VLOG: Happy New Year

HAPPY NEW YEAR! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling gehad hebben en dit jaar veel gelukkige momenten mogen beleven. Onze jaarwisseling was mega spectaculair (haha), maar we hadden het allerbelangrijkste… elkaar en onze gezondheid.

Mocht jij nog op zoek zijn naar een mooi doel voor 2021? Vanaf vandaag zijn de winterprogramma’s van Have a Good Winter Run te koop via http://haveagood.run. We motiveren en inspireren je 16 weken lang dwars door de winter en het vroege voorjaar. Met een wekelijks mini magazine, workout video’s, exclusieve podcasts, live Q&A’s, een schema naar jouw doel, een hechte community en afsluitende race mét medaille!

We gaan al op 10 januari van start, dus je hebt precies een week om je in te schrijven! Hopelijk doe je met ons mee.

Liefs,

Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. lisanne
  januari 3, 2021 / 17:45

  idd al een aardige buik voor de termijn dat je pas bent! Bij een eerste kindje zie je vaak pas een buikje verschijnen na de 20 weken.
  Heerlijk zo de tijd voor jezelf indelen, ben wel benieuwd hoe je dat gaan doen als de baby er is. Dan sta je plots 24/7 in dienst van je kleintje, of je nou moe bent, migraine hebt of even geen zin. Zwanger zijn is wat mij betreft niks als je het vergelijkt met hoe zwaar het fysiek/mentaal is met een newborn. Gaat Arthur trouwens vaderschapsverlof (5weken) opnemen?

 2. Elin
  januari 4, 2021 / 07:42

  Geniet nog maar even van onbeperkt dutjes doen en alles op je eigen tempo. Als je baby straks elke 3 uur komt voor eten is het klaar met de rust!