VLOG: Dit vind ik zo spannend!

Afgelopen woensdag was de officiële presentatie van mijn boek Trainen als een Topatleet. Van te voren was ik toch weer zenuwachtiger dan je wellicht zult verwachten. En dat had niets te maken met de reacties op mijn boek. In deze vlog neem ik jullie mee naar mijn voorbereiding (zenuwen) en tijdens mijn presentatie hebben verschillende mensen mijn camera gepakt en beelden voor mij gemaakt. Voor mijzelf ook super leuk om deze vlog te editen en al die fragmenten (waar ik niets vanaf wist) terug te zien. Het was een geslaagd feestje dat werd afgesloten in stijl…

Liefs, Annemerel
Share:

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close