VLOG: Camera gesloopt

Mijn camera is de afgelopen 20 maanden zo vaak gevallen dat ‘ie nu echt van ellende uit elkaar valt. Ik weet dat ik een nieuwe nodig heb, maar hoe ‘leuk’ is het om iets te kopen dat je eigenlijk al hebt. Anyway, in deze vlog laat ik je twee random dagen uit mijn leven zien. Dit keer niet tokkelen door een voetbalstadion of skiën met zonsopgang, maar dit is ook het leven.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Katrien
  maart 1, 2018 / 13:18

  Beetje opletten met Vero, in hun voorwaarden staat dat alle inhoud en foto’s die je plaats, gratis door hen mogen gebruikt en verspreid worden (en de CEO is ook een heel omstreden persoon, die zelf in verband gebracht wordt met slavenarbeid in de bouwsector)
  De kwaliteit van je beelden wordt niet beïnvloed door je gesloopte camera, dus het lijkt me wel ok om die nog verder te gebruiken (lekker duurzaam en goed voor je portemonnee)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 1, 2018 / 14:03

   Hi Katrien, heb het inderdaad gelezen. Heb het aangemaakt, maar verder nog niets mee gedaan.

   Verder moet ik wel een dezer weken een nieuwe camera kopen. Kwaliteit ziet er nu goed uit, maar dat komt omdat ik ongeveer 2/3 van de beelden niet gebruik (en die beelden zien er dus niet zo scherp uit). Verder is er een klepje gebroken wat nu met ducktape vast zit, maar kan nu heel makkelijk vocht in komen. Als ik over twee weken naar NY ga wil ik niet het risico lopen dat mijn camera echt kapot gaat en ik een gedeelte van mijn trip niet kan filmen.

 2. Ilse
  maart 1, 2018 / 19:45

  Balen zeg van die pizza en van je camera natuurlijk. Maar fijn dat je benen/knie ondertussen alweer beter voelt.