, de leukste zijn al verkocht :( Wel hele goede actie!

 4. Jeanine
  december 22, 2016 / 10:11

  Oh ik ben al weer te laat ? Leuk idee !

 5. Marieke
  december 22, 2016 / 10:25

  Super leuk idee!
  Mijn favo’s zijn helaas al verkocht. Balen dat ik deze blog nu pas lees!

 6. Jolien
  december 22, 2016 / 10:32

  Goede actie Annemerel! Niks voor mij maar ik zie dat je er al aardig wat verkocht hebt! :)

 7. Ilse
  december 22, 2016 / 10:44

  Zo he, het loopt goed met je posteractie zeg! En wat goed dat je het aan sr doneert!

 8. december 22, 2016 / 11:10

  Ooooh die bambi poster is superleuk zeg.

 9. december 22, 2016 / 11:39

  Wauw, wat super goed dat je dit! Het loopt al goed zie ik! Super!

 10. Marieke
  december 22, 2016 / 16:28

  Echt een super leuke actie!

 11. december 22, 2016 / 21:05

  Supertof om te zien dat er al een aantal verkocht zijn! En ook tof dat je op deze manier SR steunt. :)

 12. Juliette
  december 25, 2016 / 00:45

  Ah vet jammer dat ze allemaal al verkocht zijn….