VLOGMAS: New York Marathon aankondiging + Churandy wil mee!

Gisteren mocht ik samen met Churandy Martina, Erben Wennemars en Robert Gesink het startsein geven voor TUI Sports. Super leuk om mee te maken en om op deze manier mijn plan voor 2017 te presenteren, in 2017 zal ik samen met TUI een New York Marathon reis organiseren. Voorinschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend. Wil je mee lezen? In mijn blog van vanmorgen lees je er meer over. Loop ik in 2017 met jou de NYC Marathon?!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  december 12, 2016 / 12:27

  Echt onwijs leuk en helemaal om het samen met zulke topsporters te mogen doen!

 2. december 12, 2016 / 14:37

  Aaah zo tof, maar Rotterdam, Berlijn en NY in één jaar is denk ik niet echt verstandig? Het lijkt me wel heel gaaf om NY te lopen!

  • Annemerel
   Auteur
   december 12, 2016 / 15:00

   Er zijn mensen die het met succes gedaan hebben, maar het is wel echt heel heftig, zeker als je in New York een snelle tijd wil lopen. Ik heb Chicago en New York achter elkaar gelopen dat ging eigenlijk best prima, omdat ik in New York niet voor een heel snelle tijd wilde gaan. Heb natuurlijk ook afgelopen voorjaar voor Rotterdam getraind, dat ging toen helaas niet omdat ik ziek was, dus in principe heb ik het afgelopen jaar wel gedaan. Maar het is wel een heleboel geld….. OK… ik kan de beslissing niet voor je maken maar zou het super leuk vinden als je mee zou gaan.