VLOG: De laatste duurloop

Op het moment van publiceren is 13 graden buiten, op het moment dat ik deze vlog filmde (vandaag precies een week geleden), lag er sneeuw en lagen de temperaturen onder nul. Wat een verschil een week kan maken. Ben blij dat ik deze vlog nu met jullie kan delen, de vlog die ik maakte op de dag (en tijdens) mijn laatste lange duurloop voor de CPC.

Liefs,
Annemerel

*Deze video is in samenwerking met Actiecode.nl & Nike, mijn outfit shoppen doe je via deze link.

 
Share:

1 Reactie

  1. Ilse
    maart 11, 2018 / 17:51

    Leuke video! En die col is wel een goed idee voor de volgende winter (hoop niet meer dat ik hem dit jaar nodig heb.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close