VLOG: Geen onderdeel van het probleem

Ik had het zelf wellicht ook wel kunnen bedenken, maar ik stond er eigenlijk niet zo bij stil (of ik wilde het niet). Als je stilstaat moet je anderhalve meter afstand houden om elkaar niet te besmetten, maar als je beweegt moet je meer afstand houden. En hoe sneller, hoe meer afstand. Voor hardlopers kun je het beste minstens 10 meter afstand houden volgens onderzoek van de TU Eindhoven. Ik moet toegeven dat deze nieuwe wetenschap het nog een beetje lastiger maakt om naar buiten te gaan om hard te lopen.

Liefs,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Thirza
    april 10, 2020 / 17:43

    Zo herkenbaar het begin van je vlog… wou dat wat meer mensen bij mij in de buurt ook wat meer over afstand zouden nadenken! En jullie leeftijd… tja mijn ouders hadden een leeftijdsverschil van 16 jaar en zijn heel gelukkig met elkaar geweest, dus leeftijd zegt niets en persoonlijk vind ik jullie een geweldig stel samen!