VLOG: Niet zo fit

En de verhuisvlogs continue, ook al gebeurde er gisteren op verhuisvlak niet bijster veel, omdat Tuur en ik allebei druk waren met werk en ik me ’s avonds zo slapperdepap voelde dat ik niet eens fit genoeg was om mee te gaan naar de training. We zijn nog niet goed en wel begonnen met verhuizen, of mijn lichaam zegt al ‘hé tabée veel plezier ermee!’

En dat terwijl ik de fysieke fittest van BeFrank gistermiddag wel met vlag en wimpel doorstond. Springtouwen ging me eigenlijk prima af. Financieel valt er nog wel wat ‘fitheid’ te behalen. Zo ben ik druk bezig met informatie winnen over pensioenopbouw, maar echt de knoop doorhakken en ergens voor kiezen, heb ik nog steeds niet gedaan. Weet jij eigenlijk hoeveel pensioen je opbouwt? En of je daar ‘later’ mee vooruit kunt? Pensioenuitvoerder BeFrank ging gisteren de straat om mensen bewust te maken van zowel hun fysieke als financiële gezondheid en ik was erbij in Rotterdam.

Ben jij benieuwd of jij financieel fit bent, doe dan de test.

Ben benieuwd of jullie hier al iets beter voorbereid zijn op de toekomst dan ik. En als je net als ik ZZP’er bent, op welke manier bouw jij dan pensioen op?

Tot morgen!

Liefs,

Annemerel

Deze vlog is deels in samenwerking met BeFrank.

Delen:

1 Reactie

  1. september 7, 2019 / 10:06

    Balen dat je lichaam even niet meewerkte. Hopelijk is het snel weer over en voel je je vandaag alweer wat beter.

    Trouwens wat een mooie grote bank!