VLOG: Dit wordt onze eerste huwelijkscrisis


Wat moet ik over gisteren nu weer vertellen? Het was weer een zonnige dag. Ik zat weer 23 uur en 10 minuten van de dag binnen, ik genoot van ontbijt en lunch, Tuur en ik beantwoordde weer wat vragen en het ging allemaal wel lekker zijn gangetje.

Ik hoop dat jullie mijn video’s nog niet saai beginnen te vinden, want erg veel interessanter lijkt mijn leven er de komende periode niet op te worden. Toch ga ik proberen tot 1 juni (dagelijks) video’s te blijven posten. Omdat de reacties hier op YouTube (en in mijn mail en Instagram DM) echt heel leuk zijn en het me een goed gevoel geeft om toch nog ergens mee bezig te zijn. Ik hoop dat jullie me de komende maanden blijven volgen, dan ga ik mijn best doen om er naar omstandigheden iets leuk van te maken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Kim
    maart 25, 2020 / 20:51

    Vooral doorgaan met je dagvlogs! En af en toe je vader, moeder of Roos in beeld bij het bellen 😀. Ik vond in het pre Corona tijdperk jouw familie vakantie vlogs in Italie ook zo leuk.
    En het vragenronde met Tuur is ook gezellig.
    Liefs