VIDEO: Christmas Tag


Zoals vorige week beloofd heb ik samen met Roos een kerst-tag opgenomen. Wat is onze favoriete kerstherinnering, welke film kijken we altijd met kerst en welk nummer staat er de weken voor kerst op repeat?! Al deze spannende vragen beantwoorden we in bovenstaande video. We zouden het natuurlijk heel leuk vinden als jullie deze vragen ook voor ons beantwoorden. Dus eh… kom maar door in de comments!

Hoe vier jij kerst?
Wat is je favoriet tijdens het kerstdiner?
Hoe heb je je huis versierd
Wat is je favoriete kerstdag
Omschrijf je perfecte Kerst
Wat is je favoriete kerstfilm?
Wat is je favoriete kerstnummer?
Wat is je favoriete kerstherinnering?
Wat is je favoriete kerstcadeau ooit?

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. december 19, 2016 / 17:25

    Love Actually en The Holiday zijn ook zonder twijfel mijn favoriete kerstfilms!! Die laatste heb ik deze week gekeken en Jude Law in die film is echt m’n droomman, haha. Zooo leuk!

  2. Ilse
    december 20, 2016 / 12:27

    Ik ben het helemaal eens met de beschrijving van Roos over love actually! Mijn favoriete kerstfilm en ik kijk hem elk jaar weer!
    En leuke tag dit!