VLOG: Dit is enger dan Bungyjumpen?

Tijd voor alweer mijn laatste Oostenrijk-vlog, waarin ik een activiteit doe die misschien nog wel ‘enger’ is dan bungyjumpen. Of dat echt zo was, dat zie je in de video.

Ik wil wederom Zillertal Arena bedanken voor de geweldige reis, ze hadden geen beter programma samen kunnen stellen en hadden geen leukere groep bij elkaar kunnen vinden. Heb echt vier heerlijke dagen gehad en het enige wat ik nu denk is… ik wil terug.

Liefs,
Annemerel
Share:

3 Reacties

 1. Ilse
  februari 5, 2018 / 22:21

  Wat een leuke vlog en ik moest af en toe zo hard lachen met dat gegiechel en gegil.

 2. Milou
  februari 7, 2018 / 14:27

  Hi Annemerel, wat zijn jouw tips als je met het vliegtuig op skivakantie gaat? Ik heb zelf ski’s etc en de hele mikmak, maar dan moet je een extra tas boeken om in te checken (en een extra tas kopen waarin mijn ski’s niet breken….). Hoe heb jij dat gedaan naar Oostenrijk? :) liefs Milou

 3. februari 8, 2018 / 14:25

  “Watched Annemerels video” – YouTube suggestion!

  Certainly clicked on it and could not stop laughing! Until next time, lovely. I promise to secretly train tobogganing!

  Big love, V

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close