VLOG: CPC 2017 + EHBO #71

Gisteren was het eindelijk tijd om samen met de leden van de Subway Running Club de CPC in Den Haag te lopen. Hoe het was, dat zie je in deze vlog. En oh ja, ik belandde na mijn run bij de EHBO. Niks ergs, ik leef nog, maar erg fijn was het ook niet.

Liefs,
Annemerel

(Deze video is onderdeel van een langdurige samenwerking met Subway)

Delen:

4 Reacties

 1. Miny
  maart 13, 2017 / 17:11

  EHBO? Hopelijk niks ergs!?!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 13, 2017 / 20:09

   Haha nee tweede zin van mijn verhaaltje was meteen dat er niks ergs was hoor.. maar was wel even nodig helaas!

 2. Mir
  maart 14, 2017 / 09:23

  Wat heerlijk om te kijken naar jou enthousiasme Annemerel! Jij inspireert me en heb besloten volgend jaar ook mee te doen met de CPC. Want ook al ben je zelf niet te vrede, ik heb diep respect voor je prestatie.
  Ben beginnend loper en erg blij met mijn huidige 5km, maar je moet jezelf toch een doel stellen, toch!

 3. Ilse
  maart 14, 2017 / 17:41

  Vervelend zeg van die bloedblaren! En niet elke run kan goed gaan.