VLOGMAS: 6 minute workout + Behind the scenes #18

Terug in Nederland, geen tijd om hier heel erg rouwig om te zijn, want er staat genoeg op het programma. Het enige ‘nadeel’ van reizen is dat wanneer je dan weer in Nederland bent de to-do-list vrij lang is. Maar hé, ik klaag niet, want de dingen die ik ‘moet’ doen zijn eigenlijk allemaal heel erg leuk, het probleem is alleen dat er te weinig uren in een dag zitten en dat ik dat niet ten koste wil laten gaan van mijn andere grote hobby: SLAPEN! Gisteren had ik koffie nodig om mezelf een beetje op te peppen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. december 20, 2016 / 10:21

  Wat eem ROMMEL op de achtergrond tijdens je work-out, joh, haha… ;-) Ik merk dat ik veel dezelfde oefeningen doe, yay.

  • Annemerel
   Auteur
   december 20, 2016 / 19:29

   Hahaha I know!!!!!!! Ik wilde het voor de thumb allemaal weg photoshoppen want vond het zo lelijk maar was gewoon niet mogelijk zoveel teringzooi lag er hahaha. Tijd voor een grote schoonmaak. Of een groter huis.

 2. Ilse
  december 20, 2016 / 13:04

  Tof dat je samen met je vader gaat skiën! En Roos en jij samen zijn echt leuk!

 3. Renske
  januari 5, 2017 / 12:36

  Hi Annemerel, leuke workout! Zie je bij jezelf ook daadwerkelijk resultaat als je deze dagelijks doet?