GETTING MARRIED: De uitnodigingen

Nog vijf weken tot de bruiloft. De countdown is ON! De locatie is besproken, de jurk en het pak zijn gekocht, de ringen zijn binnen, mijn bruidsboeket is al binnen, de bedankjes voor de gasten zijn besteld, Tuur heeft zijn kappersafspraak al gemaakt (ik nog niet!), de uitnodigingen zijn verstuurd!

De uitnodigingen! Als kind was ik altijd al bezig met kaarten maken, ik hield van knutselen. 3D-kaarten met plaatjes die ik op de markt kocht, kerstkaarten met heel veel glitters, ik had een speciale embossing set van de speelgoedwinkel. Het is dan ook niet heel gek dat ik onze Save the Dates al een week na de verloving maakte. Ik schreef daarover in deze blog en ik liet ze ook zien in een van mijn vlogs. Made for Moments, de website waar ik ze bestelde, was de blog en vlog ook opgevallen en mailde me met een bedankje en het aanbod om ook de trouwkaarten te maken (als dank voor het leuke berichtje over de Save the Dates).

Eigenlijk zouden we hier in april contact over hebben, maar in april wist ik niet eens of onze bruiloft wel plaats kon vinden. In april wist ik eigenlijk helemaal niets. In april namen we dus geen contact op. Half mei – na nieuwe versoepelingen – besloten we om de bruiloft gewoon door te laten gaan. We hadden maar een klein groepje de Save the Dates gestuurd, 30 in totaal. Het zou precies kunnen volgens de nieuwe regels. Ook volgens de versoepelingen die nu gelden trouwens, want je moet binnen nog steeds anderhalve meter afstand kunnen houden en op onze locatie kan dat maar voor maximaal 30 mensen. We waren dus héél blij dat we maar 30 mensen hadden uitgenodigd.

Begin juni nam ik contact op met Made for Moments. Het was tijd voor de kaarten. Ik was super blij met onze Save the Dates en wilde de trouwkaarten graag in dezelfde stijl. Een paar ontwerpen passeerde de revue, omdat ik toch per se net iets anders wilde dan de Save the Date. Maar niets voelde zo goed als de Save the Date. Totdat we uiteindelijk besloten om gewoon een goud randje om de kaart te maken en de kaart wat groter te maken, zo was hij toch nog wat specialer dan de Save the Date, maar was ‘ie verder gewoon exact hetzelfde. Ik vind de kaarten zelf redelijk perfect geworden.

Als klapper op de vuurpijl besloot ik vrij last minute om zelf postzegels te ontwerpen met een foto van Tuur en mij. Dat kan heel makkelijk bij PostNL en het scheelt ‘maar’ 20 cent per postzegel. Als je maar 15 kaarten hoeft te versturen is dat dus drie euro extra. Nou ja, dat kan er ook nog wel bij, zeg maar. Ik ben echt mega blij met het eindresultaat en kan nu al niet wachten om onze ‘thank you’ kaart te maken.

Maar eerst trouwen…

Liefs,

Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. juli 15, 2020 / 12:22

  Wat een mooie kaarten zijn het geworden! Heel stijlvol :) en jee, nog maar een paar weekjes..spannend. Ik ben nu al benieuwd naar jullie trouwfoto’s – die ga je hopelijk een paar delen? Liefs!

 2. Laura
  juli 15, 2020 / 19:55

  Wauw, supermooie kaarten zeg! Ook met de enveloppen, sluitzegels en postzegels. Heel mooi!

 3. Rosalie
  juli 16, 2020 / 10:47

  Mooi kaart. Beetje in dezelfde kleuren als je hardloopshirt van Track Smith ;-)