VLOG: Ik schrok me rot!

Gisteren verliep de dag niet helemaal zoals ik gepland had. Ik kreeg ’s ochtends vroeg al last van migraineverschijnselen en dook alweer snel mijn bed in met een migrainepil (rizatriptan gebruik ik). Een paar uur later werd mijn rust woest verstoord met een berichtje van Garmin, dat Tuur een ongeluk gehad had met daarbij een link waar hij zich op dat moment precies bevond. Je begrijpt dat ik redelijk in paniek raakte. Gelukkig nam hij vrij snel op en was er (thank the lord) niks aan de hand. Maar de schrik zat er wel goed in.

Verder sloeg de gekheid een beetje toe bij mij en Tuur moest het ontgelden ;-)

Liefs,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Debby
    april 10, 2020 / 11:45

    Kan me voorstellen dat je je rot schrikt van dat bericht van Garmin! Heb t zelf als eens gehad toen m’n man perongeluk vanaf de motor 112 had gebeld (hij betrok 5 min eerder naar zn werk dan Mij en t is n deel dezelfde route). Ik kregen toen n melding dat ie 112 had gebeld en de locatie erbij. Als n gek ernaar toegereden, niets te zien.. hem 5x gebeld en de 5e keer neemt ie super geïrriteerd op waarom ik zo vaak bel 😂😂. Dat waren nog eens tijden. Gelukkig ook nix aan t handje toen!