VLOG: Ik doe mijn best

Een compilatie van de afgelopen dagen. Ik heb een vrij groot ‘are you kidding me’ momentje, doe een ‘spannende’ training en ben aan het foamrollen geslagen. Zouden jullie het leuk vinden om van dat foamrollen een keer een video te zien? Het internet staat er vol mee, dus de toegevoegde waarde zou dan vooral zijn dat ik erbij ‘mijn verhaal’ vertel.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. esther
  juli 17, 2020 / 15:06

  ik denk niet dat het allemaal acne littekens zijn hoor, je hebt namelijk ook al duidelijke rimpeltjes rondom je ogen. Dat is gewoon echt huidveroudering en huidveroudering wordt door 80% van de gevallen veroorzaakt door UV straling.
  Als ik zo je blog al jarenlang volg ben jij vanaf je jonge jaren al een zonaanbidder geweest, in de zin van; in vakantie “zonnen voor een lekker kleurtje”. Of altijd in de de tuin of op het terras ‘pal in de zon’ gaan zitten.
  Ik ben bijna 40 en vind ‘in de zon zitten’ gewoon te warm, heb dit al levenslang. Bij mij is er nog geen rimpel of pigmentvlek te bekennen en mijn gezonde kleurtje krijg ik van af en toe zelfbruiner gebruiken. En geloof me, tegenwoordig zijn die echt heel erg goed en natuurlijk!! Daarnaast nog vitamine D slikken.
  Gewoon echt vanaf jongs af aan de zon vermijden (in je gezicht) werkt het allerbeste. Niet leuk om te horen maar daar is het voor jou denk ik al te laat voor. Laat staan het risico wat je loopt op huidkanker.

  • Annemerel
   Auteur
   juli 17, 2020 / 18:51

   Hi Esther, kun jij ook een keer iets positiefs zeggen en geen steken onderwater geven :)