VLOG: Klussen met kijkers

Nog drie weken, dan verhuis ik van mijn eigen appartement in Den Haag (terug) naar Monster, om samen te gaan wonen met Tuur. Maar voordat het zover is, geven we Tuur’s huis een lekkere ‘update’, zodat zijn huis ook een beetje als ‘mijn’ huis aan gaat voelen. Gelukkig hebben we tussen het klussen door ook nog genoeg tijd voor pizza’s & hardlooptrainingen. En dit weekend sta ik zelfs aan de start van mijn eerste ‘NK’ (maar daarover maak ik me 0,0 illusies hoor, mijn doel wordt om niet laatste te worden…)

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

 1. Quirien
  februari 8, 2019 / 19:56

  Hallo Annemerel,
  Heb je de plant op een plek gehad waar je vaak tegen aan liep? Dat vinden planten niet leuk, puntjes van de bladeren worden dan bruin. Dus tip voor de plant: zet deze op een plek waar je er niet tegen aan loop, op een lichte plek maar niet vol in de zon. Twee keer per week water geven en het moet wel goed komen;). Succes!
  Ook succes met je NK.
  Zelf ben ik aan het trainen voor mijn eerste marathon, pittig! Nog een leuk weetje, ik ben serieus met hardlopen begonnen nadat een vriendin van mij de Intersport wedstrijd van de Marikeloop net jou en Laura had gewonnen. Na de 7.5 km Marikeloop heb ik door getraind voor de zevenheuvelenloop en nu dus de marathon van Rotterdam.
  Groetjes Quirien