VLOG: Happy New Year!

HAPPY NEW YEAR! Benieuwd hoe ik nieuwjaarsdag besteed heb? Ik heb de hele dag gevlogd. Met mijn iPhone. Want mijn camera is op dag 1 in de sneeuw helaas al ter zielen gegaan… ik heb niet echt geluk met vlogcamera’s helaas… R.I.P. Canon G7x Mark II – 18 september 2018 – 26 december 2018.

Liefs,
Annemerel
Share:

2 Reacties

 1. Anne-Mei
  januari 6, 2019 / 12:14

  Hai hai Annemerel,

  Ik volg graag jou blog (en vlogs), maar waar zijn ze van de afgelopen dagen?

 2. Rianne
  januari 29, 2019 / 22:43

  Jullie zijn echt zo leuk samen! Zit echt te genieten van de vlog :)
  Liefs Rianne

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close