VLOG: Liefde & eten in Parijs

Twee maanden geleden trouwde mijn beste vriendinnetje met haar (inmiddels) man. Tuur en ik hadden geen idee, we waren uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Gelukkig hadden we wel een goed cadeau, namelijk een overnachting in Parijs bij Mama Shelter. Afgelopen weekend was het zover, we gingen met zijn vieren naar Parijs. Het weekend bestond vooral uit: eten. Maar ik heb ook goed geshopt. Net alsof Tuur trouwens.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Lina
  juni 18, 2019 / 21:40

  Hebben jullie het echt wel zo gezellig? Je bent wel goed in het afsnauwen van Arthur!

  • Annemerel
   Auteur
   juni 19, 2019 / 08:07

   Maak je geen zorgen :)

   • Ils
    juni 22, 2019 / 10:26

    Was mij ook al opgevallen en niet alleen in deze vlog… De ware aard en inner bitch van annemerel komt steeds meer naar boven.

    • Annemerel
     Auteur
     juni 23, 2019 / 09:32

     Hi Marianne, dit vond ik niet zo leuk om te lezen. Maar zag dat je het in het verleden weleens voor me hebt opgenomen toen ik iets over McDonalds schreef. Dus ik vergeef het je. Fijn weekend, geniet van het zonnetje :)

 2. juni 18, 2019 / 22:21

  Ahh, die vlog herinner ik me nog zo goed! Wat een geweldige verrassing! En heerlijke dagen zo in Parijs.