TUNE TUESDAY: Christmas

christmastagthumb

It’s that time of the year again! Nog maar vijf nachtjes en dan is het kerst. En ik vind het eindelijk tijd voor kerstmuziek. Andere jaren luister ik daar in oktober vaak al naar, maar dit jaar was anders. Voor mijn gevoel was het gisteren nog zomer. De herfst is voorbij gevlogen met al die mooie reisjes die ik heb mogen maken. Echt in de kerstsferen raakte ik pas afgelopen weekend, toen ik in Oostenrijk was.

Net als ieder jaar heb ik weer een afspeellijst gemaakt. Dit keer is het niet zo’n lange als andere jaren, er staan slechts vijftien nummers in. Alleen de vijftien nummers waar ik echt gelukkig van word. Anderen jaren moest ik soms wel twee maanden naar dezelfde afspeellijst luisteren, dan ben je blij dat er een groot aantal nummers in staat anders word je het zat. Nu hoef ik slechts een weekje met de lijst te doen, want volgende week is kerst 2016 alweer geschiedenis.

Kon het toch niet laten om een nieuw nummer toe te voegen, het nummer van Cruz Beckham. Of het nummer ooit zo’n klassieker als Last Christmas of All I Want For Christmas gaat worden, who knows? Maar ik word er vrolijk van en iedere keer als ik het nummer hoor denk ik aan dat schattige koppie van Cruz.

Wat is jouw favoriete kerstnummer? En staat de kerstmuziek bij jou al lang weer aan of heb je het net als ik vrij lang uitgesteld?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. december 20, 2016 / 12:17

  Heerlijk deze playlist! Lekker kerstig ~Dat nummer van Cruz Beckham is nog best goed :o Kende hem nog niet!

 2. december 20, 2016 / 12:39

  Leuke afspeellijst! Ik heb ook nog geen echt kerstgevoel, zit middenin m’n tentamens en vind het zo raar dat het over een week alweer voorbij is terwijl het voor m’n gevoel nog maanden duurt voor het kerst is…

  • Annemerel
   Auteur
   december 20, 2016 / 19:29

   Snap ik!!! Succes met je tentamens!

 3. Lana
  december 20, 2016 / 16:05

  Waar heb je die haarbanden vandaan? Need it!!

  • Annemerel
   Auteur
   december 20, 2016 / 19:24

   Primark!

 4. Tessa
  december 20, 2016 / 17:57

  Wat is jouw zusje toch belachelijk knap!

 5. Ilse
  december 20, 2016 / 19:03

  Heerlijke playlist, ik word er helemaal vrolijk van!
  Christmas lights van Coldplay en Do They Know It’s Christmas zijn favorieten! En baby it’s cols outside van glee luister ik ook heel vaak.

 6. december 21, 2016 / 11:12

  Ik heb al heerlijk genoten van deze playlist hoor :) Inderdaad, een weekje met een kerstplaylist is wel weer genoeg! En dan is het fijn dat er alleen je favorieten in staan.

 7. december 24, 2016 / 15:49

  Het kan mij dit jaar ook niet heel erg boeien moet ik zeggen, in tegenstelling tot de periode 2011-2013 waarin ik begin november mijn eerste playlists kerstmuziek al aanknalde. Maar goed, ons huis is dit jaar ook van zero kerstversiering (ook geen boom) voorzien en ik heb ook geen tijd gehad om een kerstmarkt of iets dergelijks te bezoeken dus het is wat dat betreft in z’n totaliteit ook wel een beeetje langs me heen gegaan haha.