VLOG: Dit was heftig

Jaaaa eindelijk sneeuw! Na de gemiste wintersport van vorig jaar (we wilden gaan in de week dat net alle liften gesloten werden wegens het virus) en de wintersport die natuurlijk dit jaar ook niet doorgaat, had ik echt enorm veel zin in sneeuw. En sneeuw kregen we! Ik heb er afgelopen dagen flink van genoten, misschien zelfs wel een beetje teveel, want ik voelde me voor het eerst een klein beetje onwel na het wandelen. Tot twee keer toe. Dat had ik écht niet verwacht. Maar goed, een gewaarschuwd mens telt voor twee dus ik beloof dat ik vanaf nu mijn krachten niet meer zal onderschatten.

Hoop dat jullie ook genoten hebben van de sneeuw. Komende dagen blijft het volgens mij nog wel even liggen en op het moment van schrijven breekt er net een zonnetje door en ziet de wereld er nóg mooier uit.

Liefs,

Annemerel

Delen: