VLOG: Ik ga het gewoon doen

Ik ging woensdagavond naar bed met een enorme hunker naar chocola en ik stond er gisterochtend ook weer mee op. Om mijn hunkering naar chocola te stoppen besloot ik chocoladekoekjes te bakken in onze nieuwe oven. Zo fijn om een oven te hebben, na ruim vijfenhalf jaar zonder door het leven te zijn gegaan. Ik kan me er nu – na anderhalve week – al niks meer bij voorstellen.

Verder in deze vlog, eindelijk de vlecht tutorial waarin ik je precies uitleg hoe ik mijn haren vlecht. Ik gebruik hiervoor de elastiekjes uit de Hey Fitgirl collectie van Zenner (dit is een samenwerking!).

Dan maak ik ook nog een belangrijke beslissing én ga ik ’s avonds naar de training, waar Tuur geblesseerd aan de kant stond en daarom maar besloot om de training te filmen.

Veel kijkplezier, fijne avond en tot morgen!

Delen:

1 Reactie

  1. Hanneke
    september 15, 2019 / 16:03

    Hoi Annemerel, wat wij vaak doen als we naar een grote stad gaan in Amerika waar je de hoofdprijs betaald voor een hotel kamer is dat we een hotel zoeken buiten de stad en met het openbaar vervoer naar de stad reizen. Nu weet ik niet hoe laat de start is en of dat gaat werken. Ik heb ooit op een koa camping gestaan en ben toen met de trein naar Boston gereisd, dat was goed te doen, maar het is niet echt kampeerseizoen ten tijde van de maraton.
    Wel super super super dat je weer gaat !!!!