VLOG: Zo zijn we niet getrouwd

Ik fantaseer weleens tijdens het hardlopen dat ik de artiest naar wie ik op dat moment aan het luisteren ben tegenkom, zodat ik diegene kan vertellen dat ik naar zijn of haar muziek aan het luisteren ben. Gisteren kwam ik tijdens het hardlopen iemand tegen die naar mijn (en Tuurs) podcast aan het luisteren was. Hoe tof is dat? Het maakte mijn dag. Alhoewel Tuur ook goed zijn best deed, met het opnemen van zijn nieuwe video. Zo hard gelachen :’).

Fijne dag,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Lotte
    april 7, 2020 / 20:14

    Hi Annemerel, een vraag: ik kwam erachter dat ik bijna al mijn loopjes, behalve interval, in zone 3/4 loop en heb net voor het eerst geprobeerd een keer in zone 2 te lopen. Om in zone 2 te blijven moest ik echter 8:22 per km lopen, terwijl ik normaal 5:50 per km loop in zone 3/4. Is dit normaal? Kan het ook nog te maken hebben met dat ik mijn hartslag meet via mijn sporthorloge (Garmin forerunner 35)?