VLOG: Had ik dit nodig?

Voor het eerst in zes weken weer iedere dag een wekker om half zeven + een nieuw huis met alle nieuwe indrukken en alle dingen die erbij komen kijken resulteert in… een gebrek aan energie. Toch weet ik mezelf van mijn matrasje in de slaapkamer te slepen en wat dingetjes te regelen voor het huis. Natuurlijk kom ik niet alleen thuis met wat ik nodig had…

Liefs,
Annemerel

Share:

7 Comments

 1. Merel
  september 6, 2019 / 08:06

  Hi Annemerel,
  Even wat betreft die Oral B sponsoring (er komt nu een positieve comment, dus je kunt gerust verder lezen ?). Persoonlijk houd ik niet van sluipreclame en vind ik het dus wel fijn als het er dikker bovenop ligt. Dan weet ik waar ik aan toe ben als ik een post of video bekijk en voel ik me juist vaak beter over een merk, omdat ik het gewoon eerlijker vind. Sluipreclame of een andere vorm van subtiel sponsoren geeft mij het gevoel gemanipuleerd te worden. Dus ik vind dat je het wel goed gedaan hebt en ik denk dat je wat zoiets betreft het nooit iedereen naar de zin kan maken, maar doe gewoon wat goed voelt voor jou. Dan kun je het ook verantwoorden. Je bent nu in ieder geval gewoon eerlijk geweest over het sponsoren. Ik kan dat wel waarderen.
  Groetjes en veel plezier in je nieuwe huis!

  • G
   september 6, 2019 / 12:38

   Ik sluit me volledig bij Merel aan. Het enige wat ik eraan toe wil voegen is dat de tekst bij de foto niet door jou geschreven lijkt (mijn bescheiden mening) en misschien is dat de reden waarom die post weerstand oproept.
   Veel plezier in jullie nieuwe huis!

   • Rosalie
    september 6, 2019 / 22:24

    Ja, dat is inderdaad wat ik er ook van dacht. Het was niet in jouw eigen stijl geschreven. Daardoor kwam het mij dus ongeloofwaardig over.

  • Teha
   september 6, 2019 / 15:00

   Wat mij altijd zo verbaasd bij al die negatieve reacties: je volgt dit soort vlogs voor je lol. Als er dus iets voorbij komt wat je wat minder leuk vind,kan je toch gewoon doorscrollen? Je hoeft er niet naar te kijken!
   Waarom zou je over iemand oordelen op zo’n manier.
   Ik ben dol op al jouw vlogs en blogs en als je wel eens iets schrijft,waar ik het niet mee eens ben, ga ik niet meteen pissig reageren. Als ik iets erg leuk vind wél.

 2. Anneke
  september 6, 2019 / 12:23

  Ik ben het helemaal met je eens.
  Het is ook nog zo dat je gratis mee kan lezen en kijken.
  Dus af en toe een sponsering (reclame) moet kunnen. De kachel moet tenslotte branden ?
  Groetjes
  Anna

 3. laura
  september 6, 2019 / 13:48

  ik heb niet gereageerd op instagrampost, maar had er ook wel een beetje bedenkingen bij. Aangezien je het zo vaak over de tandarts hebt en de ene na de andere problemen hebt met je gebit. Je bent naar mijn idee niet echt het “paradepaardje” om een geloofwaardige indruk te maken over tandverzorging. Snap je?
  Maargoed, begrijp dat jij ook je geld moet verdienen.

  • Annemerel
   Auteur
   september 9, 2019 / 08:08

   Snap ik volledig. Maar betekent niet dat ik mijn tanden niet goed verzorg en dat ik het niet belangrijk vind dat mijn gebit er goed uit ziet.