VLOG: Niet echt mega fit

Ik bied hierbij direct maar mijn excuses aan voor een mega korte (en voor sommigen misschien ietwat saaie) vlog. Gisteren was wederom niet mijn beste dag.

Ik ging ’s ochtends naar de fysio met een mega stijve nek en hoewel ik ’s middags toch weer met migraine in bed belandde, heb ik wel het gevoel dat we een soort doorbraak in mijn ‘pijntjes’ gemaakt hebben. Het lijkt er namelijk op dat mijn ‘onschuldige’ scoliose er toch voor gezorgd heeft dat ik in de loop der jaren wat scheef ben gaan staan, waardoor er meer druk komt op mijn nek (resultaat: stijve nek/migraine) en waardoor mijn onderlichaam een beetje gedraaid staat (waardoor ik last heb van mijn linkerbeen). Ik laat het Juliën allemaal even goed uitleggen, want hoewel ik het nu wel begin te snappen, heb ik niet de illusie dat ik het zo goed kan uitleggen als hij.

Verder is het eindelijk weekend! Het was Tuurs eerste schoolweek, dus ook de eerste week waarin we iedere ochtend vroeg op moesten staan. Dat was meer wennen dan ik verwacht had.

Dit weekend gaan we verder met de vloer hier in Den Haag en gaan we spullen in Monster opruimen. En oh ja… er wordt zometeen een heel erg leuk (en vooral groot) pakket geleverd. Kan niet wachten om het aan jullie te laten zien.

Tot morgen xxx

Delen: